( door het Noord Koreaans AT en bewerkt door onze waarheidscommissie)

AMSTERDAM-NOIR – ‘NPO-007-Ellie Lust’ aka “De Mol” woordvoerder Amsterdamse politie & AVROTROS van ‘VVD-Pedo-Nijpels’.(Video)Terwijl het echte nieuws hier overgaat:”

US&EU are Bankrupt: Covid-19 Debt&War& Boycotts, corporate crime plunder& the ‘US-&EU-Taxfree-Killer-Elite –crime-plan’ of again unlimited Crime bank bailouts.(Video)” publiceert het Noord Koreaanse At5 een volslagen rand debielen interview van Ellie Lust met een ‘Flut-Bral Corona-Tip’, terwijl mensen dood ziek zijn of dood gaan en opgesloten al dan niet werkloos zonder inkomen thuis zitten of in een ziekenhuis liggen en ondertussen weer beroofd worden door de Heersende  Klasse. die zij gediend heeft als beroepscrimineel  a La Brigadier Sandra de Ruyter(Video) en nu dient als ‘Showbizz- Trol’ in de MSM .

 Riool- Showbizz-ex agent Ellie Lust’ eist excuus van haar Amsterdamse ‘Vinger-politie’(Video) .

Nu was politiewoordvoeder leugenaar ‘Lesbo Ellie Lust’ altijd al hysterisch en een beroepsleugenaar en Oerdom, maar is Ellie Lust nadat ze als een Dief in de nacht de  ‘Amsterdamse Vinger-politie’ heeft verlaten om het ‘Riool-Showbizz’ in te gaan compleet Maf geworden als coming ‘Junkie-BN-Hoertje’ van ‘Maffia Boss -bagger psychopaat-John de Mol’? Maar niet volgens het Noord-Koreaanse At5 want die vind het nodig om ‘Mafdaai Ellie’ om ‘Corona-advies’ te vragen. Er is geen touw aan haar ‘Corona-advies’ vast te knopen en wat ons betreft een bewijs dat zijn nu compleet ‘Junkie-BN-Hoertjes’ Maf is geworden.

Ellie Lust redt haar leven door in de Kast te blijven (Video)& ‘Killer King levert Huurmoordenaars aan AIVD en Polite informant -Junkie Peter de Vries(Video)

‘Mafdaai Elie’:Iedereen die thuiswerkt zal het inmiddels wel herkennen: met al je ‘Vinger-collega’s’ tegelijk videobellen om te vergaderen verloopt niet altijd even soepel.  Het Noord-Koreaanse AT5 vroeg voormalig ‘Amsterdamse- Vinger-agent’ en Wie is de Mol-deelnemer Ellie Lust daarom om tips voor etherdiscipline.De’ ex-politiewoordvoerder-  beroepsleugenaar’  oogstte landelijke bekendheid bij de bejaarde Zombie TV kijkers door haar deelname aan het ‘Junkie-BN- Hoertjes-tv-programma Wie is de Mol’? Tijdens een van de opdrachten, die zoals vaak chaotisch debiel en in blote kond verliep, moesten de deelnemers communiceren via portofoons. Iedereen sprak door elkaar waarna  Lust  als politieagent ingreep en  alle laffe Junkie- BN_Hoertjes  tot de orde riep: ‘ Boys en Grills  één ding, als het gaat om portofoon verkeer, dan vereist dat discipline, we zetten hem allemaal op dezelfde frequentie.’ De term etherdiscipline was geboren(Kuch).Ik krijg vragen over huiswerkdiscipline, hamsterdiscipline, niesdiscipline en thuiswerkdisipline’ liegt Ellie er weer op los alsof zij weer politiewoordvoeder is: ELLIE EN AT5 LUSTEN ER WEL PAP VAN .

‘Om (‘Pyscho)-gedisciplineerd’ te kunnen omgaan met de maatregelen van het coronavirus krijgt Lust allerlei vragen van mensen over hoe ze orde en regelmaat in hun leven moeten scheppen’ liegt zij. Meer dan 30 procent van de Amsterdammers zat al voor de ‘Corona-Bom-virus’ onder de armoedegrens  en die zitten echt niet te wachten op Ellie haar onzin discipline gebral in At5 .’Mafdaai Ellie’:‘Ik krijg vragen over huiswerkdiscipline, hamsterdiscipline, niesdiscipline en thuiswerkdiscipline’. Het Noord Koreaans At5 is diep onder de indruk van zo veel Corona wijsheid van Ellie, terwijl de AT5 idioot Jarno Grob ,die haar onzin opschrijft een vinger in zijn reed kreeg van Ellie, Hopsa! Over de achtergrond tijdens videobellen bralt Lust: ‘Zorg er alsjeblieft voor dat er geen geluiden op de achtergrond zijn zoals rammelende koffiezetapparaten, blaffende honden of huilende baby’s of zwemende goudvissen . Zorg ervoor dat als je in beeld bent, er niet opeens een poes op je laptop springt zoals altijd bij de vreselijke Steven Brown van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir(Video):

Veel Yuppie en Expats Amsterdammers doen vanwege het thuiswerken aan internetvergaderingen. ‘Ik doe niks anders dan conference-calls houden‘ bralt een voorbijganger ingehuurde ‘At-5 stagiaire- acteur’ . ‘Het is wel grappig dat je bij de mensen thuis kan kijken. De één, zit in bed met een Aap, de ander zit in de huiskamer met allemaal kinderen om zich heen in zijn onderbroek .’Zorg ervoor dat als je in beeld bent, er niet opeens een poes op je laptop springt en dat je je cocaine  en drank uit beeld hebt ‘Ik woon met meerdere huisgenoten’ bralt een  wandelaar ‘At5 stagiaire  acteur’  die  zogenaamd even de benen strekt in het Vondelpark, tussen de vergaderingen door. ‘Ik werk toevallig net als Ellie in de ‘Riool- Showbizz- televisiewereld’, de opnames liggen allemaal stil, de internetverbinding hapert vaak als meerdere mensen in ons huis aan het videobellen snuiven zijn, voor de rest valt het wel mee met de chaos en het is ook wel fijn dat ik in even niet steeds in mijn kont en borsten en vagina wordt geknepen door “metoo- Rapist types als die  ‘Dwerg -Johnny de Mol  Jr'(Video) en Matthijs van Nieuwkerk( en Ellie)  .’ 

Lust wil wel benadrukken dat ze erg niet meeleeft met mensen die veel hinder ondervinden van het coronavirus. ‘Dit is natuurlijk een geintje, we moeten kunnen blijven lachen, ik hoop dat iedereen gezond blijft want wij verliezen  nu wel heel veel van onze Zombie TV-kijkers die allemaal bejaard zijn  ,hahahahaaha vindt je mijn vinger in je kont lekker Jarno .