( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dr. Shiva: Swine Flu & Bird Flu & Crazy Cows disease & Goats Q fever have been the result of monoculture factory farms and neoliberal Kill- capitalism, how big agriculture and the ‘poison cartel’(VIDEO’s).

‘Psycho Groothuizen’ (DDR66): Haal ‘Migranten-Slaven-Labbekakken’ uit Afrika& Azië hierheen en dump ze in Volksbuurten en stuur ze daarna uitgebuit terug de Hel in (VIDEO’s) .
Wij stelde het als enige: Dieren nemen wraak met Cocin-19  op het ‘Barbaric- Hamburger- Trump& Boy Rutte-Kapitalisme & Steve Brown voorspelde het gelijk als enige(Video):’Corona-Aasgieren’:Meer dan half miljoen Nederlanders krijgen geen vakantiegeld(VIDEO’s)

Tenminste ruim 20 procent ‘Slaven- werknemers’ slachterij Groenlo besmet met coron Bom-avirus.Italian lawmaker demands ‘NWO-Matrix-Gates’ be ARRESTED for ‘crimes against humanity and Animals ’ and Dr. Shiva declares War on ‘Pedo Rapist-Monsanto-Gates’(VIDEO’s).
Ruim 1 op de 5 Buitenlandse zwaar onderbetaalde  ‘Plofkippen -arbeiders’ van de misdadige slachterij Vion in Groenlo is besmet met het coronavirus. Van de 657 zwaar onderbetaalde ‘Slaven-arbeiders’ hebben 147 ‘Slaven-arbeiders’  een positieve uitslag gekregen, meldt de GGD Noord- en Oost-Gelderland. Het grootste deel van de besmettingen is vastgesteld bij ‘Slaven-arbeiders’,  die op papier in Duitsland wonen, dat zijn er 79. De overige 68′ Slaven-arbeiders’  wonen dan niet illegaal in Nederland in de zogenaamde Poolse ‘Kakkerlakken-Frank- van Gool-Huisjes’ tegen een woekerhuur die ze kaal plukt als ‘Bio-Plofkippen’ .

Labbekak-alert van afgelopen maand op Twitter:200.000 Labbekakken met spoed gevraagd door o.a. D66-‘Freakje Rob Jetten’ ! (VIDEO’s)

Labbekak-alert van de week: Slavenhouder-Frank van Gool’ van Otto Workforce in zijn Slaventransportbusje legt het allemaal uit hoe het nu precies zit(Video’s).

When will the Rulling Killing Class enforced 1.5 m( 6 ft) to stop Torture of animals and keep Making save from Covid-19 ??!!(VIDEO)

Labbekak-alert uit Westland/Rotterdam: ’Plofkippen-Slaven-arbeiders’ uit Moldavië en Letland(VIDEO’s)

Elite-Gangster-Vrije marktwerking’: Marteling varkens in slachthuis en ‘Arbeiders-Plofkippen’ in Rotterdam(VIDEO’s) .
Volgens de lokale veiligheidsregio zijn 25 slaven-arbeiders nog niet getest, omdat zij niet zijn verschenen op de testlocatie. Mogelijk zijn zij net als de dieren geslacht. Van nog 5 andere slaven-arbeiders ontbreken de gegevens. De Misdadige directie van ‘Misdaadgroep-Vion krijgt’ van de veiligheidsregio 48 uur de tijd om de ontbrekende gegevens van hun Plofkippen arbeiders aan te leveren. Ook die moeten alsnog getest worden. Misdaadgroep-Vion moet verder zo snel mogelijk de medewerking eisen van alle betrokken ‘Slaven–Labbekakken-Frank van Groot-uitzendbureaus’ bij het opsporen van de ‘Slaven arbeiders’ die zou ons niet verbazen missen wel geslacht zijn- weg bewijs.Daarnaast wil de veiligheidsregio dat het Misdaad-bedrijf en de misdaad-uitzendbureaus de onmenselijke huisvesting van de ‘Slaven-arbieders’ zo organiseren, dat zij op een veilige manier in quarantaine kunnen verblijven.

