( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In het jaar van 75 jaar Vrijheid zult u King Willem en zijn Pr –machine:”The Passion” niet horen over de ‘ NL-SS’ers ‘tegen de Russen.‘D-Day Hollywood-MSM-Hysterie’ met ‘Oorlog Misdadiger & ‘Sir Draft Dodger-Trump’& ‘Super–Parasiet-Queen Elizabeth’(Video).

Wat nooit herdacht wordt op 4 mei is dat de Koninklijke–familie de benen nam naar het Buitenland &’ KNIL-Molukkers -“Sophie’s Choice” ‘!(Video

Tijdens de Battle of Narva ( zie video hierna) alleen al  sneuvelde  meer Nederlandse ‘Nazi- Prins- Bernhard-soldaten’ in dienst van de SS vechtend tegen de Russen, dan dat er sneuvelde vechtend tegen de Nazi’s’. U zult dat voorgaande feit het hele jaar van 75 jaar Vrijheid nergens horen. Ook zult u nergens horen dat de ‘Taxfree-VOC-SS-Koninklijke  familie’(Video) al voor het eerste schot was gevallen met gestolen goud uit de Nederlandse bank ‘gepassioneerd ‘de benen had genomen naar het buitenland met het idee nooit meer terug te komen.

The Passion  met de ‘Alles-aanrander-Junkie-Johnny de Mol’ staat deze keer in het ‘Nep en Fop teken 75 jaar Vrijheid'(Voor wie dan?).
In eerst instantie was het thema  75 jaar Vrijheid , maar dat hebben de ‘Junkie-BN-Judas-Hoeren’ van ‘Maffia -Media- Boss Bagger- psychopaat -John de Mol ‘ direct verandert in het thema ‘Geef mij nu je angst ‘- (geld) om mee te fietsen op de  ‘Corona- Hamburger-media- hysterie'(Video). Het ontbrak er alleen nog aan om de ‘NPO-VVD-Pr-Vatje-Corona Nazi -Jort kelder'(Video)  als Jezus te vragen en Nymphomane -Junkie BN Hoer Heleen van Royen aka “de ‘Allesontvanger’als Maria Magdalena . En om dergelijke  Inktzwarte ‘Nazi-Prins Bernhard- Lands- verraders’ en de ‘SS-(NL)- Genocide ‘ tegen de Russen te verhullen wordt alles uit de propaganda kast getrokken. De  schaamteloze ‘Staats-AIVD-NPO’& NCRV&EO KRO’ misbruiken zelfs Pasen met de ‘Riool- Showbizz-The Passion’ met  de’ Alles-aanrander & Cocaïne Junkie – Johnny de Mol Jr’. (Video)   in de ‘dr. Goebbels-hoofdrol’ om de bejaarde  ‘Zombie TV–kijkers’ te hersenspoelen.

Jezus( en de Waarheid) draait zich om  in zijn graf.

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(Video).”: