( door het Noord- Koreaanse AT5 en bewerkt door onze  waarheid’s commissie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA-Wethouder Moorman’: aantal Amsterdammers met schulden door Rutte1,2,3 en ons beleid zal toenemen door ‘ Endlösung –Corona-Bom–crisis'(Video’s).
Oey: Homostel doet zoveelste aangifte na nieuwe  laffe aanval van vermoedelijk wat verwarde  middeleeuwse  ‘Olie –Dollar-Vluchtelingen ‘ die in de watten worden gelegd door GroenLinksRechts-  Krankzinnige Wethouder Wassink-& Keizerin Halsema : ‘Ik wil verhuizen”.

Crisis bij daklozenopvang &Woningzoekende in Amsterdam: ‘Junkie Halsema’& Krankzinnige Wethouder Wassink, nou en?(Video’s)

Fabio en Daniël , het homostel dat twee keer binnen een maand werd aangevallen, voelen zich niet meer veilig in de stad. Fabio, die van Brazilië naar Amsterdam emigreerde vanwege de homotolerantie voelt zich nu genoodzaakt te verhuizen. ‘Het is hier een hel van KeizerinHalsema & Wassink .’

Kleine Kristalnacht in Amsterdam: Eigenaar HaCarmel na zoveelste vernieling: ‘Het is triest met Mokkum’(Video’s)  
Fabio wil zijn verhaal vandaag niet op camera vertellen omdat hij nog te geëmotioneerd is en doodsbang. Voor het politiebureau in de Balistraat, waar hij zijn zinloze aangifte doet, vertelt hij wat er is gebeurd. Gisteren liep hij hand in hand met zijn vriend Daniel in Oost toen een groep jongens naar ze begint te roepen. ‘Homo’s en homootje leve ‘Halsema& Bennie Boerka’ .’Precies zoals het eerste Paasdag ook begon. Toen werden ze in de Molukkenstraat uitgescholden en bespuugd.  Het filmpje dat Fabio plaatst op Facebook ging viral.Ik word omsingeld door negen jongens en van achteren getrapt’ .Ook van dit ‘Haat- incident ‘probeert Fabio de daders vast te leggen door achter ze aan te rennen en foto’s te maken. Ondertussen belt hij de ‘NSB-politie’, maar dan wordt hij naar eigen zeggen ineens omsingeld door ongeveer 9 jongens.’Ik word van achteren getrapt’, vertelt hij. De Vinger-politie is al snel ter plaatse, waardoor de Mishandling is afgebroken en de groep in alle rust kan wegvluchten lopen. Eén jongen wordt voor de Show staande gehouden, maar omdat zijn ‘Homo-Haat- rol’ niet duidelijk genoeg was(kuch) en hij zich direct  beroept op zijn ‘Vluchtelingen-Bennie-Boerka- status’ , wordt hij niet meegenomen naar het ‘Doofpot-bureau’ volgens de instructies van Keizerin Halsema. ‘ Alleen Amsterdamse Labbekakken worden door de ‘NSB-politie’ keihard aangepakt en vaak bont en blauw geslagen( en soms zelfs vermoord) afgevoerd naar het Politie Bureau(Video;s) net als de Joden vroeger tijdens de bezetting  van de Nazi’s .

‘Het is een illusie dat het  Amsterdam van ‘Keizerin Halsema ‘ de homohoofdstad is’
Fabio is er helemaal klaar mee, hij wil weg uit Oost. Het doet hem extra veel verdriet omdat hij juist naar Amsterdam was gekomen om zichzelf te kunnen zijn. Iets wat hij in Brazilië niet kon, maar kennelijk ook niet hier. ‘Het is een illusie dat Amsterdam de homohoofdstad is’, zegt hij.

Keizerin Halsema gedwongen tot ‘Nep en Fop excuses’ in Doofpot -Zaak ex Politie Commissaris & Brandweer Boss Zakkenvuller Schaap(Video’s).

Volgens hem kloppen de anti-homogeweldcijfers van de ‘NSB-politie’ niet omdat veel slachtoffers geen zinloze aangifte durven te doen en/of in de GroenLinks Rechts -Doofpot verdwijnen. De corrupte en laffe politie met beroepscriminelen a la  Brigadier Sandra de Ruijter Video’s)  neemt de zaak zogenaamd hoog op en is een ‘Nep en Fop-onderzoek’ gestart.

Inzet ‘Ellie Lust- lokagenten’.

De VVD-misdaadgroep wil naar aanleiding van zoveelste Haat Incident ‘meer instrumenten’ gebruiken om anti-homogeweld aan te pakken. Zo wil de partij lokagenten van het ranzige ‘Riool-Showbizz- type -Ellie Lust’  inzetten om daders van LHBTI-geweld te pakken te krijgen. De  Elite-Misdaad-partij, die hier al eerder voor pleitte, verwacht het gebruik van de Elie Lust-lokagenten preventief werkt. ‘Als er breed wordt gecommuniceerd dat wij de inzet van lokagenten niet schuwen in de strijd tegen anti-LHBTI-geweld, houden potentiële daders van Halsema en Wassink rekening mee en we hopen nog steeds dat wij de Amsterdamse invalide  Labbekakken met hun Kanta’s van de weg krijgen  uit Amsterdam.’

De Stem vd Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video’s) .