( door Laffe en corrupte mediacourant en bewerkt door onze waarheid commissie )

AMSTERDAM-NOIR- Tory ( de Engelse VVD) saying disabled people should be PAID LESS than ‘hunger –minimum- wage’. Rutte& Jort Kelder: wij en onze ‘D66- Menno-Snel-Moordenaar’zijn het daar mee eens(Video).

Is it Brave ‘New-Corona- World’ or 1984&Desk Killers? Reputation managers’ scrubbing ‘Clinton-Epstein –Leenders-Nijpels-Demmink-connection’ from Wikipedia(Video) .

De Gabber in crime  van Rutte  de ‘VVD & NPO-Pr-Vatje -‘ Kelder’ bralt dat de Economie aan gort is door ‘80- Labbekakken-plussers-(Arbeitsunfähiger)’ met hun  honger-AOW. Hij bedoelt daar uitdrukkelijk niet de hoogbejaarde Parasieten ‘Taxfree-Prinses Shell Beatrix’& Queen Elizabeth mee en andere ‘Taxfree-Ultra-Rijken-hoogbejaarde- Elite Gangsters’. M.a.w. Jort vindt net als de Nazi’s dat hij bepaald wie wel of niet in leven mag blijven en recht heeft om medische behandeling en de mensenrechten(EVRM) en artikel 1 van de Grondwet.

$6 Trillion ‘ Corona-rescue’ the ‘Money Devils –Billioniars Richard Branson’& Royals & ( Rothschild)- Bankers & War Crime-Desk Killers-package(Video).

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuken Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video) al lang geleden als Nazi’s. 
Het is algemeen bekend dat crisis en oorlog het slechte en het beste uit de mens halen. Zo leidde de extreme  ‘Economische Rat in Pak- (Desk Killers-)crisis’ in de jaren 1920 tot de Tweede wereldoorlog en Der ‘Endlösung van Joden gehandicapte, zigeuners en de Gay People en 30 miljoen vermoorde Russen door de Nazi’s. Nou, de NPO en Buitenhof en de VVD-misdaadgroep en Jort Kelder hebben toevallig ook net als Hitler een Hekel aan de Russen. De VVD ‘Corona- Nazi Jort Kelder vindt het ongelooflijk zonde dat de ‘Desk Killers- economie’ aan gort wordt geholpen om de levens van te dikke Labbekakken 80-plussers te redden. Dat heeft hij gebrald als een echte Nazi tegen het laffe en corrupte  NSB-Omroep Friesland, die hem ter plekke in elkaar hoorde te slaan, maar het  zonder  een woord van kritiek aan hoorde. Het voorgaande en het hierna gesteld is voor de ‘Staat-AIVD- NPO’&’Grachtengordel-Maffia- Buitenhof’ ook geen reden op de ‘Corona-Nazi- Kelder’ per direct te op staande voet te ontstaan. Ook Rutte heeft geen afstand genomen van zijn gabber in crime ‘VVD-Pr- Vatje -Kelder Kelder’ heeft  overigens  in zijn hele parasieten leven nog nooit iets nuttig en/of zinvols heeft gedaan voor de maatschappij. Die vuile  ‘VVD-Nazi-Profiteur’ van de maatschappij.

Kelder eist van zijn VVD Minister Van Ark dat zij Wethouder Ivens & hongerende Bijstandsgerechtigden keihard aanpak in Amsterdam(Video).

“Nederland en de landen om ons heen zitten in een (gedeeltelijke) lockdown vanwege het ‘Corona-Bom-virus’. Hierdoor staat ons als Parasieten van het Volk straks een enorme economische crisis te wachten. “Hoeveel economische schade is het redden van mensen Labbekakken die anders twee jaar daarna doodgaan waard?“, vraagt   de ‘VVD-NPO/Buitenhof-Corona-Nazi-Kelder’ zich schaamteloos af.Is dat geen Haat zaaien ? Nee, Haatzaaien doet alleen Wilders in het ‘Doeners–land’ van Taxfree-Shell-Rutte & Co en zijn Pr. Vatje –Homo in de kast- Kelder.De ‘Staats-AIVD-NPO- Presentatoren’  tonen hun ware Parasieten aard: Corona-Bral-Kul-Tip’ in AT5 van ‘Ex Amsterdamse -Vinger-agent-Ellie Lust’ roept op tot etherdiscipline bij internetvergaderingen(Video) en ‘Pedo-”Metoo-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk’ maakt Amsterdam onveilig  in zijn ‘Kuttenvanger- Pooiers Bolide'(Video).

Der ‘Endlösung -Corona-Bom-crisis’ is grootste ‘Bloed-Winst’ voor ‘Geld-Maffia’ sinds Hitler aan de macht kwam. Hofnar-Rutte& King Willem: het is Top!(Video).

