( door het Noord Koreaanse AT5 en bewerkt door onze waarheid commissie) 

AMSTERDAM-NOIR-Amsterdamse Brandweer &Politie Bobo’s -Zakkenvullers Leen Schaap &Willem Woelders & Jan Pronker corrupt(Video’s).Het Bloed van de Russen wordt nooit herdacht op de Dam door ‘SS-King Willem’& ‘NSB-er Halsema’: Pechthold: Dood aan de Russen(Video’s) . 
De vorig jaar als Dief in de nacht vertrokken extreem corrupte en lichtelijk psychopathische  ex brandweercommandant en ex Vinger-Politie commissaris  Leen Schaap heeft een  ‘Zwijg-vertrekregeling’ van 75.000 euro mee gekregen. Bij zijn vertrek waarschuwde hij de Amsterdammers nog voor Wilders, de Russen, de Mocro Maffia & Taghi &Holleeder& Steve Brown en de Brandweer, maar niet voor de VVD ‘Godfather  Rutte’&’ CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & Halsema en hun  ‘Vinger Politie’.

Noord Koreaanse At5: Weer Zendmast G5-netwerk in brand gestoken deze keer in Amsterdam.‘NPO-Ellie Lust’:” Het is een schande”(Video’s.)

Corrupte Brandweercommandant & Ex Politiecommissaris Schaap weer geschaakt op misdadig gedrag. Halsema het is Oké (Videos’).
Dat blijkt uit het gepubliceerde jaarverslag van de Veiligheidsregio voor de ‘Ultra-Rijke-Gangsters & Elite Pedofielen a la Hoofdofficier Leenders-Amsterdam-Amstelland’. De corrupte Zakkenvuller Schaap moest na jarenlange wan en misdadige gedrag en dagelijkse ruzie en een schrikbewind tegen de onderbetaalde keihard werkende brandweermannen op de vloer van de uitrukdienst plaatsmaken voor de eveneens corrupte Tijs van Lieshout. Over het geheim gehouden jaarverslag publiceerde De Telegraaf vanmorgen. Over 2019 heeft ‘Elite-Gangsters Schaap’ een Zakkenvullers salaris van 178.900 euro ontvangen ex ‘onkosten’( Hoertjes, cocaïne en ‘Maxima-VIP-vakantie- tripjes’Video’s)) vergoeding van rond de 100 duizend euro per jaar, zo staat in de geheime stukken. Daarmee wordt de Wet Normering Topinkomens (WNT) overschreden en dat is zware corruptie in vereniging met toen der der tijde de ‘PvdA- Fraude-Islam-King Ping- Burgemeester van der Laan’ & ‘GroenLinks Rechts-“ Deep State”- Burgemeester-Halsema’& ‘Loverboy Ninja Oey’. De ex- brandweer commandant en ex Politie commissaris Zakkenvuller Schaap moet daarom 33.800 euro terugbetalen, maar hoort feitelijk samen met Halsema voor jaren lang thuis in de cel.Inmiddels zijn er facturen naar Zakkenvuller Schaap zijn postbus bij de ‘VVD-Witwas-Zuid-as’ gestuurd.

Juridische kosten  betaald door de Burgers misbruikt voor ‘Rat pak- Fraude & Witwassen’.
De Brandweer Amsterdam-Amstelland en de corrupte ‘Zakkenvuller Schaap’ waren rondom zijn gedwongen vertrek overeengekomen dat de juridische kosten die hij moest maken vanwege de afhandeling van zijn in strijd met de wet Zakkenvullers contract betaald zouden worden door de werkgever of te wel de inwoners van Amsterdam . Achteraf blijkt dit niet te mogen, maar wie doet ze wat?’Het is een wettelijke kwestie, waar wij ons ook aan te houden hebben nu we zijn betrapt. Wij moeten dit bedrag terugvragen. Er zijn facturen verzonden naar een postbus die Schaap er op na houdt bij de ‘VVD -Witwas-&Fraude-Zuidas’ waar o.a. het Internationale ‘Elite Criminelen –Witwas & Fraude advocatenkantoor Dentons’ (Video’s) gevestigd is. ‘Deze zijn nog niet voldaan’, bralt een woordvoerder van de brandweer tegen de Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir .De Zakkenvuller Leen Schaap laat in een ‘bral-reactie’ weten niet te willen reageren op het volgens hem Fake nieuws, maar laat wel weten niets te zullen terug te betalen.

