( van onze ‘Rent a D66-Hoertje –redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- De Parasiet King Willem was nog maar net weg uit Weert of  Pedo-Rapist-‘D66-Burgemeester Heijmans’ legt ‘taken’ tijdelijk neer, maar hoort thuis in de cel en niet in het Wachtgeld(Video’s) .

Liegende D66 staatssecretaris Stientje van Veldhoven blijf Nederland ‘Granuliet -vergiftigen’ na orders van Aartsleugenaar Zijlstra(Video’s)
D66 DDR66 is een perverse en misdadig  ‘Taxfree-Killer-Elite-splinterpartijtje’ vol met #Metoo-mannen’ a  La Penthouse Pechthold  en Schandknapen- hoertjes en  Pedo-Rapist’s die allemaal thuis horen in de cel en/of een Tbs-inrichting ‘Daarnaast Moord en  liegt DDR66 er vrolijk en schaamteloos op  los met  corrupte types als   Van Veldhoven en Engelhoven(Video’s) en ‘PLO-Minister Kaag’ en ‘Trol-Robot- Jetten.  Volgens het Wetboek van Strafrecht is D66 een misdaadgroep en dient te worden vervolgd en verboden. Wij hebben reeds eerder bericht over de ‘Pedo- Rapist Padvinder- Burgemeester Jos Heijmans’ van Weert(Video’s) en nu  stapt op hij op het ‘Luxe Elite- Ziekengeld’ in en daarna  in het  luxe ‘Feodale -Wachtgeld’.

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.

De  oplichter Burgemeester Heijmans heeft zich ‘ziek’ gemeld en aan de corrupte Limburgse gouverneur ‘CDA Rat-Theo Bovens’ laten weten niet terug te willen keren in zijn ‘Graai & Naai-ambt’ als ‘Pedo-burgemeester’ van Weert en voor de rest van zijn misdadige pedofielen ‘Graai & Naai- leven’ wil rentenieren  op kosten van het Volk middels eerst een paar jaar te onrechte in de ‘Elite -Ziektewet’ en daarna het luxe Feodale  Wachtgeld in. De  corrupt gouverneur heeft dit donderdag in een ‘Bral-brief’ aan de gemeenteraad laten weten, zei een woordvoerder van de gemeente Weert donderdagavond. Heijmans zelf was niet direct voor een reactie bereikbaar, hij schijn al maanden aan het rond ‘trekken’ te zijn met zijn Padvinders met pijn in hu gat .

Het Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s) .

De D66 ‘DDR66- Elite-Gangster– Heijmans’ stelde zichzelf gewoon vol betaald  op 31 januari op non-actief hangende een ‘Doofpot-onderzoek’ naar subsidie die hij buiten de raad had  gegeven aan een  ‘Witwas-Pedo-Padvinders-stichting’ waarvan hij zelf  ‘Graai & Naai-voorzitter’ is.  Eerder liet de  D66’er Pedo Rapist nog  weten vertrouwen te hebben in een goede afloop van het onderzoek. Waarschijnlijk bedoelde hij toen dat hij nooit zou worden vervolgd en in het slechtste geval het luxe  ‘Elite- Zieke &Wachtgeld a La ‘GroenLinks Rechts- Barones Diks’ en  ‘Top VVD-bende lid – Fraudeur Dijkhoff’(Video’s)  in duikt voor de rest van zijn leven waar miljoenen kaal geplukte Nederlanders door Rutte1,2,3 alleen maar  hun hele leven van kunnen dromen.