( door ‘Verzetsheld& Klaprecht- jurist-  ing Steve Brown’)

AMSTERDAM-NOIR- Wie met AIVD Informanten Peter R. de Vries en/of Bas van Hout in zee gaat eindigt of volledig maatschappelijk afgebrand en/of in de cel of vermoord(VIDEO’s).

Lekkende AIVD-informant -Pedo-Junkie-Peter R. de Vries’: ‘Pim Fortuyn had ‘seks’ met minderjarigen’, net als Kees van der Spek, Ed Nijpels & Demmink,Leenders, etc.(VIDEO’s).

Alleen de corrupte  AIVD&OM&Politie van de Heersende Klasse  bepalen wie er mag Lekken en de wet straffeloos overtreden(VIdeo’s).

Na vele mislukte louche projecten van de ‘Top-AIVD-informant-Junkie -Moordenaar Peter R. de Vries’ zoals de Heineken Ontvoering Film & ‘Tv-Judas-Raadkamer’(Video’s)& Het  ‘Nep en Fop-Misdaadmuseum ‘(Video’s) &  het ‘Voetbal-Maffia-Makelaar- kantoor’,(Video’s) & de ‘Internet -TV pijp meisje- Pest- Riool- Show’(Video’s). En het “Steve Brown vermoorden en /of de bak in helpen project samen met zijn ‘AIVD-Gabber informant in crime’ ‘Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout is zijn altijd verliezende op een haar na failliete advocatenkantoor ook mislukt:

“Meneer Holleeder, voordat we deze Riool-Showbizz-rechtszaak beginnen geef ik u alvast Levenslang namens uw Judas-zussen en hun Media-Pooier-Peter R. de Vries(Video’)

‘Riool- Showbizz- Officier van Justitie- Beau van Erven Dorens’& ‘Killer- Rechter-Junkie- Peter R. de Vries ‘halen Mr. Roethof door de stront ton in de zaak Verstappen, maar verdedigen ‘Pedo- Rapist Demmink'(Video’s).

Dan laten wij nog buiten beschouwing dat alle mensen waar Peter R. de Vries & Bas van Hout jarenlang infiltreerde als zwart betaalde AIVD-& Politie-spionnen en zich voor deden als hun ‘Pr-Man’ zoals bij ‘Mocro-Taghi’,  Cor van Hout, zwakzinnige Martin Kok ,Willem Holleeder, ‘Mocro-Kasem’, Klaas Bruinsma, Henk Rommy, Jesse Remmers, Martin Hoogland, Jotse Jotsic,DENK.niet-na (Video’s), Sam Klepper en John Mierremet vermoord zijn en/of  jarenlang de cel in en/of maatschappelijk afgebrand. De enige die de ‘Doden & Cel in-dans’ van de ‘AIVD-informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout zijn ontsprongen is de Ex OM Boss ‘Pedo Rapist- Joris Demmink’ en de  ‘Jihad-Verkrachter’ met ‘Vluchtindelingen-Status’ van een zwakzinnig meisjes in een winkel:

AIVD & Politie informanten Stegeman & Peter R. Vries ‘Junkie-Bitch catfight’ over ‘Riool-Kijkcijfers’ & Cocaïne & Hoeren(Video’s).

Hoe dan ook, gisteren werd bekend in de landelijke Pers dat ‘Graai & Naai-Directeur-De Vries’ zijn uithangbord ‘Mocro-Kasem’ van zijn altijd verliezende ‘Riool-Showbizz advocatenkantoor‘ gelekt heeft naar de ‘Mocro-Volksgroep-Tagi’ volgens het OM en de Politie en niet naar de AIVD & Politie en/of naar ‘RTL- Riool Boulevard’ & Peter R. de Vries & ‘Media-Huurmoordenaar John van den Heuvel’, etc.En daarmee is ‘Graai & Naai-Directeur -De Vries’ zijn louche ‘Witwas- advocatenkantoor De Vries & Kasem’ ten dode opgeschreven met zijn zoon ‘Domme Royce’ en al. Weer een mislukt project van ‘Junkie- Hoerenloper- Peter R. de Vries’. Maar  het voorgaande verklaard wel waar die onzinnig ‘Nep Fop Brief’’ van Taghi ‘: Je bent mijn Held Peter R. de Vries ‘vandaan komt. Van ‘Mocro- Kasem’( zie:Noot) dus, wij dachten afhankelijk van zijn zoon ‘Domme Roy’ dus we zaten er niet ver naast:

Peter R. de Vries kan niet meer met drugsgeld van Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement(Video’s).