Keihard Bewezen op Audio :OvJ Vriezen stopt o.a. uitlokking Moord op Steve Brown door AIVD Informant Bas v Hout in niet geregistreerde ‘Nacht und Nebel-Doofpot’(Video’s).

‘Corrupte Doofpot- Rechters’ van de Wrakingskamer slaan weer toe om ‘Slachter-Rechter-mevr. M.A. Broekhuis’ en het ‘Strijkstok-Stimuleringsfonds voor de Journalistiek’ te redden(Video’s).

Uitstel Wob-verzoek net als bij de Stem van de straat–Amsterdam-Noir/SatltoTv tegen het extreem corrupte Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek. (Video’s) met als Voorzitter de ‘AIVD Kroonprins-Frits van Exter’.

De Boss van de Amsterdamse ‘Vinger-politie’ Aalbersberg en de Rechterhand van de ‘PvdA-Islam-Fraude-Ping-King Van der Laar’ wordt ‘Fake- Coördinator Terrorismebestrijding’(Video’s) 

Het Noord Koreaanse AT5 probeert zowaar bij hoge uitzondering al ruim negen maanden via een Wob-verzoek duidelijkheid te krijgen over de vertrekregeling van de Zakkenvuller Schaap. Via allerlei peperdure juridische procedures en vertragingen houdt de’ Doofpot- Burgemeester Halsema’ in haar misdadige rol als corrupte  voorzitter van de veiligheidsregio die deur tot nu toe steeds gesloten. Vorige week werd de afhandeling van het verzoek wederom uitgesteld. Zij procedeert uiteraard op kosten van de inwoners van Amsterdam net als het Stimulering Fonds voor de Journalistiek  met de altijd liegende peperdure Landsadvocaat met zijn ‘BMW-Pooiers -Bolide’ procedeert op kosten van het Volk, zie de schokkende beelden hierna:

Keer op keer doet de ‘Nep en fop-veiligheidsregio’ een ‘Doofpot-beroep’ op het feit dat het openbaren van de vertrekregeling een inbreuk zou zijn op de persoonlijke levenssfeer van de Zakkenvullers Schaap en Halsema net als het  corrupte Stimulering’s Fonds voor Journalistiek o.a. zijn 8 Zakkenvullers beschermd . Uit jurisprudentie blijkt echter dat de Raad van State het belang van openbaarmaking groot acht gelet op de maatschappelijke discussies waartoe vertrekregelingen regelmatig leiden.Het blijft een raadsel waarom er, met de kennis van nu – de vertrekregeling staat in het jaarverslag vermeld -, maandenlang via Landsadvocaten en zittingen gepoogd is de documenten intern te houden.

Schoon schip maken met de corrupte Zakkenvullers Schaap en Halsema en gerechtigheid door ze de cel in te smijten gaat niet gebeuren. 
Zakkenvuller en toen der tijd Amsterdamse corrupte Politiecommissaris Schaap kwam in 2016 naar de Amsterdamse brandweer en moest daar van toenmalig eveneens extreem corrupte ‘PvdA-Fraude- Islam King Ping- Burgemeester Eberhard van der Laan’ schoon schip maken, terwijl zij zelf van af dag één de Balkenende wet overtraden. Binnen het korps zou namelijk veelvuldig gediscrimineerd worden tegen  de corrupte PvdA’ers  en VVD-ers en D66-ers en GroenLinks-ers. Ook was er sprake van seksisme en een gesloten mannencultuur. M.a.w. de Brandweermannen wilde zich niet laten ‘Konte-Bonken'(Videos’) . Onder het schrik bewind van ‘Zakkenvuller Schaap’ werd veel NSB achtig gesanctioneerd. Meerdere onderbetaalde brandweerlieden werden ten onrechte ontslagen en zitten nu in de ‘Honger-Bijstand’. Zijn opvolger Van Lieshout heeft een zachtere koers ingezet(kuch).