‘Corona-Nazi Kelder’ wijst erop dat het vooral obese straat armen ‘PvdA-Kapo- Klijnsma-Voedselbank –bejaarden’ zijn die overlijden aan corona. “We zijn 80-plussers die te dik zijn en gerookt hebben nu aan het redden die ook nog eens AOW vangen. Dat klinkt heel ‘Nazi-hard’, maar het is statisch natuurlijk wel wat er gaande is, dat had Hitler goed gezien. Op een gegeven moment moet er wel een belangenafweging komen net als de Nazi toentertijd hebben gedaan en ook hadden besloten om naast de Joden, Slavische Untermenschen (Polen en Russen,etc) , Homo’s ook alle gehandicapten te vermoorden omdat die economisch niets opbrengen voor ons Parasieten van de maatschappij .”We moeten niet gaan doordraven met menselijke maatregelen, aldus ‘Corona-Nazi-Kelder’. “Nederland moet een beetje blijven nadenken in plaats van de hysterische stuip waarin allerlei menselijke  politici, bestuurders en medici proberen te schieten. Alles moet nu verboden worden, behalve het vermoorden van ( bejaarde) Labbekakken want daar ben ik nu juist als ‘VVD-PR- man’ en ‘NPO & VPRO-Buitenzorg -dr. Goebbels -Presentator’ voor, Heil Hitler&Rutte, Heil massa Moordende Desk Killer- Kapitalisme(Video)& Grechtelijke-Nacht und Nebel-macht’ .

‘VVD-NPO-Corona-Nazi-Kelder ‘ is ook nog dr. Mengele.
Nederland volledig afsluiten levert op lange termijn helemaal geen voordeel op voor ons ‘Nazi –Parasieten’, bralt hij nu als dr. Mengele. “Ga je dan immuniteit opbouwen? Helemaal niets natuurlijk. Je moet een keer los en wanneer dan? In september? Oktober? Volgend jaar? Als mijn hele ‘Desk Killer- economie’ naar de bliksem is?” Het is aan het gebeuren op dit moment, meent Kelder. “Er zijn duizenden en duizenden Taxfree- ondernemers( alleen al de KLM krijgt miljarden steun)  die op de rand van het faillissement staan (Kuch). Het moet natuurlijk niet te lang duren. 81 procent van de Nederlanders zal niet of nauwelijks last hebben van het’ Corona-Bom-virus’ en die moeten ook doorgaan met hun leven, Heil Hitler&Rutte.”Er gaat volgens hem ergernis ontstaan net als in de jaren 1920. “Wat moet je tegen jonge Arische mensen die helemaal niet in gevaar zijn zeggen? Ook ik mis die Arische Hopsa jongens in de afwerk bosjes. Ga je die de hele maand mei en juni binnenhouden? Dat gaat niet gebeuren. Bedrijven gaan failliet, Arische Ubermenschen-mensen zoals ik willen naar buiten en dat zal je met ‘Nazi-intelligentie’ moeten aanpakken. Maar dit houden wij als ‘Nazi-Parasieten’ niet lang vol.”Het is een atoombom  ‘Endlösung-Corona-Bom-virus’ in de Desk-Killer( ‘Rat in pak)-economie’ die aan het afgaan is, vervolgt hij. “Er komt wel een moment dat het leven weer moet opstarten, want anders is het drama aan die kant echt niet te overzien. We hebben nu 20 tot 30 procent van de economie van honderd naar nul gedraaid. Dat betekent een domino-effect in de economie in de loop van de zomer en het najaar en dat trekt  mijn Misdaad- banken mee.”Die tachtig procent moet aan het werk, besluit de Corona-Nazi ‘dr. Mengele Kelder’. “Voor die twintig procent – oude mensen en mensen met ziekten – moet je een hele warme Labbekakken-hand hebben en ze gaan beschermen door de Schoorsteen, hihihihihihhi.”“Dit is een ‘Nazi-NSB-geluid’ dat ik al weken hoor van mijn VVD gabbers in crime en de D66 ‘DDR 66-Euthanasie-  Yuppies’ , maar allemaal informeel, omdat niemand het hardop durft te zeggen, maar ik wel en wie doet mij en de NPO en Buitenhof en de VVD-misdaadgroep wat. Het is een ‘Nazi-(VVD&D66)-taboe’ waar ik  als VVD-er altijd al trost op ben geweest,hihihihhhi .”

dr. Mengel Doctors are sending out ‘do-not-resuscitate’ ‘Endlösung -forms telling people like my disabled daughter to sign them, I find that chilling Nazi.

“I get that Covid-19 means difficult medical decisions have to be made about who gets treatment and who doesn’t. But telling the disabled and already sick to sign away their rights in advance is asking them to volunteer for death.”
As the parent of a disabled child, you need to become an expert at juggling all the balls you must keep in the air if you want to become the parent of a disabled adult, as I am fortunate enough to be.
In all my 18 years of helping to look after my lovely daughter Elvi, I’ve never been so scared for her future as I am in this Covid-19 pandemic. Drop one of those balls at this time, and I could be signing my child’s death warrant.
It’s not just because the virus could be significantly more lethal for her. It’s also because some doctors may take the view that my daughter’s life is much less worthy of medical care compared to able-bodied people.
It has emerged this week that some GPs around Britain have been sending out letters to patients with existing health issues asking them to sign Do Not Resuscitate (DNR) forms, in case they catch the coronavirus and their condition worsens.
So that’s that, then. It’s asking these people to volunteer for death.