Mogelijk iedereen verplicht in quarantaine: In het Kader van 5 mei ‘Bevrijding’: Ongehoord de waarheid van Steve Brown over de stand van zaken van de bezetting door het ‘Barbaric –Trump-Boy Rutte- Groot Kapitaal’(VIDEO’S)

Labbekak-alert’ uit de ‘VVD-Slaven—katoenplantages’ en de ‘D66-killing fields’ van het Westland& Apen dood gemarteld door D66&Rutte!(VIDEO’s)

Klasse Justitie van de ‘CDA- Minister Gestapo-Generaal  Grapperhaus‘& ‘VVD Minister Elite-Gangster Dekker‘. 
Voorzitter Ton Heerts van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland waarschuwt andere Misdaad- bedrijven dat ze ook tests kunnen verwachten. Andere grote misdadige ‘Dierenleed- slachterijen’ in onze veiligheidsregio vraag ik alvast om zich ook voor te bereiden op preventieve steekproefsgewijze testen van de GGD”.Typisch dat deze ‘Slacht & Uitbuit-Gangster’ van te voren worden gewaarschuwd dat er een inval komt. Dergelijke voorkeur behandeling hebben Willem Holleeder & Tahgi en/of de zogenaamde Motorbendes & Mocro Maffia  nooit gehad. “Zij moeten hiervoor hun ‘Witwas& Fraude- administratie ‘op orde hebben als wij komen.” Als ‘Misdaad- uitbuit &  Dierenleed-bedrijven’ niet meewerken, kan de veiligheidsregio ervoor kiezen om iedereen verplicht in quarantaine te zetten, maar wij zullen nooit aangifte doen bij de (VVD&CDA)-Justitie, want dat heeft sinds de corrupte en laffe  ‘VVD-Griezel-Teeven’ staatssecretaris  van Justitie is geweest geen enkele zin meer, want hij ook liegt in zijn pas verschenen ‘Huil -Boekie’(Video’s): Die Teeven heef het Recht geslacht in Nederland” .Woensdag werd de Vion- misdaasd- vestiging in Groenlo per direct gesloten nadat 45 ‘Slaven-arbeiders’ positief waren getest. Daarop werd besloten alle personeelsleden in quarantaine te plaatsen en ze te testen. Eerder deze maand werden al ‘28 Slaven-arbieders’ van een Vion- misdaad-vestiging in Scherpenzeel positief op het coronavirus getest en op een ‘zinkend- schip’ in isolatie geplaatst.De ‘Dieren & Mensen-Martelaar Topman Ronald Lotgerink’ van Vion-misdaadgroep liegt dat hij geschrokken is van de uitkomst van de tests. Volgens hem had geen enkele positief geteste medewerker gezondheidsklachten. “Dat is kennelijk een kenmerk van dit virus. Wij weten nog niet waarom bij ons Misdaad-vleesbedrijf in Groenlo deze besmettingsgraad is. Wij houden ons strikt aan de voorschriften van de corrupte en laffe autoriteiten.”

Zorgen over slachthuizen: Arbeit macht frei: in gesaboteerde Stem van de Straat: “Grootste ‘dr. Mengele Martel-Apencentrum’ in de EU ontmaskerd in NL & Poolse Arbeiders behandelt als Plofkippen”.
Er bestaan al langer zorgen over de situatie in slachthuizen(KUCH) . 80 procent van de ‘Slaven-arbeiders’ is arbeidsmigrant en woont vaak bij elkaar en op elkaar net als de ‘BIO-Plofkippen’. Verder is het erg moeilijk om anderhalve meter afstand te houden in de ‘Martel-slachthuizen’, zei FNV-bestuurder John Klijn vrijdag in Nieuws en Co op NPO Radio 1. “De  Misdaad-vleessector is een heel arbeidsintensieve Slaven-sector, alwaar de dieren en mensen aan de lopende band worden gemarteld”, zegt Klijn over het hoge aantal besmettingen.”Er werken dus veel ‘Slaven-arbeiders’  per vierkante meter. Ze komen met honderden tegelijk aan in de ochtend net als de dieren die worden geslacht. Het eerste fileprobleem ontstaat in de kleedkamers. Daarna staan ze weer in de file om hun handen te wassen. Vervolgens moeten ze door de hygiënesluis naar de lopende band, waar 30 procent van onze leden zegt niet op anderhalve meter van collega’s te kunnen werken. Als het pauze is, gaat het hele misdadige proces rechtsomkeert, feitelijk worden ze net zo geslacht al de dieren die zij moeten slachten en dat allemaal onder verwoording van de  CU- Incest-Bijbel Bel- Minister Schouten en haar gabber in crime de DD66 ‘DDR66 -Sadistische- Apen Martelaar -Engelshoven'”.

Meldpunt voor Geschiedenis vervalsing:Otto Workforce de grote Held van de Kaalpluk & 24/7-uitpers-economie & Timmermans de ‘Huil-Held van MH17’(Video’s) .