(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De No 1 Terrorist van de Wereld ‘Mad Dog-Trump’ dreigt  alle relaties met China te verbreken als ze geen Opium van hem gaan kopen en weer  Chinese Slaven sturen  wat gelijk staat aan een oorlogsverklaring.

De’ US-  Taxfree- War Crime & Steel the OIL&Gold-Killer-Elite’ president puppet  ‘Hamburger King & Desk Killer- Trump’ (Video’s) heeft op dit moment geen behoefte om met zijn Chinese ambtsgenoot  ‘Keizer Xi Jinping’  debiel te brallen zolang ze nog geen Opium van hem kopen en Chinese slaven sturen. Dat bralde  hij donderdag in een  hysterisch ‘Hitler- interview’ met ‘Red Neck- Fox  Fake- News-Business Network.. Hij dreigde zelf alle banden met China te verbreken net zoals met Iran en Cuba en   Venezuela(Video’s)

Andere  landen die Trump  dagelijks bedreigt en tracht af te perzen zijn Iran, Cuba, Peru, Rusland, India, Turkije, Syrië, Irak, Mexico, Canada,  Venezuela, Noord Korea, enz. en af en toe de EU en Japan. Daarnaast wil  hij ook nog landen  kopen zoals Groenland. Trump vindt dat China verantwoordelijk is voor de uitbraak van het coronavirus, dat in de VS al meer dan 80.000 levens eiste en om die schade te betalen eist hij nu dat China weer Opium van hem en het Westen gaat kopen anders stuur hij en zijn Engelse en Nederlandse  gabber is crime  weer Oorlog schepen  naar China.

Virus ‘ontsnap’ volges Trump en dus niet de triljoenen schuld die de US aan China  heeft terug betalen en moet China weer Opium kopen  en  de Chinezen weer aan de spoorwegen werken  als Untermenschin de US voor de ‘Taxfree- Miljardairs-Killer-Elite-Bazen’ van puppet Trump.  ‘VOC-SS- King Willem’ en Hofnar Rutte(Video’s) : “dat willen wij ook”.

China zou in ieder geval veel te weinig hebben gedaan om de uitbraak in de kiem te smoren, aldus  Mad Dog Trump  maar  het gracy ‘War Mongul -Witte Huis’  bralt ook openlijk over de mogelijkheid dat ‘Keizer Xi Jinping’het ‘Endlösung- Corno-Bom- virus’, al dan niet opzettelijk, heeft laten ontsnappen uit een laboratorium in Wuhan om Trump in het Witte huis aan te vallen, terwijl hij net Hamburgers zat  te vreten en emmers met Coca Cola te zuipen en natte scheten liet of het niets is en tussendoor vrouwen in hun kruis greep.Ook haalt Trump al wekenlang de Chinezen  en alle weldenkenden mensen het bloed onder de nagels vandaan door racistische te brallen  over het ‘Wuhanvirus’ en China-virus alsof hij Kuifje in China(Video’s) en/of ‘Boy Klaver’ in Afrika  is.

‘Laten gebeuren’: Steve Brown onmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste V.O.C. slachting op Bali(Video’s).

Hoe u in 2019 weer werd gehersenspoeld:How ‘US &EU corporate crime- (CIA)&State media’ manufacture consent on Hong Kong(Video’s).

With People in the Streets Worldwide, corporate crime-CIA & EU Outlets Ducht NPO and BBC Mainstream- Media Focus Uniquely on Hong Kon
With People in the Streets Worldwide, corporate crime-CIA & EU Outlets Ducht NPO and BBC Mainstream- Media Focus Uniquely on Hong Kon

Die Gele Speet ogen hadden dit nooit mogen laten gebeuren”, bralde Trump tegen de ‘Red Neck Fok Fake-News- zender.’ “Er zijn veel misdadige dingen die we zouden kunnen doen. We zouden zelfs de hele relatie kunnen verbreken, maar ik eis in ieder geval  dat ze weer Opium van ons en onze  trouwste  en langste  Bondgenoten  Slaven Staten met   de Boy’s  ‘VOC-Rutte’ en mijn ‘Poedel -Boris Johnson’ (Video’s)  gaan kopen en een paar honderd duizend Chinese met het ouderwetse staartje sturen die weer net als  in die oude goede Amerika First tijden  aan onze spoorwegen  gaan werken als slaven  . Dat verbreken van alle relaties zou de VS 500 miljard dollar schelen, bralde de Kruizengrijper  Trump’ “.