( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Als de ‘Syfilis Koninklijke Familie’ een bewijs van goed gedrag zou moeten overleggen mochten zij niet eens achter de Vuilniswagen(Video’s).
Tja, de ‘Taxfree-Incest-Royaals’  die staan al eeuwen bekent dat zij gek zijn op te jonge Poeta’s & Schandknapen en het afslachten van dieren en het uitbuilen van het Volk. Zo lag de vader van King Willem ‘Nazi Prins Claus’ bijv. in New York en bij de ‘Royal- Huis advocaat Pedo Rapist- Salomonson’ aka “advocaat van oranje”  in een Dark room(kelder) te jonge schandknaapjes te verkrachten (bron: Groene Amsterdammer). Zo hebben we in Spanje ‘Koning  Carlos-Olifant’ die samen met zijn minnares – poeta weerloze Olifanten afslachten in Afrika .En de Opa van King Willem ‘Pooier-Nazi Prins Bernhard’(Video’s) zijn hele verrotte  en laffe misdadige leven zich helemaal  te pletter neukte in binnen en buitenland met als gevolg een hele rist Bastaard. En daarnaast prins heerlijk net als de Spaanse  ‘Koning-Carlos- Olifant’ weerloze dieren afslachtte  in Afrika en de rest van de wereld(Video) .Ondanks  het voorgaande blijven de ‘Taxfree-Royal-Parasieten’ (net als Hitler& Trump(Video’s)) toch nog populair bij een groot deel van de in hoofdzaak laag opgeleid kaal geplukt Nederlanders en gesteund door de ‘Taxfree- killer-Elite’ en de Tweede Kamer( zweren trouw aan de Koning) .  Maar die populariteit bij de laagste klasse komt mede door het systematisch hersenspoelen van de ‘STAAT-AIVD-NPO’(Video’)  en het corporate crime  ‘RTL-Riool- Boulevard’ en ‘Maffia Boss John de Mol’ & ‘Oerdomme Linde Mol’(Video’s)  met ‘Oranje boven -dr. Goebbels- Tokkie- programma’s’ :

Wereldberoemde en echt mens Jane Goodall ontmoet Steve Brown en exclusieve beelden van prinses Amalia in De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV !(Video)’

Raad van State: “ Kabinet Rutte Liegt, gewone Nederlanders betalen wel meer belasting en Ultra Rijken& King Willem 0,00”(Video’s).

Taxfree- VOC-SS-Koning Willem-Alexander(Video) krijgt onrechtmatig ( lees: steelt samen met zijn Hofnar Rutte ) een bedrag van 4,7 miljoen euro uitgekeerd als subsidie voor zijn slacht de weerloze dieren ‘jacht’ ‘Slacht  -Kroondomein Het Loo’ op de Veluwe. Zijn  puber dochter Prinses Amalia  die trouwens de jongste en grootse Zakkenvuller van Nederland is  vangt 1.5 miljoen euro Taxfree per jaar ‘voor nietsdoen voor de rest van haar leven, ook al dankzij ‘Hofnar Rutte’. Dit terwijl 4 miljoen Nederlanders dagelijks moeten zien te  overleven op het randje van financieel omvallen .Verzetsheld ing Steve Brown legt hierna uit dat de Taxfree- Koninklijke  familie de oudste en  meest succesvolste misdaadgroep van Nederland is en dat de jaarlijkse 1.5 miljoen euro Staatsgeld( u geld dus) aan Prinses Amalia een strafbaar  feit is:

‘Taxfree-King Willem’ en zijn hofnarren Rutte,  D66 ‘DDR66 -Jonkvrouw-Ollongren’& ‘Miss Piggy-PvdA-Dijkstra’& PvdA Uncle Tom-Aboutaleb’ terecht uitgejouwd voor kinderverkrachters& Maffia& Nazi’s bij de ‘Bilderberg –Elite Gangsters ,zie:

Welk geheim delen de Royal Geilaards Carlos en Diana met Prins Bernhard en de rest (schokkende Video’s).

De natuursubsidie, die van 2016 tot 2021 loopt, had nooit verleend mogen worden aan King Willem en is gewoon diefstal van het Volk. En zou de Koning en zijn eind verantwoordelijk  Minister Ruute  daarvoor moeten worden vervolg door het corrupte en laffe’ Pedo-Rapist- OM’ van de CDA ‘Gestapo- Generaal Grapperhaus’(Video’s)  .Dat zeggen drie vooraanstaande juristen in een uitzending van onderzoeksprogramma Zembla.

‘Modekoningin & Parasiet-Maxima’ steekt de armen de ogen uit met haar Heilige Dutch Melkkoe King Willem & peperdure ‘VIP-WIP-jurkjes’ in India(Video’s).

Waanzin: Hoe ga je ‘verstandig ‘om met te weinig geld om te overleven? Koningin Máxima geeft tips in de Kunsthal(Kuch)om er’Super-VIP’ van te leven zoals zij dat doet(Video’s).

‘Taxfree-VOC-SS-Koningin Máxima’ privé Tête-à-tête op G20 met Saudische kroonprins & Massamoordenaar Salman(Video’s).

