( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘VVD -Ziekenhuis-Sloper-Minister Bruins’ onwel tijdens Coronadebat en King Willem & familie zijn weer gevlucht en mijden Volk(Video).
De  misdadige waanzin van het ‘Elite-Killer- Kapitalisme’ met Puppet ‘Taxfree-Shell Rutte& CDA, D66 en CU(Video): Eerst laat Rutte & Co het Slotervaart en andere ziekenhuizen failliet en dicht gaan en nu huren zij voor een bloed-prijs een hotel om het Slotervaart ziekenhuis te vervangen. De corrupte commerciële (geen)-Zorginstellingen en de  ‘Nep en Fop GGD’  treffen’ voorbereidingen om ‘Corona-Bom-patiënten’ op te vangen in het Corendon hotel aan de Aletta Jacobslaan in Slotervaart. ‘Als het nodig is, dan kunnen de patiënten er binnen een paar dagen terecht en kan de ‘Bloed-Dr-Mengele-Jort Kelder-Kassa’(Video) gaan rinkelen’, aldus psycho Wassink.

PvdA ‘Zorg-sloper Martin van Rijn’ volgt VVD ‘Ziekenhuis-Sloper Bruno Bruins’ op als ‘Corona-Bom-Minister’(Video).
Er is in eerste instantie plek voor dertig ‘Der Endlösung-corona-Bom-patiënten’. Dit zijn patiënten die bijvoorbeeld thuis niet in quarantaine kunnen door de ‘Desk Killer- Marktwerking’(Video) sluiting van veel ziekenhuizen of die thuis of als Dak en Thuislozen op straat(Video) onvoldoende zorg kunnen krijgen. Het aantal plekken kan als het nodig is uitgebreid worden naar maximaal tweehonderd, Bloed-Kassa!.

Breed genoeg:  ‘GroenLinks Rechts- Corona-Waanzin’ :Illegalen, ongedocumenteerde uitgeprocedeerde&Prins Bernhard & ‘Keizerin Halsema’ & Yuppies &Expats gaan voor Daklozen en Amsterdammers(Video)

Der ‘Endlösung -Corona-Bom-crisis’ is grootste ‘Bloed-Winst’ voor ‘Geld-Maffia’ sinds Hitler aan de macht kwam. Hofnar-Rutte& King Willem: het is Top!(Video)  

Meerdere leegstaande hotels zien de Bloed-Wist en hebben aangeboden om corona-Bom-patiënten op te vangen, maar volgens de strijkstok van ‘GroenLinks Rechts- Burgemeester-“ Deep State”- Junkie-Halsema & Loverboy -Ninja Oey’(Video) & Wethouders is dit hotel het meest geschikt. ‘Het hotel was eigenlijk het makkelijkst om te verbouwen’, bralt de Waanzinnige GroenLinks Rechts wethouder Rutger Groot Wassink ( Geen Zorg voor de gewone Amsterdammers ). ‘De liften zijn breed genoeg voor brancards. Er zijn geen drempels tussen badkamer en kamer. Dit ‘Strijkstok-hotel’ is buitengewoon geschikt om in te richten en dat mag best een miljoentje of wat kosten, hahahahaah.’

Klaar zijn na het slopen van het Slotervaat  Ziekenhuis en het vervangen met hotels.

De Waanzinnige Groot Wassink kan niet voorspellen of en zo ja, wanneer er coronapatiënten in het Corendon hotel worden opgevangen en zwijgt over de ‘Strijkstok-kosten’. ‘Samen met het Der ‘Endlösung- Ministerie’ kijken we wat er nodig is. We willen gewoon klaar zijn dat als er een vraag komt, we direct kunnen handelen. En daarom zijn we met de voorbereidingen gestart,hahahahaah.