( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Oey: Homostel & Amsterdammers & Joden kunnen niet meer leven in de ‘Hel van Keizerin Halsema& Wassink’(VIDEO’s).
De ‘GroenLinks Rechts- bendeleden’ Keizerin  Halsema &’Zakkenvullers-Green-Queen- Meliani’ blijken vorig jaar 306 miljoen euro te hebben uitgegeven aan de inhuur van extern peperduur ‘Nep en Fop-personeel’ bestaande uit partij bendeleden en/of familie en/of vrienden en/of  ‘Boris Johnson te jonge minnaressen & minnaars’(Video’s), al dan niet met peperdure elektrische SUV-Bakfiets .

Gemeenteraadsverkiezingen: Partijleider Brown bij psychiater Fenema: Groenlinks met Keizerin Halsema  rijdt het liefst met bakfiets over Partijleider Steven Brown (Video)van de Stem van de Straat heen.

Pikant: Het was veel Amsterdammers ( maar uiteraard niet haar Outlet het Noord Koreaanse AT5) al opgevallen dat sinds GroenLinks aan de macht is in Amsterdam er een Tsunami van peperdure bakfietsen ( vanaf 2000 euro) op straat zijn waar te nemen, die voor grote overlast zorgen. Nu begrijpen wij waarom, ze lopen hun zakken te vullen met publiek geld op ongekende schaamteloze ‘Elite-Misdadige -Meliani-wijzen’.

Keizerin Halsema gaat ongedocumenteerde ‘Olie Dollar-Vluchtelingen’ vervolgen en niet ‘Huisjesmelkers Prins Bernhard & Haga’. Amsterdammers eerst een huis en Vluchtelingen eruit! (VIDEO’s).
Meerdere politieke partijen hebben verontwaardigd gereageerd, want eerder gaf de op onze site beruchte GroenLinks Rechts Wethouder Touria Meliani (Personeel partijleden  en OrganisatieZakkenvullen ) aan dat er meer onderbetaalde  ‘uitzend-Slaven-krachten’ bij de gemeente in dienst zouden komen. In het ‘Doofpot-jaarverslag’ van 2019 staat dat 21,4 procent van de loonkosten ging naar extern ‘Zakkenvuller- ZZP-ers’ personeel GroenLinks & PvdA-hoertjes & D66 DRR66 partijleden en/of familie en vrienden. Opvallend is dat de SP die toch ook een wethouder heeft in het collega geen vriendjes als  meer dan riant betaalde ‘Zakkenvullers-ZZP-er’ heeft gekregen. Zouden zij er geen benul van hebben in welke corrupte  ‘PvdA& D66& GroenLinks -Elite-bende’ zij terecht zijn gekomen?

GroenLink-Maffia’ in Amsterdam een gevaar voor o.a. Amsterdammers , AJAX, Snorscooters en Bomen(VIDEO) .

Corrupte PvdA-Wethouder Moorman’: aantal Amsterdammers met schulden door Rutte1,2,3 en ons beleid zal toenemen door ‘ Endlösung –Corona-Bom–crisis’(VIDEO’s).

Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(VIDEO’s).

Een jaar eerder was dat percentage lager, het ging toen om 19,6 procent. De stijging is opvallend omdat er ook in het ‘Doofpot- jaarverslag’ aangegeven wordt dat  Keizerin  Halsema en haar gabbers in crime de  ‘PvdA-hoertjes’& D66′ DDR66-Wethouders’ tegen de flexibilisering van de arbeidsmarkt’ is (kuch).

Misdaad loont mits lid van de juiste partij: Riant zakkenvullers Contract

 

‘Elite Rat in pak-Vriendjes Politiek'(Video’s).
Daarom werden er  ‘Nep en fop-maatregelen’ genomen. Ongeveer 300 externe ‘bevriende’ medewerkers hebben vorig jaar een riant contract gekregen en met de vakbonden werd afgesproken dat de ‘Slaven-Labekakken- uitzendkrachten’ vanaf 2020 in principe na twee jaar een vast contract krijgen. ‘De ‘Nep en fop-maatregelen’ hebben tot dusver echter niet het gewenste effect gehad op de hoeveelheid externe inzet’ schrijft Keizerin Halsema & Bral &Lieg- Meliani als het met name gaat om hun vriendjes  de Zakkenvullers ZZp-ers.Het terugdringen van externe inzet zou vanwege de krappe arbeidsmarkt (kuch, kuch), landelijke wetgeving ‘die zzp’erschap stimuleert’ en de ‘grote (bouw)opgave in de stad’ zeer complex zijn(kuch) . ‘Desondanks zet het corrupte Expats & Yuppie- college alles op alles om het percentage te laten dalen’, schrijft Keizerin Halsema. Het meeste externe zakkenvullers  personeel vriendjes  werd vorig jaar ingezet voor de programma’s ‘grond’ en ‘verkeer, vervoer en waterstaat’

Schaamteloos Bral & Lieg-Debat der Zakkenvullers over de rug van de reeds voor het merendeel kaal geplukte Amsterdammers(video).

Het corrupte en laffe en extreem hypocrite PvdA-raadslid Carolien de Heer laat weten dat ze een ‘Bral-debat’ met haar wethouder Meliani wil. ‘Ik word hier moedeloos van’, schrijft ze op Twitter. ‘Dit gaat tegen alles in waar Amsterdam voor zegt te staan. Goed werk met een vast inkomen en dus bestaanszekerheid moet de norm zijn.’ Nou, die durft de PvdA-hoertjese is een  misdadige ‘Ping Pong-partij’ met beroemde beruchte  Mega-Zakkenvullers als  de walgelijke ‘MH17-Huil Komediant-Frans Timmermans’ en zijn Sidekick ‘Play-boy & Imam Samsom’& Call Girl Saar van Bueren'(video’)  .

Je moet doen wat je zegt, dan lieg je niet ‘Zakkenvuller-Green-Queen-Touria Melani’, twittert Forum voor geen Democratie-raadslid Kevin Kreuger van de Dobberneger & Uber-partij  meer dan terecht. ‘Tot zover links Rechts ‘Zakkenvullers- geluid’ tegen flexibilisering van de arbeidsmarkt!’ Volgens de Partij van de Ouderen is er voor de bühne bezuinigd op het ambtenarenapparaat, terwijl er wel externe medewerkers bijkwamen ‘die vervolgens nul rechten hebben’.

Reactie altijd liegende’ Zakkenvullers- Green-Queen Meliani’.
Een woordvoerder van de ‘Zakkenvullers- Green-Queen Meliani’ laat weten dat het beleid om bevriende uitzendkrachten aan te nemen nog niet terug te zien is in de cijfers omdat dat pas na twee jaar gebeurt en dan ben ik al lang en breed elders aan het Graaien & Naaien. Misschien wel bij de ‘SS-NATO’ en/of bij AT5 en/of bij de NPO.’Het blijft niet bij holle retoriek op dit punt. Het heeft echt de aandacht van ons  college om het zo laag mogelijk te krijgen, richting het streefpercentage, hihihihhih .’Het streefpercentage ligt op tien procent, haahahah.