( door het Noord- Koreaanse AT5 en bewerkt door onze  waarheid’s commissie)

AMSTERDAM-NOIR- In het Kader van 5 mei ‘Bevrijding’: Ongehoord de waarheid van Steve Brown over de stand van zaken van de bezetting door het ‘Barbaric –Trump-Boy Rutte- Groot Kapitaal’ (Video’s) .

Het misdadige  resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de Taxfree-King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s)’

Keizerin Halsema gedwongen tot ‘Nep en Fop excuses’ in Doofpot -Zaak ex Politie Commissaris & Brandweer Boss Zakkenvuller Schaap(Video’s).

Dr. Shiva: Swine Flu & Bird Flu & Crazy Cows disease & Goats Q fever have been the result of monoculture factory farms and neoliberal Kill- capitalism, how big agriculture and the ‘poison cartel’( schokkende Video’s) .

40 procent van de Amsterdammers in de ‘Expats & Yuppie -Stad’ van ‘GroenLinks Rechts -Keizerin  Halsema’ & D66 ‘DDR66-Censuur- Queen- Jonkvrouw -Ollongren‘ met uitzichtloze schulden door ‘Taxfree- Shell- Rutte 12,2 en het B&W beleid zal flink toenemen door de coronacrisis, terwijl de Taxfree Misdaadbanken, de ‘Witwas- KLM’(Video’s) en de Multinationals& Desk Killers(Video) en Miljardairs  en King Willem(Video’s) nog meer binnen lopen met de gedrukte Triljoenen. ‘PvdA-Hoertjes Wethouder Marjolein Moorman’ vreest (kuch) dat nog meer mensen bijvoorbeeld in de knel komen omdat ze hun (Slaven)- baan kwijtraken of hun torenhoge vaste lasten zoals Gas en Licht en de huur van o.a. de Huisjesmelkers Prins Bernhard en ex VVD-er Kamerlid Haga(Video’s) niet meer kunnen betalen.  De PvdA-Hoertjes Wethouder Moorman wilde niet ingaan op het feit dat haar ‘Ping Pong partij’ één van de hoofdschuldige is van de huidige armoede in Nederland en Amsterdam door 4 jaar lang met de arbeiders verraders ‘Joodse Raad Asscher’ & ‘Imam-Play boy-Samson ‘het plunder de armen en zieken en bejaarden misdadige beleid van de ‘VVD- Godfather Rutte’ te hebben gesteund als echte NSB-ers:

Voedselbankklant van ‘Kapo Kijnsma ‘eet gedwongen ongezond. Is dat een Moordaanslag?(Video)
Sinds het begin van de ‘Endlösung -Corona-Bom-crisis’ heeft de  mensonterende  ‘PvdA- Kapo Klijnsma-Voedselbank’  al 270 extra aanmeldingen. Ook op andere plekken moeten veel meer ‘Obesitas-voedselpakketten’ uitgedeeld worden.

Zo ziet Stichting Carabic in Holendrecht, die Amsterdammers helpt die niet in aanmerking voor de mensonterende voedselbank komen, een flinke stijging. ‘We hadden al heel veel uitzichtloze armoede problemen in Zuidoost, maar de Endlösung corona-Bom-crisis heeft het alleen maar erger en erger gemaakt.’ De stichting begon met tien aanvragen per dag.’Toen twintig, nu is het tachtig per dag. Dus het is zeker verviervoudigd met dank aan ‘Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3’ en in het algemeen en in het bijzonder die ‘PvdA- Kapo Klijnsma’ met haar misdadig Participatie–wet(Video).’

Zie interview met Partijleiders Steve Brown van de Stem van de Straat Hierna: De laagste klasse( Labbekakkerig) ,de  arme mensen die uitgesloten zijn van in Amsterdam, (ca. 40%) stemt niet meer omdat zij het vertrouwen volledig zijn kwijt geraakt.” De Echte Amsterdammers zijn een beider ‘diersoort’ die met uitsterven  bedreigd  worden en ‘gevoerd’ bij de mensonterende Voedselbanken door de meedogenloze  Taxfree-War crime -Elite met puppet Rutte & Co.Daarnaast legt Brown als eerst in Nederland het Duivelse sluwe en listige principe van de’ Ping Pong Democratie  uit waar de PvdA-hoertjes het Monster van is in en waardoor altijd alles bij het oude blijf:; de arme worden armer en de rijken worden nog rijker :