( door de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV)

 

AMSTERDAM-NOIR- Meer dan een half miljoen Nederlanders  die het sowieso al niet breed hebben krijgen dit jaar geen vakantiegeld van hun misdadige ‘(VVD)- werkgever’ in het ‘Mooie- Doeners- Land’ van  ‘Taxfee-Shel-Rutte&Co’ vanwege de ‘Endlösung -corona-Bom-crisis.’(Video’s) Ongeveer 11 procent van de  werkenden heeft geen idee of  zijn vakantiegeld wordt uitgekeerd door de ‘Werkgevers-Corona- Aasgieren-boeven’, zo blijkt nu pas uit onderzoek van werknemersvakbond CNV. Maar  Steve Brown voorspelde dat al bij het uitbreken van Covid- 19 als enige  gelijk dat het vakantie geld  van Jan met de Pet zou worden gejat:

The RTL-Voice of Holland-Angela Groothuizen’ : Mien met schort moet niet meer vliegen, maar thuis op de bank naar mij staren op de Tv(Video’s) 

De vakbond lanceert daarom het Meldpunt Vakantiegeld, maar zou daarnaast aangifte moeten doen bij het OM van een Miljarden roof van ‘Jan met de Pet’& ‘Miet met schort’. Werkenden die geen vakantiegeld ontvangen of maar een deel daarvan krijgen uitgekeerd, kunnen zich daar melden. Het aantal mensen dat sowieso niets krijgt, ongeveer 8 procent, noemt CNV „zeer hoog en extreem misdadig en dat kan wel tegen de miljard euro op lopen wat ze jatten en dat zien wij de zogenaamde Mocro Maffia en de volgens  de ‘AIVD& Politie -informanten misdaadjournalisten’ (Video’s)  ‘Monsters Holleeder& Taghi(Video’s) ze niet gauw nadoen. Omgerekend gaat het om meer dan een half miljoen werkenden die hun vakantiegeld krijgen. Vakantiegeld is echter een wettelijk recht en heel veel onder betaalde arbeiders hebben het gewoon nodig om hun hoofd boven water te houden”, zegt CNV-voorzitter Piet Fortuin. „We begrijpen dat veel ondernemers in zwaar weer verkeren. Maar het eenzijdig inhouden van het vakantiegeld kan niet zomaar en is gewoon diefstal van ‘Jan met de Pet& Mien met schort. Zeker niet omdat veel ondernemers nu overheidssteun krijgen om de salarissen door te betalen.” Met het meldpunt wil de vakbond gedupeerden helpen.Met bedrijven die geen vakantiegeld uitbetalen wil het CNV in gesprek. Ook een gang naar de rechter wordt niet uitgesloten. „Zeker bij  ‘Taxfree-Elite Misdaad-bedrijven’  a La de KLM(Video’s) waar er geen sprake van omzetverlies door de miljarden steun van Rutte&Co blijkt te zijn, of een andere gegronde reden om het vakantiegeld te stelen. Dan gaan we over tot steviger middelen(kuch)”, stelt Fortuin.

Het  misdadige resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s) .

Ondanks deze straffeloze ‘Mega-vakantiegeld- roof’ van de Laagste en middenklasse blijft Rutte hoog in de peiling staan en in die zin krijgt helaas het voor het merendeel reeds kaal geplukte Volk door Rutte,1,2,3. wat zij verdienen.