( door het Noord Koreaanse AT5 van Keizerin  Halsema  en bewerkt door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR- Bijzonder Hoogleraar Steve Brown voorspelde het al: ‘Mocro Jongentje’ gooit pistool op straat tijdens vlucht voor politie en zit nu vast in de cel daar waar het zoontje van Halsema binnen twee uur weer thuis was(Video’s). 

Junkie- Feestbeest- Keizerin Halsema’ liever naar ‘Linkse’ ‘Bral-Op1-talkshows &doorzakken dan als Voorzitter in de Gemeenteraad.(Video’s)
Als er straks de ‘Hernilzt-Blacks-Wurg-fouilleeracties’ tegen ‘wapenbezit worden gehouden in bepaalde gebieden in de Bijlmer, dan mogen daar in het begin onafhankelijke waarnemers bij aanwezig zijn (kuch). Het gaat dan bijvoorbeeld om corrupte en laffe ‘Wir haben es nicht gewusst-gemeenteraadsleden’. Dat bralde de extreem corrupt, laffe en racistische ‘NSB-hoofdcommissaris Frank Paauw’ gisteravond toe in de ‘Bral-Gemeenteraad’ waar zo waar een keer Keizerin Halsema ook bij aan aanwezig was.

Black-“Uncle Tom Sheriff ” van Trump’s KKK & Red Neck aanhang bralt racistisch Kill the Blacks bij ‘Red Neck Fake’ Fox News:”& I can’t stand back & watch this!’ ‘Red Neck- KKK- Hamburger King – puppet- Trump weighs in on Minneapolis riots, vows to send in SS-Military if mayor won’t ‘get the Kill the blacks- job done’

Minneapolis officers only fired after video shows Killing black man. Nederlandse ‘Politie-Black-man & Steve Brown-moordenaars’ nog steeds in dienst ondanks video’s.

Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie & Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(Video’s).


Het onderwerp kwam gister vanavond ter sprake in een Bral&Lieg-commissievergadering. Zelfs GroenLinks Rechts, D66 DDR66, de PvdA-hoertjes , DENK,niet na  en BIJ1 spraken zich opnieuw zeer kritisch uit over het ‘Blacks- Wurg-fouilleren’. Het gaat om ‘kleinschalige’ KKK-controles waarbij op een bepaalde ‘ straat arme jonge Black& Mocro-hotspot’ gericht, maar aselectief kan worden gecontroleerd(Kuch).
De drie nazi partijtjes de VVD-Misdaadgroep van ‘Godfather ‘Rutte en de ‘Nep en Fop Christen- CDA’ van ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ &  de Dobberneger patij- Forum voor geen democratie van ‘Boy Baudet’& nieuwe partijgenoot VVD Boef& spijtoptant-Huisjesmelker Haga(Video’s)’ waren de enige die pal achter deze misdadige plannen staan van Keizerin Halsema& ‘Hoofd-Commissaris van de Politie NSB-Paauw’.

Mes in buggy: GroenLinks Top Bendeleden ‘Keizerin Halsema’ & ’Zakkenvullers -Green Queen Meliani’ huren extreem veel te dure ‘bevriende’ (Z)-ZZP’ers in.


De extreem reactionaire  en corrupte en laffe  D66 ‘DDR66- Yuppie- fractievoorzitter- Reinier van Dantzig’ noemde het ‘bijzonder ondoordacht’. ‘GroenLinks Rechts- fractievoorzitter Femke’ omschreef het fouilleren van ‘Black&Mocro-& White poor-mensen’ die nergens van verdacht worden als een ‘onrechtvaardige inbreuk op  arme mensen hun niet bestaande integriteit’. Ook twijfelde ze eraan of er inderdaad aselectief wordt gecontroleerd, want er worden bijvoorbeeld geen gezinnen gefouilleerd en bijna geen blanke, behalve de straat-arme dan. ‘Dan is een mes in een buggy leggen de beste manier om niet betrapt te worden, dus ik begrijp dat niet zo goed’, bralde de onderdaan Roosma van Keizerin Halsema.

PvdA-Wethouder Moorman’: aantal Amsterdammers met schulden door Rutte1,2,3 en ons beleid zal toenemen door ‘ Endlösung –Corona-Bom–crisis’(Video’s).

