(door Verzetsheld Steve Brown)

AMSTERDAM- The lesson of the WW1 and WWII? ‘Industrialized mass murder’ only STOP when People Wake up and accept the Truth(Video’s) . 
Ook onze Joodse broeders en zusters in Amsterdam net als de ’30- 40% arme sloebers van de ‘PvdA- Kapo Klijnsma-Voedselbanken’ wachten nog steeds op de bevrijding van de ‘Joden- Haat’ en armoede en extreme ongelijkheid. En de rest van de Wereld wacht nog steeds op de 5 mei  bevrijding  van het ‘Barbaric –Trump-Boy Rutte- Groot Kapitaal’(Videos’.)

Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt door ‘CDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum (Video’s)’

‘Als ondernemer in coronatijd heb ik het al hartstikke moeilijk en probeer je alles bij elkaar te houden, dan krijg je als joodse ondernemer dit ook nog op je bord.’ Daniel Bar-on kijkt naar het gat in de ruit van zijn restaurant HaCarmel op de Amstelveenseweg.
‘Ik was er zelf niet bij, maar iemand heeft het raam ingeslagen en er is geprobeerd om die vlag in de fik te steken’, wijzend naar de Israëlische vlag die achter het raam van de zaak hangt. ‘Het is triest.’
Het raam werd rond 09.00 uur vanochtend vernield. Kort daarop kon de ‘NSB-politie’ een verdachte bij het pand aanhouden , die later weer moest worden vrijgelaten. Ten tijde van de vernieling was de GroenLinksRechts- Barones Diks met wat Gigolo’s  aanwezig(Video’s)  in het restaurant. De Wachtgeld & Reis & onkosten-Fraude- Barones Diks’ werd niet aangehouden door de Politie van haar partijgenoot Keizerin Halsema, terwijl  de Barones daar behalve riant zat te eten en zuipen en te snuiven met haar peperdure Gigolo’s op kosten van het Volk ook weer Fraude aan het plegen was.

Vaker doelwit
De ruiten van het restaurant zijn vaker vernield. Ook werd het restaurant als eens besmeurd met etensresten en sloeg een verwarde Syrische ‘Oliedollar -Vluchteling’ met een Palestijnse vlag uit de feestwinkel in december 2017 de ramen in met een knuppel. Begin dit jaar zorgde een verdacht pakketje voor de deur voor tumult. Uiteindelijk zat er geen explosief in maar een ‘Nazi-Fopsteen’. De hoeveelste keer het restaurant doelwit is, weet de eigenaar niet precies. ‘Ik probeer de tel niet bij te houden. Laten we het daarop houden.

De Stem vd Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video’s) .

‘Bral-Vragen’ aan ‘GroenLinks Rechts Keizerin Halsema’& ‘Loverboy Ninja- Oey’(Video’s).

 
Het hysterische en racistische Forum voor geen Democratie ‘Uber-raadslid Annabel Nanninga’  aka “ de Dobbernegers” heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld over de zoveelste Joden Haat vernieling in Amsterdam. Haar ‘Uber-partij’ wil onder meer weten hoe het gesteld is met de beveiliging van het restaurant en de plannen van het corrupte en laffe college om antisemitisme in de stad te bestrijden.

Over de schrijdende en mensonterende  armoede in Amsterdam horen wij Nanniga en de CU en de VVD nooit. Ook de ‘Christenunie-Incest Bijbel-belt’ en de VVD-misdaadgroep stelden ‘bral-vragen’, maar niet over de armoede in Amsterdam. Burgemeester Keizerin Halsema laat in een ‘Bral-reactie’ weten dat ze deze daad veroordeelt en direct contact heeft gezocht met de eigenaar van het restaurant(Kuch).

Ook complimenteert ze haar extreem corrupte en laffe  ‘Vinger-politie’ met het snelle optreden voor de Show en het niet aanhouden van haar partijgenoot Barones Diks en bovenal met het ‘Razzia- wegvoeren’ van de Joden voor de ‘Kop- Beloning'(VIDEO’S) tijdens de bezetting van de Nazi’s.