( door Verzetsheld Steve Brown)
AMSTERDAM-NOIR- 75 jaar Bevrijding? Onze Kameraad en Held van de Straat Rechtsgeleerde Nico van den Ham vindt net als wij dat er geen sprake is van Bevrijding van de Massa(Video’s) . 

Dr. Shiva: Swine Flu & Bird Flu & Crazy Cows disease & Goats Q fever have been the result of monoculture factory farms and neoliberal Kill- capitalism, how big agriculture and the ‘poison cartel(Video’s)’.

‘Nep en Fop 4 mei Doden herdenking’ van ‘SS-King Willem’ op de Dam : Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV herdenkt met Amazing grace alle doden van de Tweede Wereld Oorlog: King Willem& Trump niet Welkom(Video’s).

75 jaar Vrijheid? De Plunder & ‘Taxfree-Massamoordenaars—War Crime-Elite’ gaat maar straffeloos door(Video’s) .
Gisteren werd de 5 mei ‘bevrijding’ hysterisch gevierd door de corrupte en laffe ‘NSB- Gevestigde Orde’ met de ‘Staat-AIVD-NPO’ voorop als een heuse dr. Goebbels en moesten wij tot vervelens toe horen hoe goed wij het wel niet hebben en dat we vooral blij moeten zijn met onze Fake Democratie met King Willem op de Dam en zijn Hofnar puppet  Rutte en zijn bende CDA, CU, D66.  Nou, dat geldt feitelijk niet voor ten minsten 40% van de US  en EU en Nederlandse  Burgers die op of onder de armoedegrens moeten zien te overleven. En niet voor 80%  van de burgers in landen als Afrika, India, Zuid-Amerika ,Midden Oosten en Azië, want die zijn blij als zij weer een dag te eten hebben. Al die miljarden hongerlijdende, uitgebuite en onderdrukte mensen  wachten nog steeds op de bevrijding van in hoofdzaak de ‘US&EU& -War Crime- Killer Elite- Taxfree-Billionaires'(Video’s). Door dat  ‘Barbaric-Trump-Boy Rutte Kapitaal-systeem’ sterven er jaarlijks 16 tot 17 miljoen kinderen van de honger en is dat dus de grooste jaarlijkse Holocaust, maar dat hoorde u gisteren nergens iets over in de corrupte en laffe Gevestigde Orde  ‘dr. Goebbels- Media’.

Psychopath Statement by Ex CIA Mass Murder& Drugs Dealing- Secretary Pompeo on the World Press Freedom while Killing Assange &Free Press(Video’s) .