(door het Noord Koreaanse AT5 en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- America First: Elite- US-Kill the black and the poor law helps police to get away with using excessive force just Like in the Netherlands.(VIDEO’S).

Keizerin Halsema gedwongen tot ‘Nep en Fop excuses’ in Doofpot -Zaak ex Politie Commissaris & Brandweer Boss Zakkenvuller Schaap(Video’s).

Keizerin Halsema gaat ongedocumenteerde ‘Olie Dollar-Vluchtelingen’ vervolgen en niet ‘Huisjesmelkers Prins Bernhard & Haga’. Amsterdammers eerst een huis en Vluchtelingen eruit!(Video’s)

De ‘NSB-Vinger-politie’(Video’s) van Keizerin Halsema van Amsterdam heeft vrijdagavond vier ‘donker’ jongeren opgepakt in het centrum, onder meer vanwege het bezit van een vuurwapen. Ze zouden eerder die avond iemand achtervolgd hebben (kuch).

Na een melding over de ‘achtervolging’ hielden ‘NSB-Vinger-agenten’ in burger van het type ‘beroepscrimineel – Brigadier  Sandra de Ruijter’ (Video’s)  een groep  ‘donkere’ jongeren uit de Laagste Klasse aan.Volgens de  ‘NBS-melder’ had een van de jongeren een mesje bij zich (kuch).Toen de discriminerende  laffe en corrupte agenten van Keizerin Halsema de ‘donkere’ jongeren hardhandig fouilleerden, rende een ‘Morco- jongen’ weg.

Discriminatie&Klasse Justitie en de schaamte voorbij: 75 jaar Bevrijding? Onze Kameraad en Held van de Straat Rechtsgeleerde Nico van den Ham vindt net als wij dat er geen sprake is van Bevrijding van de Massa(Video’s).

‘Loverboy Ninja Robert Oey’ met ‘Bral-Riool-Showbizz advocaat -Plasman ‘van Burgemeester Keizerin Halsema accepteert OM-cadeau taakstrafje & Subsidies alsnog(Video’s) .

Waarom wordt de ambtwoning van Halsema en de ‘Zuid-Witwas-as’ niet dicht getimmerd. Haar ‘man’ ‘Ninja-Elite-Loverboy-Oey’ legt het uit in de’ Grachtengordel –NRC’.(Video’s)
Tijdens het rennen voor zijn leven gooide de ‘Mocro-jongen’ een pistool weg. Hij kon uiteindelijk zeer hardhandig bont en blauw geslagen worden opgepakt Nou, waar hebben wij een dergelijk bijna identiek verhaal eerder gehoord? Dat was met het ‘witte’ zoontje van ‘GroenLinksrechts-Keizerin Halsema’, die was ‘s-nachts betrapt met een rijkelui witte vriendje aan het inbreken voor de spanning, want voor geld hoeven zij het niet te doen. En toen de ‘NSB-politie’ kwam van zijn moeder Keizerin Halsema sloeg hij en zijn ‘witte’  vriendje op de vlucht en gooide hij zijn pistool weg. Na zijn aanhouding werd hij en zijn vriendje naar het politiebureau gebracht en werden zij in de watten gelegd en waren binnen een paar uur weer thuis(Video’s). De zoon van Halsema werd uiteindelijk ‘bestraft’ met Bureau Halt. Zijn vader ‘Loverboy- Ninja Oey ‘de eigenaar van dat pistool kreeg 40 uur taakstraf cadeau van het corrupte OM-Amsterdam met voor de Laagste Klasse types als de ‘Moordenaars’ Politie Rechter Fels & Officieren van justitie a La H. Hoekstra (Video’s). Het vriendje van de jongeheer Halsema heeft helemaal geen straf gehad. Wie zouden zijn ouders zijn?

Steve Brown voorspelde het gelijk als enige(Video):’Corona-Aasgieren’:Meer dan half miljoen Nederlanders krijgen geen vakantiegeld(Video’s ).
Verzet ’s Held & Klaprecht jurist ing Steve Brown heeft kennelijk een Goddelijke gave (kuch)om de toekomst te voorspellen, want laat hij nou deze openlijke discriminatie en Klasse Justitie van ‘Mocro Jongens’ ten opzichte van het ‘witte’ zoontje uit de hoogste klasse van Keizer Halsema en dat het vakantiegeld zou worden gejat van ‘Jan met de Pet en Mien met schort(Video’s) en dat’Media-Maffiaboss&Corona-Aasgier- John de Mol failliet gaat(Video’s)  in deze  ‘Corona-Aasgier-King Willem’ reportage:

Ook drie anderen werden eveneens  hardhandig  aangehouden, wegens het belemmeren van een aanhouding en belediging(kuch, kuch) van de ‘NSB-politie’ en Keizerin Halsema & ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’(Video’s). De verdachte die in bezit was van het vuurwapen is dinsdag voorgeleid bij de beruchte en extreem corrupte Rechter-commissarissen Cleerdin & E. Diepgaan (Video’s). Die ‘Nacht und Nebel-rechter- commissarissen- Cleerdin & E. Diepgaan’ besloten schaamteloos in strijd met het EVRM( mensenrechten)  dat hij nog zeker veertien dagen vast blijven zitten, schrijft de laffe en corrupte ‘NSB- politie’ trots en schaamteloos  op hun ‘dr. Gebbels-  Facebook’.

Zwarte Piet steelt niet maar Rutte des te meer: ‘Mocro maffia’ helpt de Armen in Amsterdam!