Louche AIVD-Advocatenkantoor-Peter R. de Vries & zoon ‘Domme Royce’ verliest DENK kort geding tegen BNNVARA(Video’s).

De ‘Junkie-Vries’ werd ook nog door de AIVD & OM ingezet tegen de grote blonde Leider Wilders(Video’s):

AIVD Plaats ‘Zakkenvuller & call girl Iris de Graaf’ als nieuwe ‘Rusland- Fake News-correspondent’ voor de ‘Staats- AIVD-NPO’ als vervanger van ‘AIVD- Spion- Zakkenvuller-Mafkees-Godfroid’(Video’s). ‘NPO-AIVD-Mafkees Godfroid’ valt net als Van Hout &DE Vries Steve Brown aan(Video).
‘Junkie-Peter R .de Vries’ mocht gisteren  lijkbleek proberen bij zijn thuishonk ‘RTL-Riool -Lynch-Boulevard’  zijn zoveelste mislukte project proberen goed  te brallen in een volledig ‘gescript -debiel-interview’. De twee laffe en corrupte  ‘Junkie–idioten-Presentatoren Marike Elsinga & Luuk Ikink van ‘RTL-Riool-Lynch- Boulevard ‘ kondigde Peter R. de Vries zijn vertrek als zeer succesvolle ‘Graai & Naai-Directeur ‘van  het ‘AIVD-& Justitie & Politie-Witwas- kantoor De Vries & Kasem’ ‘aan.  ‘Junkie-Peter’ gaf als reden op dat hij nu uitgerekend vandaag vertrekt omdat zijn louche  advocatenkantoor een groot succes is geworden, natuurlijk alleen maar door hem. Dat hij al zijn  collega ‘Junkie-BN-Hoertjes-processen‘ van RTL- Riool-Boulevard Riool-Junkie-collega’s als liederlijke Brigitte & ‘Dieren-Oplichter-Miss Kluivert'(Video’s)  en DENK.niet-na heeft verloren was iedereen aan de ‘Bral-Tafel’ compleet ff vergeten uit angst voor hun Held Peter en zijn ‘Media-Maffia- Boss Bagger -psychopaat -John de Mol’ en de waarheid .

Zijn vertrek had volgens ‘Graai & Naai-Directeur-De Vries’ niets te maken had dat toevallig ook bekend werd in de pers dat onder zijn ‘AIVD-reet’ zijn ‘Mocro-Kasem volgens het OM en politie had gelekt naar de ‘Mocro-Volksgroep Taghi’ en dat is niet de bedoeling. De Vries & VanHout lekken al meer dan 30 jaar, maar uitsluitend naar de AIVD en/of OM en/of Politie en op de Zombie-TV voor ‘Blood-Kijkcijfers’ ( Poen)om mensen volledig onrechtmatig kapot te maken. En het OM & AIVD & Politie lekken al meer dan 30 jaar naar hun  zwart betaalde informanten De Vries en Van Hout( zie Video hierna). En in zijn ‘Lynch-& Lieg-Tv-optredens’ met toestemming van de AIVD en de OM en de politie om mensen de cel in te helpen en/of compleet maatschappelijk af te breken( ook een vorm van vermoorden).De Vries gisteren tegen de twee idioten ‘Junkie- Presentatoren Marike Elsinga & Luuk Ikink’ van ‘RTL-Riool- Boulevard: “Nee, hoor dat mijn Top advocaat ‘Mocro-Kazem’ betrapt is op Lekken naar de ‘Mocro-Volksgroep Taghi’ s niet de reden dat ik vandaag weg ga bij mijn advocatenkantoor, dat is gewoon toeval”,  bralde hij met zijn hese ‘Junkie –stem’.‘ AIVD Informanten Junkie- Peter en Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout spelen al decennia  een dubbelrol. Zij bieden hun ‘Pr- diensten’ aan op dat moment door het OM meeste gezochte vermeende Volks-misdaadgroep en/of vermeende Volks Misdadiger zoals de vermoorde Klaas Bruisma, de bijna vermoorde Steve Brown (Video), de vermoorde Cor van Hout,  de levenslang zittende Willem Holleeder, de vermoorde Sam Klepper en John Mieremet(Video), etc. En ondertussen informeren Van Hout & De Vries hun informele Broodheren de AIVD en/of Justitie en/of Politie:

