( door SIKKOM  en ondersteunt door onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-GroenLinks-Rechts-Kamerlid Barones Diks’ betaalt gedwongen Wachtgeld vergoeding zogenaamd  terug. ‘ VVD -Two Face-Dijkhoff’ blijf weigeren om terug te betalen(Video’s).

Zakkenvuller ‘GroenLinks-Kamerlid Barones Diks’ weer in opspraak om ‘Mega-Uitkering-Oplichting’ en nog steeds net als Dijkhoff niet in de cel(Video’s)’
De  duistere entree van Isabelle Diks als Wethouder ‘Groenlinksrechts -Zakkenvuller- Barones’  in Groningen is niet zonder morren gegaan. De volledige oppositie stemde tegen haar duistere benoeming, om maar wat te noemen. Want er is veel gedoe over het wachtgeld en andere knaken. In november beloofde ze dat allemaal terug te betalen, maar vijf maanden later is daar nog niks van terechtgekomen. ‘Yes we can (not)  en pas op voor de Russen reageerde’’ Boy Klaver ‘over het feit dat zijn ‘Dievegge & Zakkenvuller Barones  Diks’ weer eens heeft gelogen.

Mother of Hunter Biden’s Baby Demands He Admit How Much He Was Bribed by Burisma.‘GroenLinksRechts-Barones Isabelle Diks’:“ik wil ook een baby van Hunter”(Video’s) .
De ‘GroenLinks Rechts -politica-Zakkenvuller Barones Diks  was tot 2017, toen ze met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer werd gekozen, wethouder in Leeuwarden en kocht gelijk een Stads Paleisje toen zij  corrupte Wethouder was. Omdat ze als corrupte wethouder meer knaken pakt dan als corrupte  parlementslid, maakte ze misbruik van wacht en reisgeld. Dat vergoelijkte ze destijds in het op één haar na failliete bejaarde ‘GOED MENSEN- Vod- de Volkskrant vanuit een uiterst(a)- sociale, linkse Rechtse en Elite-maatschappelijke Zakkenvullers inborst: “Ik ben 8,5 jaar wethouder-Barones geweest, dan heb je een bepaald  ‘Royal-bestedingspatroon’ als Barones en ik ben geen Labbekak, die in de rij staat bij die onmenselijke ‘PvdA Kapo’ Klijnsma-‘Participatie –Voedselbanken, hihihihihhihi .” 

Vijf maanden later… met de liegende Barones Diks:  Geen Complot: Micheal Moore komt tot de zelfde conclusie als ons: GroenLinks zit in de zak van het ‘Barbaric-Trump&Boy Rutte-Kapitaal’(Video’s)

Hypocriete Klaver & Nijpels & Samsom &Van Oijk wonen zelf Antiduurzaam.Van Oijk wil Oorlog met Rusland en zit in de Mensensmokkel(Video’s) .
Naast gemor over het wachtgeld was er ook veel verontwaardiging over de reiskosten die ze had gestolen omdat ze in Leeuwarden woonde maar in Den Haag ‘werkte’. Ze bleek namelijk ook een villa in Den Haag te hebben. Hoewel ze volgens de letter van de ‘Taxfree-Elite-Gangster-wet’ recht had op de riante Elite reiskostenvergoeding beloofde ze na een stevige interne reprimande van ‘Yes we can-Boy Klaver(Kuch) en een media hausse over haar jat en lieg misdadige praktijken ook die tienduizenden euro’s terug te betalen aan de staatskas.Inmiddels zijn we vijf maanden verder na haar gelogen terugbetaalbelofte. En wat blijkt: er is nog geen euro teruggekeerd in de staatskas. De gemeente Leeuwarden wacht nog op de tienduizenden  knaken. Daarnaar gevraagd, verklaart Barones Diks: “Het organiseren van de terugbetaalregelingen heeft wat tijd gekost, hihihihhhi . Ik verwacht in mei (niet)  te kunnen beginnen met terugbetalen als ik mijn riante vakantiegeld vang en bijv. op Hawaï in een 5 sterren hotel zit met wat plaatselijke Gigolo’s & Cocaïne & Champagne, waar de Labbekakken alleen maar van kunnen dromen, Tja, je bent GroenLinks of niet.”
Dat zijn betalingstermijnen waar de burger Labbekakken niet mee moet aankomen bij de meedogenloze  overheid van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co en zijn Moordende ‘Nacht und Nebel gerechtelijk macht’. Vraag dat laatste maar bijv.aan Verzetsheld en rechtsgeleerde Nico van den Ham(Video’s)
Wij houden de ‘Wordt Wakker- vinger’ aan de  ‘Zakkenvullers -Barones Diks pols’ of de tienduizenden gejatte knaken in mei inderdaad in de staatskas worden gestort en of zij en Dijkstra ooit conform het natuurrecht worden vervolgd door het OM en de cel in gaan waar dat ‘Elite-Tuig’ thuis hoort.

GroenLinks raakt steeds meer ontspoort met gearresteerde #Weareheretostay Wethouder Junkie’s Jorrit Nuijens(Video)&  Keizerin Halsema van Amsterdam (Video’s).