Zembla beschikt over een beschikking, waarin wordt uitgelegd aan welke voorwaarden de koning moet voldoen om zijn toch volstrekt bizarre  ‘het geld schijt altijd op de grote hoop-miljoenensubsidie’ te ontvangen boven op zijn jaarlijks Taxfree uitkering van ‘Taxfree- 300 miljoen ‘per jaar. Uit die beschikking blijkt dat koning Willem-Alexander van veel belangrijke subsidievoorwaarden is vrijgesteld door zijn Hofnar Rutte en dat is pure Royal corruptie en ook weer een strafbaar feit  Die Royal uitzonderingen  echter zonder enige onderbouwing door ‘Hofnar Rutte’ gebeurd, concluderen de juristen.

Geen ‘Saskia  Noort & Oerdomme Linde de Mol- Complot’: Drie maanden dicht voor afslachten van dieren en liederlijke-(pedo)- feesten( schokkende Video’s)

Zo mag de koning 7200 hectare van het ‘Slacht de weerloze dieren af – Kroondomein Het Loo’ (dat in totaal meer dan 10.000 hectare groot is) drie maanden per jaar sluiten voor alle publiek om te jagen’ met zijn Nazi en Taxfree Miajder vriende . Andere subsidieontvangers moeten beloven dat ze niet meer dan 1 hectare mogen aanhouden voor privégebruik. Bovendien moet het terrein in hun geval 358 dagen per jaar open zijn. Voor de koning gelden die beide regels niet, blijkt uit de documenten. Hij is van beide voorwaarden vrijgesteld.Meerdere vooraanstaande juristen zeggen dat de afspraken niet kloppen en in strijd zijn met de wet . ‘Er zijn zoveel dingen mis aan deze beschikking, bestuursrechtelijk gezien, dat je kunt zeggen: dit is onrechtmatig en zelfs een strafbaar feit ‘, zegt professor Wim Voermans. Hij is hoogleraar staats- en bestuursrecht van de Universiteit Leiden.De voorkeursbehandeling die de koning krijgt is volgens Voermans in strijd met de algemene beginselen van behoorlijk bestuur en de Grondwet en zelfs het Wetboek van Strafrecht : ‘Er wordt alleen maar gezegd: voor u u geldt dat niet.’ Volgens de Leidse hoogleraar is er maar één verklaring te bedenken voor de constructie: de koning wil ongestoord kunnen jagen en liederlijk feesten net als zijn Opa Prins Bernhard.Voermans krijgt bijval van professor en voormalig hoogleraar Peter Nicolai. Ook emeritus-hoogleraar Martin Jan van Mourik uit kritiek. Hij noemt de omstreden duistere Rutte afspraken met de koning over het natuurgebied op de Veluwe ‘juridische  ‘Royal-belazerij’ en een klap in het gezicht van het Recht en het Volk’.
Volks Jurist en bijzonder Hoogleraar in de ‘Media Maffia-Peter R de Vries -klaprecht’ Steve Brown legt hierna uit  op het politbureau dat King Willem het symbool is van ongelijkheid  bij geboorte en de corrupte en laffe ‘NSB- politie’ met beroepscriminelen a La Brigadier Sandra de Ruijter (Video’s)  dat moet handhaven:

Opnieuw maanden dicht voor de slachterij van de weerloze Dieren en andere liederlijke Royal smerigheid  
Zo’n anderhalf jaar geleden eiste de Tweede Kamer van minister-president  Hofnar- Mark Rutte dat  ‘Dieren-Slacht –Jacht- Kroondomein Het Loo’ het hele jaar open zou blijven. Toch gaat ook dit najaar het natuurgebied weer enkele maanden dicht: van 15 september tot 25 december mag niemand er komen want wat er dan gebeurt aan smerigheid is met geen pen te beschrijven .

Koning Willem I had tweede gezin-Prins Bernhard en Hendrik hadden er vier.

‘Rookgordijnen-Commsie Rutte’ (Video’s)’: ‘Taxfree-VOC-SS-Koningshuis’ geen geheime belastingdeal en Prins Bernhard Oké ! (Video’s)

Kroondomein Het Loo is al dik drie eeuwen verbonden met de koninklijke  Parasieten-VOC- familie. Tot 1959 was het privébezit van de Oranjes, tot oud-vorstin Syfilis -Wilhelmina die getrouwd was met Prins Hendrik aka “Zwijnen Heintje” die toen de tweede wereld oorlog uitbrak gelijk de bene nam naar het buitenland(Videos’)  het in 1959 in ‘bewaring’ gaf aan de Staat zodat toen al de kosten van beheer en onderhoudt voor rekening van van het Volk .Zembla heeft het Taxfree-VOC-SS-koningshuis om een reactie gevraagd, maar kreeg niet uitgelegd waarom de koning een voorkeursbehandeling krijgt. De  ‘dr. Goebbels-Rijksvoorlichtingsdienst’ van ‘Hofnar Rutte’  verwijst naar een eerdere Lieg &bedrieg- Kamerbrief van  de ‘CU Incest- Bijbelbelt minister  Schouten’ van geen Landbouw,  geen Natuur en  geen Visserij en heel veel dierenleed  en naar minister-presidentHofnar Rutte.

Underground Presentator  Steve Brown’ van de Stem van de Straat bespreekt o.a. hierna met President Henk Kuiper van No Surrender de Nederlandse SS-er &NSB-er die feestelijk als “Labbenkakken”(Video) naar het Oostfront gaan:  

Uit het voorgaande verhaal blijkt maar eens te meer weer dat de bijnaam ‘Koninklijke Family Nooit genoeg’ meer dan terecht is.