( van onze Wie neukt wie Privé& snuif redactie)

AMSTERDAM-NOIR- KLM Miljarden Staats steun ‘Vliegt’ via ‘Belasting Paradijs- Ierland’ in de Zakken van de ‘Taxfree-Elite –Gangsters’. Rutte&Hoekstra& Angela Groothuizen : Het is oké!(Video’s)

The Voice of Holland-Angela Groothuizen’ is wat je noemt een echte ‘Super-Junkie-BN-Hoertje’ van het eerste uur van ‘Maffia Boss-John de Mol’ die haar verstand door Covid-19  compleet heeft verloren  en door o.a. te lang te hebben ‘gewerkt’ voor ‘Oerdomme -Linda de Mol’(Video’s).
Zij is ooit haar ‘Riool-Showbizz—Carrière’ begonnen als Junkie-Hoertje’ in ‘zanggroep’ de Dolly Dots die geen noot konden zingen, maar zich helemaal suf lieten wippen door de #Metoo-Mannen a la Johnny de Mol & Matthijs van Nieuwkerk(Video’s) en met cocaïne, Pooiers Bolide(Kuttenvangers)  poen en invloed. Groothuizen is ‘hersendood- coach-jurylid ‘van de meeste walgelijke programma geweest, zoals als RTL-Riool-programma’s de X factor, The Voice of Holland The Voice of Kids , It Takes 2, Holland Got Talent en de Senior Vioce . Allemaal hersen verpulverende ‘ Zombie TV- programma’s’ waar alleen de bejaarde ‘Mien met schort & Jan met de pet’ naar kijken. En dat zal wel de echte reden zijn waarom zij wil dat haar Kijkers niet meer vliegen maar thuis op de ‘Kringloop-bank’ naar haar staren. ‘Junkie- BN-Hoertje-Groothuizen’ de valse Voice of Holland van’ Maffiabaas & Bagger -psychopaat- John de Mol’(Video’s)  wil dat vliegen een stuk duurder wordt. Alleen op die manier kun je ervoor zorgen dat ‘Mien met schort & Jan met de pet’  niet meer kunnen vliegen. Dat bralt de ‘RTL-Riool-Showbizz –presentatrice Groothuizen’ in ‘Bral-gesprek’ met het bejaarde ‘Godsdienstwaanzinnige- Vod Trouw’. Dankzij budgetairlines als Ryanair komt tegenwoordig zelfs Mien uit Assen van haar kringloop bank af om Europa te verkennen en dat moet maar eens afgelopen zijn, aldus Groothuizen. Door de ticketprijzen te verhogen wordt vliegen weer iets voor de ‘Taxfree-Royals ‘en de ‘Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ en ons BN-ers en dat is beter voor het milieu en dan zijn we gelijk weer terug in de jaren 30 dat de ‘Mien met schort & Jan met de pet’ met wat geluk een fietst kregen van de bedeling(Video’s)  met een plaatje op de achterkant zodat iedereen kon zien die arme sloeber (Labbekak) rijdt van de Bedeling. Toen waren de Mienen en Jannen al gelukkig met een dagje Bakum aan zee.

‘The RTL- valse-Voice of Holland Groothuizen’ hoopt dat haar grote Held ‘Taxfree-Shell-Rulle ‘het vliegen heel duur gaat maken om zo het milieu te ontlasten ,waarop Trouw reargeert met Amen en prais the Lord & Rutte. “Voor negen euro naar Ibiza, dat slaat nergens op. Vliegtickets moeten veel duurder worden, en de trein juist veel goedkoper. De eerste klas trein zonder Mienen en andere Kakkelakken is ook honderd keer zo leuk als het vliegtuig, ik ben er altijd een fan van geweest, Snif, Hik, Kijk naar mij en the Voice.”

Is het niet een beetje hypocriet om in de nadagen van je leven, na tientallen jaren de hele wereld verkend te hebben, te gaan ageren tegen vliegreizen van jouw kijkers ? “Zelf ben ik vaak voor een weekje naar mijn favoriete goedkope te jongen ‘Schandknapen- ontspannings-Perverse sex -oord’ in Thailand gevlogen. Dat had ik nodig om bij te komen van mijn drukke ‘Junkie-BN-Hoereren- Bral- Voice of Holland-werk’, dacht ik. Achteraf schaam ik me dood; in Vinkeveen kan ik ook tot ‘rust’ komen in mijn Villa aan het water met wat Gigolo’s’ en cocaïne .”
Als 60-jarige ‘Riool-Showbizz -Zombie-tv-vedette’ the Voice of Holland Groothuizen heeft inmiddels haar zakken gevuld over de rug van haar Zombie Tv-kijkers de ‘‘Mien met schort & Jan met de pet’ en kan zij met gemak een duurder ticket betalen en daarom moet de jonge generatie en de ‘Mien met schort & Jan met de pet’ maar in hun tuintje of Bakkum of het park gaan zitten, maar vooral naar the ‘Voice of Holland Groothuizen’ staren op TV. “Vorig jaar viel bij mij het kwartje. Het was een waanzinnig mooie zomer. Ik zat in mijn peperdure ‘Wip er eens uit vakantiehuis’ op een eiland in de Vinkeveense Plassen met wat champagne, Kaviaar, cocaïne en een mooie niet bepaald goedkope gigolo. Er was daar bijna niemand, maar er kwamen meer vliegtuigen over met ‘Mienen’& Jannen dan ooit, op weg naar Spanje of Turkije. ‘Waar slaat dat op?’, dacht ik. ‘Waarom zou je ver reizen als je dichtbij een paradijsje hebt voor slechts een paar duizend euro per week?’”
“Ik zal heus nog wel eens een keer of tien per jaar het vliegtuig pakken, maar niet meer zo makkelijk als vroeger, snif. Hik.”

‘Junkie-BN-Hoer- Peter R de Vries’ bekent woest: Ik ben straatarm en vlieg Economie Class Transavia(Video’s) .
Pikant: De ‘Junkie BN-Hoer& AIVD&Politie- informant-  Peter R’ de Vries heeft inmiddels woest gereageerd op de ‘Mien blijf op de bank zitten’ uitlatingen van zijn Riool- collega Groothuizen bij het ‘RTL-Riool-Showbizz-bral-programma’ van ‘Sugar Daddy Jinek’ & ‘Super- Allround BN-Hoer- Beau van Erven Dorens (Video’s) ‘ dat hij juist van mening is toen hij laatst een korte vlucht maakte naar het Oostblok om daar een paar straat arme Locals te gaan wippen dat hij te weinig been ruimte kreeg voor zijn ‘Judas-bloed-poen’.

Het ontbreekt er nog aan dat ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ deze ‘Riool- Showbizz-NSB-er-Groothuizen ook net als haar ‘Riool-collega-Roxeanne Hazes'(Video’s) benoemd had tot  ‘Riool-ambassadeur’ van 75 jaar Vrijheid voor ‘Mien&Jan’ om naar die ‘psychopaten- bagger- shows’ te staren van Jon de Mol en naar de  NPO ‘Staats-Bral progamma’s’ van de Subsidie-Vreters ‘Ja-Knikker-Pauw ‘en zijn gabber in crime  ‘AIVD-informant- Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout ‘& ‘#Metoo-Pedo-Rapist- Matthijs van Nieuwker’k & ‘Sugar Daddy Eva Jinek’.