( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corona-Aasgieren’: Misdadig Kabinet-Rutte&’D66 Hoertje –Veldhoven’ ziet niets in bevriezing ‘Prins Bernhard-Woeker-woonhuren(VIDEO’S).
Als het aan de VVD-misdaadgroep Chapter Amsterdam ligt wordt er gekeken of er in verhouding meer  ‘Huisjesmelkers -Prins Bernhard & Haga -koopwoningen’ en nog minder sociale huurwoningen in de ‘Expats & Yuppie- stad’ bij kunnen komen. Op deze  misdadige manier zou de gemeente meer geld hebben voor de financiële gevolgen van de coronacrisis(kuch), dat dan in de zakken van de (Royals&VVD&D66)-Ratten in in pak kan verdwijnen. Woningnood? Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(Video).

Dat het  voor het merendeel leeg staande  Paleis op de Dam van de King 5 miljoen euro per jaar kost horen wij de VVD- Misdaadgroep Chapter Amsterdam niet over.

F-You Main Street Media& Capitalism ! Federal Reserve &ECB will now buy junk bonds while it bails agian out Deks Killers banks& billionaires(VIDEO’).
De VVD-misdaad-partij omschrijft die crisis als een ‘enorme financiële opgave aan de Misdaad-Banken en ‘Desk Killers- Beursspeculanten'(Video) ‘.Nu geldt er in de stad de 40-40-20. Van alle nieuwe woningen die in de stad gebouwd worden moet 40 procent sociale huur zijn, 40 procent middeldure huur en koop en 20 procent van de woningen mag de huur- en verkoopprijs worden overgelaten aan de extreem misdadige ‘Vrije Prins Bernhard& ex VVD Boef-Tweed kamerlid -Haga Huisjesmelkers- Maffia-markt’.

Positieve’ VVD- bijdrage voor nog meer Woningnood voor ‘Jan met de Pet'( door de VVD Labbekakken genoemd).

‘Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. ‘Klasse Justitie-OM-Amsterdam’: het is Oké(Video’s) .

De VVD bendeleden -raadsleden Rik Torn en “Uncle Tom”- Hala Naoum Néhmé hebben het stadsbestuur vandaag gevraagd opnieuw naar die regel te kijken. Met een stunt plaatste  deze “Uncle Tom” Hala Naoum Néhmé  zichzelf in de corrupte en laffe Gevestigde  Orde Media spotlights al la het oude PvdA – Mannen Vod Het Parool. Maar de Top VVD- Bendeleden ‘Gas Massamoordenaar- Frits Bolkestein’ en ‘Uber- Neelie Kroes’ rekenden zich al langer tot haar fans. VVD-Bende raadslid “Uncle Tom”-Hala ­Naoum Néhmé (33), als tiener uit ­Syrië gevlucht: “Nieuwkomers hebben grenzen nodig en laat die Amsterdamse Labbekakken oprotten naar Syrië, plaats genoeg daar op straat, hihihihihhih” . 33 is een betrekkelijk late leeftijd om politiek misdadig actief te worden, voor iemand die als 22-jarige al rondliep zich te hoereren op de liederlijke en perverse ‘Pedo-Rapist- Ed Nijpels& Demmink- partij­congressen’(Video) van de VVD-misdaadgroep, #-Metoo-stage liep bij toenmalig fractievoorzitter ‘Taxfree-Shell- Rutte’, assistent was van de ‘ Gas-Massa-Moordenaar-Frits Bolkestein’ en sindsdien vaker is aangeschoven bij de grote ‘Bral-talkshows’ dan haar eigen lijsttrekker Mark Rutte als ras echte “Uncle Tom” van de Heersende Klasse. Mogelijk is zij ook nog een ‘CIA-Trol(Video) net als ‘GroenLinks Rechts- Bram van Oijk’, maar het staat vast dat zij net als ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Rat Bas van Hout’ (Video)voor de AIVD zwart betaald werkt.

‘VVD-Corona Aasgieren -Néhmé & Torn’ :”‘Indien het college bijvoorbeeld zou kiezen voor dezelfde verhoudingen met betrekking tot woningbouw als in de rest van Nederland, (57 procent koop), dan zou dat een positieve ‘VVD-bijdrage’ kunnen leveren aan nog meer Woningnood voor ‘Jan met de Pet’ en geen gemeentelijke financiën. Gronduitgifte voor koopwoningen bevat – anders dan voor sociale huur – namelijk geen subsidie/korting.’

Der ‘Endlösung -Corona-Bom-crisis’: The ‘Desk- Killer-Elite’ turned the Dollar&Euro into toilet paper and the common People pay the Bill(Video’s).
Volgens de twee Amsterdamse VVD Bendeleden kan de meeropbrengst zo hoog zijn dat er misschien ruimte ontstaat voor het geven van een tijdelijke crisiskorting op toekomstige gronduitgifte. ‘Hetgeen voor de naderende herstelfase een belangrijke bouwstimulans met zich zou kunnen brengen,hahahahahaha.’

Zakkenvullen en Profiteurs & King Willem & Woningnood voor de Labbekaken zijn  de VVD Heilige huisjes.
De twee VVD Bendeleden & Corona Aasgieren -Néhmé & Torn willen weten hoeveel grondsubsidie de gemeente vorig jaar gemiddeld per sociale huurwoning en in totaal heeft gegeven. Daarnaast vragen ze hoeveel het oplevert als er wordt gekozen voor een percentage van 57 procent  Prins Bernhard  & Haga koopwoningen. Ook willen ze weten of de 40-40-20-regel één van de ‘heilige huisjes’ is waar wethouder Victor Everhardt (Economie) het eerder over had.

Kapitalisme- Waanzin’: Slotervaart ziekenhuis failliet en dicht en nu Hotel in Slotervaart ingericht voor opvang coronapatiënten(Video) .

Everhardt vertelde toen dat de gemeente het Rijk om hulp gaat vragen vanwege de coronacrisis om o.a. ‘Corona- Strijkstok Hotels’ op te kopen en/of te huren en in te richten, maar dat er ook wordt gekeken naar de eigen prioriteiten zoals onze Grachtengordel Kunstsector .

Tot Slot. Prof. Luc van Harvard en de ‘Allesdeskundige Joke’ van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV wijzen er op dat er nu juist meer sociale huurwoning moeten worden gebouwd, zodat de Dak en Thuislozen van de Straat af kunnen en de Jong volwassen die nu gedwongen wonen bij hun (bejaarde) ouders eigenlijk een eigen betaalbaar huis krijgen. Bovendien is de Huizenmarkt voor de Expats en Yuppies nu ingestort. Prof Luc: “Die Levensgevaarlijke VVD Bendeleden & Corona Aasgieren -Néhmé & Torn willen kennelijk nog meer doden onder de Laagste Klasse , laat die ‘VVD Uncle Tom – Néhmé ‘oprotten naar haar land Syrië en daar ‘VVD- dood en verderf’ zaaien en niet in Amsterdam”.