(door het  Noord Koreaanse  AT5 en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Oey: Homostel & Amsterdammers & joden kunnen niet meer leven in de ‘Hel van Keizerin Halsema& Wassink’ (Video’s) .
Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat: Amsterdammers eerst een huis en Vluchtelingen eruit:

Corona–Aasgieren’:‘Prins Bernhard & Haga & Kushner-Huisjesmelkers’ verhogen straffeloos huur met 40 procent(Video’s)
Veertien ongedocumenteerde hongerende en verwaarloosde geklede mannen uit in hoofdzaak Afrika die eerder deze week werden aangehouden door de’NSB-Vinger-politie’ in de parkeergarage Kempering in Zuidoost worden vervolgd door het Amsterdamse ‘Pedo-Rapist-OM-Amsterdam’(Video’s). Los van het voorgaande zouden alle Dak en Thuislozen en Amsterdamse kansloze woning zoekenden uit de laagste en middenklasse massaal die ‘speculanten-pandjes’ van onmenselijke Elite-Gangsters a la ‘Huisjesmelkers Prins Bernhard & ex VVD Bendelid -Tweede Kamerlid Wybren van Haga’ moet kraken en ook een groep vormen zoals We Are Here To Stay.

‘Corona Aasgieren -Néhmé & Torn’ van de VVD-misdaadgroep, Chapter Amsterdam zijn volgens de SP en ons asociale (Video’s) .

 

“Burgemeester: ‘Niet hebben van een status geen excuus voor kraken’ in het door haar 100% gesubsidieerde’ Noord Koreaanse-Media outlet- AT5′.
Burgemeester Halsema is heel duidelijk over de veertien mannen die eerder deze week werden aangehouden bij de ontruiming van parkeergarage Kempering in Zuidoost. ‘Het niet hebben van een status is geen excuus voor kraken.’ (-) ” (Bron: Nood Koreaanse At5)

Klasse Justitie: Wapen in bezit: 40 uur Taakstraf voor ‘Ninja- Oey‘ de Loverboy van Halsema en 9 maanden Cel voor een Labbekak(Video’s).

Het’Pedo-Rapist Openbaar-Klasse Justitie- Ministerie Amsterdam’ vervolgt de ‘Zwarte Pieten’ wegens huisvredebreuk en het kraken van een ontruimd gebouw van onmenselijke Elite-Gangsters a la ‘Huisjesmelkers  Prins Bernhard & Wybren van Haga’ zo bevestigt een woordvoerder. De veertien hongerende mannen ‘Zwarte Pieten’ weigerden samen met Sinterklaas te vertrekken uit de garage naar Spanje of beter nog weer terug naar Afrika. Terwijl Keizerin Halsema had gewaarschuwd dat iedere ‘Zwarte Piet’ die zich na de ontruiming nog in de garage bevond zou worden opgepakt door haar ‘NSB- Vinger-politie ‘. Volgens de woordvoerder moet de groep ‘Zwarte Pieten’ zich in juli verantwoorden als ontsnapte  slaven bij de Moordende politierechter Fels en zijn handlanger de aartsleugenaar & Moordenaar OvJ- Hoekstra.

Speciaal team: Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. ‘Klasse Justitie-OM-Amsterdam’: het is Oké(Video’s).

‘Taxfree-VOC-SS-Koning’ bralt ‘Nep en Fop-spijt’ richting Indonesië, maar niet voor zijn rovende en slaven & drugs handelende Massa moordende ‘VOC- Family’(VIDEO’S).
Het gaat om hongerende en haveloze Afrikaanse mannen ‘Zwarte Pieten’  in de leeftijd van 19 tot 37 jaar. De meesten zijn afkomstig uit Gambia, anderen komen uit Guinee-Bissau en Senegal. Allemaal landen die al eeuwen door de Westerse ‘Taxfree-Royal-War Crime-Elite Gangsters’ worden leeg geplunderd en de bevolking als slaven weggevoerd en/of vermoord. Van drie mannen is de nationaliteit onbekend, mogelijk zijn het ‘Zwarte Pieten’ en/of ontsnapte slaven uit Afrika. Zij maken deel uit van de groep We Are Here, die aandacht vragen voor het ondraaglijke uitzichtloze lot van uitgeprocedeerde asielzoekers die op de vlucht zijn voor o.a Oorlog’s geweld, uitbuiting tot op het bot, en honger dood. Nog niet zo lang geleden waren zij als slaven of Zwarte Piet wel meer dan welkom in de US, EU en in Nederland en Suriname, etc.

In de stinkende onbewoonbare garage zonder toiletten sliepen al maanden uitgeprocedeerde hongerende en radeloze asielzoekende’Oliedollar -vluchtelingen’ die zich bij We Are Here hadden aangesloten. De gemeente, die speculanten eigenaar is van de garage, deed aangifte van de kraak. De garage wordt binnenkort gesloopt om er peperdure’Expats & Yuppie appartementen’ neer te zeten.

We Are Here en kunnen dood neervallen omdat we geen slaven meer zijn.

Al jaren zwerft de hongerende haveloos geklede groep door de stad en kraakt uit pure wanhoop ‘speculanten-panden’ om zo een dak boven het hoofd te krijgen. Het wordt tijd dat ze het Paleis op de Dam gaan kraken van de grootste en Rijkste boef van Nederland ‘Taxfree-VOC-SS- King Willem’ en zijn Parasieten familie( Schokkende Video’s) en dan kunnen er gelijk minimaal nog 500 Amsterdamse dak en Thuislozen worden onderbracht. Trouwens het zelfde geldt voor het kapitale burgemeester woning aan de Herengracht dat ook leegstaat omdat Halsema en Familie  in  hun villa in Amsterdam Noord woont. De Afrikaanse groep, die door de jaren heen steeds van samenstelling wisselde, heeft inmiddels al heel wat ‘speculanten-panden’ van de stad gezien. Vaak moest de hongerende  ‘Verworpenen der aarde groep’ na enkele weken het gekraakte speculanten pand verlaten omdat daar de ‘GroenLinks Rechts &D66 DDR66 –Yuppies’ uit de provincie met een rijke Papa en Expats in gingen.

Het laffe en corrupte ‘Yuppies & Expats stadsbestuur’ met in hoofdzaak de waanzinnige GroenLinks Rechts -Wethouder Wassink’‘werkt’ sinds het duistere aantreden aan een plan voor een 24-uurs opvang voor ongedocumenteerde asielzoekers, wat in verschillende buurten voor verdeeldheid zorgt en ook tot onrust bij de Amsterdamse dak en thuislozen en die honderd duizenden Amsterdammers die tot hun dood op de wachtlijst staan voor een betaalbare woning. Oey: Keizerin Halsema het symbool in Amsterdam van Klasse Justitie noemde de realisatie ervan  afgelopen oktober uiterst moeizaam. In Buitenveldert stapten buurtbewoners naar de rechter wegens een de komst van een opvang van de ‘Zwarte Pieten’ in een oude brandweerkazerne.

De NSB-Politie van Keizerin Halsema treedt voortaan direct op tijdens kraakactie van pandjes van de onmenselijke Elite-Gangsters als de Huisjesmelkers Wybren van Haga en Prins Bernhard ( Bron: Het Noord Koreaanse AT5)