“Uncle Tom”-Sofyan Mbarki, de corrupte  fractievoorzitter van de PvdA-hoertjes, vond dat er niet echt kritisch naar de samenstelling van de  racistische teams van de ‘NSB-Vinger-politie gekeken’ moet worden. ‘We zijn op ‘werkbezoek’ in Zuidoost geweest tijdens het preventief Blacks-fouilleren. Dat was pijnlijk om te zien, een wit door gedraaid ‘NSB-Vinger-politieapparaat ‘dat donkere straatarme ,jonge , kansloze ,mensen controleert in de stad van mijn Keizerin Halsema .’ In Nieuw-West werd hij onlangs twee keer staande gehouden vanwege  ‘Der Endlösung- Corona-Bom-maatregelen’ en toen vond Mbarki de agenten ‘diverser’. ‘Dat doet toch iets,hahahahahah Leve onze Keizerin Halsema en de grootse Fraudeur van Amsterdam ooit ‘Ping Pong’ -Joodse Raad -Asscher.’

( Steve Brown legt uit wat de  ‘PvdA Ping Pong -Democartie is en Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden.)

‘Wurg de Zwarte Pieten& Mocro jongens- Waarborgen’.
GroenLinks Rechts Burgemeester   “Deep State “Keizerin Halsema bralde  dat dit  racistische Wurg de Black’s misdaad plan heel anders is dan het preventief fouilleren wat in 1940-45 en in 1980-90 en 2014  en al tijden stiekem  door de hele stad  in de stad gebeurde. ‘Als u het zo wil noemen, noem het dan preventief fouilleren 2.0. Er is een groot aantal waarborgen ingebouwd. Het moet gaan om groot risico en er moeten  altijd leugenachtige rapportages van  mijn NSB-Vinger-politie als basis zijn.’ Ook het ‘Nacht un Nebel Openbaar Ministerie’ van de CDA Klasse Justitie Mister Gestapo- Generaal- Grapperhaus  moet zich over elke KKK-fouilleeractie buigen.

Keizerin Halsema gaat ongedocumenteerde ‘Olie Dollar-Vluchtelingen’ vervolgen en niet ‘Huisjesmelkers Prins Bernhard & Haga’. Amsterdammers eerst een huis en Vluchtelingen eruit!(Video’s) Verder loog Keizerin  Halsema dat ze in extreem arme en verwaarloosde  bijna een US Getto Zuidoost en bepaalde delen van West  van veel  anonieme bewoners en” Uncle Tom”-jongerenwerkers die bij haar op de loonlijst staan juist de vraag krijgt of er weer ‘Blacks & Mocro- only fouilleeracties’ kunnen komen. ‘Omdat ze heel bang zijn, maar niet voor de armoede en uitzichtloosheid.’ Ook NSB-er Paauw wees daarop. ‘Ik hoor van onze “Uncle Tom”-jongerenwerkers dat niet alleen de  straat arme bad guys, maar ook de straat arme good guys nu wapens dragen en dan heb ik het niet over het zoontje van Halsema , hahahhaha om zichzelf te verdedigen en dat het Fouilleren in strijd is met de mensenrechten, de Grondwet artikel 1 en het Wetboek van strafvordering , kan ons wat schelen.’


Deja Vu:Lag al Gevoelig in de jaren ’70 en ’80 toen de corrupte ‘Nazi-PvdA-Pedo-Burgemeester Ed van Tijn’ ‘Blacks only  razzia’ liet houden in de buurt rond de Hotspot Zeedijk zodat er o.a. peperdure Hotels en pantjes konden worden gebouwd.

‘NSB-er Paauw’ vindt het wel belangrijk dat het fouilleren niet, zoals eerder, op een ‘groffe, lompe ,geweldige SS-manier’ gebeurt en antwoordde daarom op Bral-vragen van de gemeenteraadsleden dat hij akkoord gaat met de tijdelijke aanwezigheid van waarnemers. Verder noemde hij de ‘KKK-Red Neck-Mocro & Blacks-fouilleeracties’ een klein deel van de aanpak van het tegengaan van wapenbezit loog hij ‘zeer gevoelig’  te zijn voor de mening van de gemeenteraad. De waarheid is natuurlijk  dat dergelijke misdadige acties de kaal geroofde massa  door de Taxfree- Royal-King Willem-Killer-Pedo-Elite’ (VIDEO’s)onder de duim moeten houden in de Straf de arme maatschappij.