(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA-Kamerlid ‘Monster-Koppelbaas Moorlag’ mag blijven. ‘Uitbuit-Asscher’ & Arib blij(VIDEO’S).

Gevestigde Orde Politiek is moreel failliet:’Penthouse-Pechthold’ gaat ‘Strijkstok-renovatie’ Binnenhof begeleiden(VIDEO’S). 

Het opgestapte misdadige ‘GroenLinks Rechts -Kamerlid  Barones Diks’ nam afscheid  als een Dief in de nacht van de Tweede Kamer en gaat het weer verder met straffeloos Graaien & Naaien & Liegen & Bedriegen & Stelen als Wethouder in Groningen. Over die ondemocratisch benoeming  liet ‘Fake-Green-Boy- Klaver’ weten (Video):”Yes we Can en onze ‘Keizerin Halsema’ van Expats & Yuppie- Amsterdams  wilde onze Diks ook wel hebben als wethouder (Video’s)” Traditioneel leest de corrupte PvdA-Hoertjes Kamervoorzitter ‘Mocro Spion -Khadija Arib ‘- ook niet bepaald van onbesproken gedrag (Video) – de ‘Leugen-afscheidsbrief’ van het scheidend stelende en/of liegende  Kamerlid voor om vervolgens zelf nog enkele ‘Bral-woorden’ aan de vertrekkende corrupte en laffe  collega te wijden. Bekend is dat de ‘Komediant Arib’ een broertje dood heeft aan corrupte en laffe Kamerleden die vroegtijdig opstappen(kuch) het Luxe  Feodale Wachtgeld in, maar pal achter ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’& Hofnar Rutte  staat(Video’s).

‘GroenLinks- Barones Diks‘ heeft net als ‘VVD–Fraudeur-Dijkhoff’ nog geen cent van het straffeloos gejatte ‘Wacht & Reis-geld’ terugbetaald(Vidoe’s) .

#ProDemos-#Metoo-Pedo’s& # Fraude & # Corruptie#Dierenleed -epidemie in het ‘Mooie Doeners’- Land van Taxfree- Rutte & Co(Video’s) .

In het geval van Barones Diks was de PvdA ‘Komediant Arib’ ze extra verontwaardigd voor de Show, omdat de ‘GroenLinksRechts-misdadige–politica’ bovendien met voorkeursstemmen in de in hoofdzaak corrupte en laffe Kamer was gekomen. De verschillende recente straffeloze  misdaden van Barones Diks met wachtgeld en vergoedingen zitten Arib ook niet lekker(kuch). “De laatste maanden ben je veel in het nieuws geweest, niet altijd positief. Dat was niet alleen vervelend voor jou, maar ook voor het corrupte aanzien van de Kamer met bijv. onze zeer gewaardeerde PvdA-Hoertjes- ‘Koppelbaas – Moorlag’  en ex VVD er  Kamerlid -Huisjesmelker-  Haga en de ‘VVD- Wachtgeld-Fraudeur -Klaas Dijkhoff’, etc., etc”.