( Door driebroertjes en ondersteunt door onze wordt  Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Taboe: America First met’ Hamburger King & Desk Killer-Trump’ in Corona doden en waarom u dat nergens ziet in de MSM(Video) .ing Steve Brown ontmaskerd ‘Mafklapper Sven Hulleman’ van St. Restschuld en geeft Sven bijna een Volkse oorvijg(Video).

 

(De altijd liegende  Nep& Fop buschauffeur Top VVD-er  Griezel Teeven zit niet alleen op de Bus, maar is ook stiekem zwaar betaald lid van ‘Kafka-Elite-Maffia –Robot-Rechtbank-e-Court’.  zie video Hiervoor)

VVD-PR-NPO-Vatje-Jort Kelder’ aka” dr. Mengele” blijkt ‘Endlösung-Corona-Nazi’(Video).

Vind het ook heel raar dat mensen zo hard de Leugen en leugens in hun leven blijven verdedigen. Je kan ze bewijs na bewijs en argument na argument aanleveren, ze blijven de leugen verdedigen. Bang om in het licht vd Waarheid te staan, dat betekend dat ze van binnen werkelijk donker en dood zijn. Ze blijven hun moordenaars en vijanden verdedigen. Dat is Stockholm-syndroom. Compleet gedegenereerd en werkelijk gojim. Want ze blaten letterlijk na wat ze op de tv horen, geen enkele kritische gedachte. Maar genoeg mensen vechten ook terug, spiritueel en fysiek. Er zijn mensen die wel opstaan en het Kwaad aanvallen, en die zijn weer een inspiratie voor de volgenden soldaten/ warriors of Humanity. Die hoor je niet in de media of parle-ment. Die weten dat het Tijd is om op te staan, en gewoon te gaan.Burgers slopen 5G bij hen in de buurt nu zelf, groot gelijk als je kinderen daar ook zitten. Clip gaat over Telecomwerkers die de torens zelf neerhalen omdat ze verantwoordelijkheid voor hun daden en leven dragen. Hun fouten corrigeerden. Heel sterk.

Partijleider Steve Brown ontvangt eerste uitnodiging voor 5G-debat van WeAreChange.NL tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen(Video).