(van onze ‘Rent a D66 Hoertjes- redactie’)

AMSTERDAM-NOIR- Corona–Aasgieren’:‘Prins Bernhard & Haga & Kushner-Huisjesmelkers’ verhogen straffeloos huur met 40 procent(VIDEO’S).

Zelfs de Woningcorporaties slaan alarm: ‘Getto’s’ van Untermenschen gaan nog harder achteruit met dank aan psychopaten ‘Rutte& King Willem’(Video)

‘Kapitalisme- Waanzin’: Slotervaart ziekenhuis failliet en dicht en nu Hotel in Slotervaart ingericht voor opvang coronapatiënten(Video).

Baudet & Partij voor de Dieren maken gehakt van ‘Ceta-Elite-Mafia-Verdrag’ & ‘D66 -Trol Robot-Jetten’ & ’PvdA-Ping Pong Asscher’(Video).
Het misdadige pluk de massa kaal ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte 3’ heeft laten weten het amendement van PvdA, SP en GroenLinks voor het bevriezen van de toch al extreem hoge huren af te raden. ‘D66 DDR66- Minister Van Veldhoven’ aka “laat de huurders leeg melken ” wijst erop dat er zowel in de ‘Vrije Huisjesmelkers- Prins Bernhard & Haga –sector’ als bij corporaties (geen) maatwerk wordt geleverd om huurders (niet)te beschermen. De ‘SS-VOC-King Willem’(Video) en zijn familie zijn wel al jaren vrijgesteld van huurverhoging voor zijn drie energie verslindende peperdure Luxe Paleizen(Video) in Nederland, alwaar hij en zijn Parasieten familie gratis woont als God in Frankrijk Nederland op kosten van het door zijn ‘Hofnar Rutte & Co’ kaal geplukte Volk.

D66 verhuurt zich als Schandknaap en de VVD-misdaadgroep neukt ze. ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed(Video)  

Der ‘Endlösung-Corona-Bom-virus: Giftig water voor heel NL& Lood in gemeentelijke gebouwen en in huurwoningen van Misdaadgroep Ymere(Video’s’).
De Nep en Fop Linkse oppositie kwam nu pas met dat voorstel, omdat de noodwet voor huurbescherming, die vandaag in de voor het verdeel corrupte en laffe Tweede Kamer wordt besproken volgens PvdA, SP en GroenLinks onvoldoende is om huurders te beschermen tegen de financiële gevolgen van ‘Der Endlösung-  coronacrisis’ (Video) en misdadige psychopathische types als de beruchte Huisjesmelkers a la Prins Bernhard en de ex VVD Boef Tweede Kamerlid Haga. Om de Corona-inkomstenval op te kunnen vangen, zou de jaarlijkse ‘Woeker-huurverhoging’ zowel door ‘misdaad- corporaties ‘als door particuliere ‘Rat in  pak- verhuurders ‘dit jaar niet door moeten gaan. Het voorgaande hadden ze al jaren geleden moeten eisen. Wel opvallend dat de PVV van de grote blonde Leider Wilders en Forum van(geen) democratie dit voorstel niet steunen.

Maatwerkoplossingen(Kuch): VVD & Prins Bernhard Elite-Misdaad loont’: zeven ton oftewel 82 procent meer dan de aankoopprijs Rijtjeshuis twee jaar geleden in Amsterdam(Video) .
‘D66 Hoertje- Minister Van Veldhoven’ (Milieu en geen Wonen voor het gewone Volk )voelt niets voor een bevriezing van de Woeker-huren, want dan zou haar Prins Bernhard boos worden en dat is het laatste wat zij wil. Ten aanzien van de ‘Prins Bernard & Haga Huisjesmelkers’ van de ‘ Vrije roof er maar op los huur sector’ wijst ze op de honger- maatregelen die het Kabinet heeft genomen om werknemers en zelfstandigen financieel niet door de coronacrisis  te loodsen. ‘Dat neemt niet weg dat huurders door de coronacrisis in betaalproblemen komen bij het betalen van de huur’, erkent Van Veldhoven in haar ‘Kul-brief’ aan de Tweede Kamer. Maar dat kan haar niets schelen als onmenselijke ‘Rent a D66-Hoertje’.Ze wijst erop dat  de over het algemeen misdadige verhuurders allerlei initiatieven ontplooien in deze crisisperiode om huurders  (niet) te helpen en binnen hun mogelijkheden te ondersteunen zoals om straat smijten en dan extreem duur te gaan verhuren en/of verkopen. ‘Het is daarbij belangrijk dat de verhuurder a la mijn Prins Bernhard en Haga  doet wat kan en passend is binnen zijn ( misdadige) mogelijkheden. Ik heb daarom met verhuurders afgesproken dat zij binnen hun (Misdadige)  mogelijkheden maatwerkoplossingen zoeken met huurders die door de coronacrisis in de betalingsproblemen zijn gekomen,hhihihiiihhhi.’

‘Lokale  Nep en Fop-afspraken’ hebben geleid tot het ‘Wilde-Vastgoed Maffia-  Westen’ in Amsterdam.

‘Het Taxfree-Shell- kabinet Rutte ziet  daarnaast als enige dat verhuurders in de ‘Vrije –Prins Berhard & Haga-Huisjesmelkers sector al jarenlang gemiddeld een gematigde huurverhoging toepassen’, aldus  de compleet waanzinnige  ‘Rent a D66 Hoertje’-  Van Veldhoven. Ze wijst daarbij op lokale afspraken die in verschillende steden zijn gemaakt om een gematigde huurverhoging te hanteren. Bijvoorbeeld in  Het Wilde- Vastgoed Maffia- Westen van Amsterdam(Video), waar de gemeente, de verhuurders (IVBN en Vastgoed Belang) en Neprom een intentieverklaring hebben getekend, waarin onder meer is afgesproken om een gematigde huurverhoging van inflatie + 1 procentpunt te hanteren waar  al aren lang  niemand van de ‘Woeker-Verhuurders’ zich aan houdt.