( door Dirk en ondersteunt door onze wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘GroenLinks Rechts- Corona-Waanzin’ :Illegalen, ongedocumenteerde uitgeprocedeerde&Prins Bernhard & ‘Keizerin Halsema’ & Yuppies &Expats gaan voor Daklozen en Amsterdammers(Video).

‘GroenLinks Rechts-“ Deep State”-Junkie-Keizerin Halsema  & ‘Loverboy Ninja& Zoon’  staat zo langzamerhand voor alles wat ‘Elite-misdadig’ is in het algemeen en in het bijzonder aan ‘Der Endlösung-Corona-Elite-bom-virus’&’ Klasse-Justitie-virus'(Video). Sterker nog de naam ‘Keizerin Halsema’ zou een geweldig nieuwe Merknaam zijn voor een vuurwapen en/of Huisjesmelkers a La Prins Bernhard en/of jonge Inbrekers met Wapen, zoals haar zoon, die niet worden vervolgd en /of cocaïne voor de Yuppies. Maar dat is geen reden voor VPRO- Buitenhofzorg om Halsema en de ‘Apen Killer& Martelaar- D66- DDR66 Minister van OCW- Ingrid van Engelshoven’ uit te nodigen voor wat ‘Elitair-Grachtengordel-gebral & gelieg’ op de zondag over het ‘Corona-Bom-virus’.

Man A: “oh heb jij ook een wapen, wat voor 1 heb jij?”

Man B: “nou ik heb een Smith & Wesson, en jij?”

Man A: “hm ok… ik heb een Halsema”

Man B: “Wat??? zo tering dat is heftig man, laat is zien!!”

Der ‘Endlösung-Coronavirus: Iedereen moet binnen blijven, behalve de ‘Dak en Thuislozen & US-NATO Militairen-Coronabommen(Video) en  Amsterdamse ‘Halsema &Boy Klaver& Master CIA Tro-l Bram van Oijk-anti racisme  Zwarte Pieten- demonstratie ’(Video) .

Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. OM-Amsterdam: het is Oké(Video).

Terwijl ‘Keizerin Halsema’ bij Buitenhofzorg als een echte’ Corona-Bom’ iedereen in hun gezicht zat te hoesten was zij even vergeten om een ‘anti -Zwarte Pieten demonstratie’  betoging af te gelastten.  En daar zegt Kameraad van de Straat en Presentator van Veterans4Veterans Leo Reawaruw het volgende over:”  Moet  Femke Halsema dit niet verbieden? Of moet Amsterdam een tweede Noord Italia worden?