Politie en justitie zijn ervan overtuigd dat advocaat ‘Mocro Khalid Kasem’ in 2015 informatie uit een lopend strafonderzoek aan de organisatie van Ridouan Taghi heeft gelekt. Dat melden verschillende bronnen rondom dat onderzoek aan het AD. De deken, die toezicht houdt op de advocatuur, is door het OM geïnformeerd over misstanden rondom dat strafonderzoek. ‘Mocro-Kasem’ ontkent met klem, maar zijn directeur Peter R .de Vries heeft hem keihard laten vallen door direct af te treden, waarmee hij de indruk wekt dat Kasem schuldig is”

Tot slot: Ieder die met en/of voor Peter R. de Vries en/of Bas van Hout werkt is de facto onze vijand(Video’s).

Toch willen wij hier een lans breken voor ‘Mocro- Kasem’. Deze man heeft zich vanuit een ongelofelijke achterstand positie uit een Getto-buurt zich weten op te werken als straat arm kind van een Gastarbeiders gezin met zes kinderen zonder moeder, Diepe respect!  En hij had zo maar kunnen uitgroeien tot een alom gerespecteerde grote Rechtsgeleerde van het niveau Paul Scholten.En een politiek leider van en voor Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam in bijzonder de laagste en lage midden klasse in Nederland in het algemeen tot ook hij in de val liep van ‘AIVD & Politie Informant-Peter R. de Vries. Nu is ‘mr Mocro-Kasem’ zijn toekomst kapot gemaakt door AIVD & Politie-informant -Peter R. de Vries’. En De Vries? Die gaat gewoon verder met zijn cocaine snuiven,  te jonge hoeren neuken en  laffe ‘Moorden’ en zijn laffe Misdaden plegen en mensen in de val lokken voor de AIVD & OM & Politie, stiekem en voor de TV.

Peter R. de Vries mag straffeloos meineed plegen terwijl ‘Mocro Yassin Hari’ direct werd gearresteerd.
In de video reportage hierna zie je dat AIVD informant Peter R. de Vries straffeloos meineed mag plegen in de Liquidatie Passage proces zaak terwijl het ‘Mocro broertje van Badr Hari Yassin ter plekke in de rechtszaal werd gearresteerd voor zgn meineed.

Helemaal debiel wordt het dat dezelfde dag na De Vries zijn ‘Bral & lieg- optreden’ in ‘RTL-Riool-Boulevard’ hij in de Telegraaf stelt dat hij volgende week met een uitleg komt waarom hij als een dief in de nacht zijn laffe en corrupte hielen heeft gelicht als ‘Witwas-Directeur’ van De Vries & Kasem, want dat had hij toch al gedaan bij zijn thuishonk ‘RTL Riool-Lynch Boulevard?

Resumé
Mocht het waar zijn dat ‘mr. Mocro Kasem’ spioneerde voor de ‘Mocro Volksgroep Taghi’ dan is dat wel extreem ironisch en typisch het gevolg van de Nederlandse Rat in pak corruptie van de Heersende Klasse(Video). ‘Mr. Mocro-Kasem’ bespioneerde ‘Junkie-Hoerenloper-Peter R. de Vries’ en via hem zijn AIVD & Politie & OM Bazen. En de ‘AIVD& OM & Politie Spion- Peter R .de Vries’ bespioneerde Kasem en zijn banden met de ‘’Morco-Volksgroep Taghi ‘. En zo bespioneerde iedereen iedereen op het Spionnen “De Vries & Kasem- Witwas-advocatenkantoor”. Wanneer grijpt die Oplichter de Deken E.J. Henrich van Amsterdam in en sluit  hij het’ Spionnen -Witwas-advocaten-Kantoor ‘-“De Vries&Kasem” ?

Noot: reclame Brief Taghi voor Held Peter R. de Vries geschreven door Kasem: