( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Terechte Woede bij Indische Nederlanders en KNIL Militairen en Ambonezen: ‘Onze ouders draaien zich om in hun graf door excuses Koning’(Video) .

After Russia defeat of Hitler, ‘Draft dodger- Trump” Doge Putin’s Moscow celebrations invit. King Willem& Maxima steken Veteranen mes in de rug(Video).
Zelfs de normaal gesproken slaafse corrupte en laffe  Regeringspartijen de ‘Nep en Fop Christen-CDA’, D66DDR66 en ‘Christen Unie-Incest Bijbelbelt ‘ werden afgelopen dinsdag overvallen door de ‘Nep en Fop  excuses’ van de  Taxfree-VOC-SS- koning & Hofnar Rutte aan Indonesië over de rug van de Veteranen. De Partijen zijn voor de Show geïrriteerd omdat er met geen stom woord over is gewisseld in de corrupte en laffe ministerraad of in coalitie-overleggen, maar zijn te laf voor een debat:
“Ongelofelijk Tweede Kamer wil geen debat over excuses Willem-Alexander(Video’s) !( Bron: Maluku4Maluku).

Klacht van Federatie Indische Nederlanders tegen’ Witwas-BNN/VARA’- ‘Verbraak & Witwas-Vehikel-Jeroen Pauw-programma’:” Onze (Dode) Jongens op Java”(Video).

 ‘VVD Rat- Wiebes’ jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Royal-Taxfree-Ultra-rijken uit de Panama Papers(Video) .

( ing Steve Brown legt hiervoor uit waarom de Misdadige ‘Taxfree-VOC-SS-Koninklijke Familie’ nooit wordt vervolgd)
Dat had een dag daarvoor gekund, toen de ‘VVD-Hofnar’ van King Willem ‘Taxfree-Shell- Rutte’ de ‘NSB-coalitieleiders ‘sprak in het wekelijkse ‘Lieg&Bedreig-coalitieoverleg’. Of in de corrupte ministerraad van de vrijdag ervoor. En desnoods nog dinsdagochtend vlak voor de koning zijn ‘Nep en Fop-Excuus-speech’ zou houden, in het wekelijkse overleg tussen de VVD-premier Hofnar en zijn loopjongens de vicepremiers. Opmerkelijk, want bij eerdere keren dat er ergens excuses voor werden aangeboden door de King en zijn peperdure Putah Maxima, is dat wel altijd vooraf in de corrupte en laffe ministerraad overlegd.

Nederlandse& Spaanse Koninklijk families zijn één pot nat en schadelijker dan het Corona virus: Koning Felipe zet Uitkering van zijn vader Koning Carlos stop vanwege corruptie(Video)
Volgens de corrupte en laffe VVD minister Elite-Gangster ‘Aasgier & Racist-Stef Blok’ (Buitenlandse Corrupte-Elite-Royal-Zaken) zijn de ‘Nep en Fop excuses’ afgestemd tussen hem, Hofnar Rutte en de King en BNNVARA-Royal Grachtengordel-Trol-Subsidievreter Verbraak. En volgens de ‘Excuus-King’ zelf is er ‘niks nieuws’ dat hij zijn ‘Nep en fop- excuses’ aanbood voor het  volgens hem buitensporige geweld van ‘Nederlandse-Killer-Elite’ zijde in naam van zijn Overgrootmoeder & Oma Koningin Juliana en Wilhelmina  en Opa Prins Bernhard tijdens de Indonesische onafhankelijkheidsoorlog tegen de ‘Taxfree-Royal- VOC-Killer-Elite’Psychopaat  Prins Bernhard wilde in die tijd ook nog de ‘Onderkoning-VOC-Pooier’ worden van Indonesië en jatte toen dat mislukte een o.a. een miljoen gulden van de  (Molukse)- KNIL Militairen en neukte zich  letterlijk helemaal gek in Indonesië en de rest van de Wereld. De King en zijn real Boss ‘Putah-Queen Maxima’ zou slechts hebben herhaald wat twee van zijn laffe en corrupte ministers en een ‘Pedo-Rapist-ambassadeur’ al eerder bralde, stelde de laffe en corrupte ‘Taxfree-VOC-SS-Killer-Elite King Willem ‘donderdag schaamteloos.

Maar dat ‘niks nieuws’ vormde wel het hoogtepunt van het staatsbezoek aan de voormalige kolonie. Het woord ‘excuses’ uit de mond van het Nederlandse staatshoofd voor álle Nederlandse excessen, behalve die natuurlijk van de ‘Koninklijke- VOC-SS -Familie’ is wel degelijk groot nieuws en een laffe ‘NSB- Dolk’ in de rug van de (KNIL)-Veteranen en Indische Nederlanders en hun kinderen en Kleinkinderen, terwijl de SS-er ook die in Nederland gewoon een pensioen hebben gekregen. En de Molukse KNIL militairen berooft door ‘Bevelhebber’ Prins Bernhard in ‘SS-Kampen’ werden gedouwd uit naam van de ‘Parasieten-Koninklijke Familie’. Voor hen geen excuus van King Willem en hun rechtens toekomende schadeloosstelling (achterlig soldij en Pensioen)van  de Coronavirus Bacillen-Taxfree- King Willem & Hofnar Rutte(Video) en BNN/VARA met ‘Bral-lafaards-Verbraak& Pauw’, maar een trap na het arme graf in als ‘SS-Oorlog’s -misdadiger’.