(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Schande: Dodenherdenking op Dam (Video) alleen met ‘SS-Koningspaar’ en zijn 3 NSB-ers Rutte & Halsema & Verbeet(VIDEO’S).

Der ‘Endlösung-Corona-Bom-crisis’: Keizerin Halsema: ‘Makke Schapen vier onze Konings& Bevrijdings-Makke Schapen dag, maar blijf binnen als u een huis heeft ’(Video’s) .

VVD Gangsterin-Minister Van Nieuwenhuizen’ ritselt ‘Top- CBR-baan’ van half miljoen euro per jaar voor ‘Penthouse- Pechthold’ als dank voor zijn misdaden tegen het Volk(Video’s).
Deja Vu: Vandaag de dag horen wij nog steeds het dr. Goebbels Dood aan de Russen geluid in het voor het merendeel corrupte en laffe Den Haag. Met ‘NSB-types’ als de Rusland Haters D66DDR66 Sjoerdsma &‘GroenLinks Rechts-CIA Trol – Bram van Oijk’. Maar het bontste maakt Elite Schandknaap ‘Penthouse Pechtold’ het met zijn Haat zaaien tegende Russen door o.a. te stellen dat geen één leven de Rus te vertrouwen is. Voordat ‘dr. Goebbels -Haat zaaien’ is hij natuurlijk riant beloont door het ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte&Co’ met  ‘Graai en Naai Baantjes’.

Gevestigde Orde Politiek is moreel failliet:’Penthouse-Pechthold’ gaat ‘Strijkstok-renovatie’ Binnenhof begeleiden(Video’s).

Democratie in Nederland ? Nederland Bevrijdt? Nederland een rechtstaat ?  Wat denk t u zelf ?

De grote blonde Leider Wilders heeft dat Haazaaien tegen de Russen van Pechthold nog tevergeefs ingebracht in zijn ‘Minder Minder Marokkanen proces’ als voorbeeld van ‘VVD&CDA-D66& PvdA Klasse Nacht un Nebel Justitie’: ‘Waarom hij wel wordt vervolgt voor haat zaaien en Pechtold niet’ en daar heeft Wilders meer dan gelijk in.

No Surrender Henk Kuipers: “Het ergste is Steve Brown spreekt ook nog de waarheid over o.a. King Willem en zijn NSB-ers op de Dam(Video)’s ”.