( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-European solidarity doesn’t exist, only China can help us: Serbia goes full emergency over coronavirus .Grootste Olifant Satoa ter wereld afgeslacht door ex Koning Carlos VII.
Ex-Koning Carlos is blijven hangen in de ‘Royal kan alles flikken tijden’ van zijn collega en bloedgabber de helaas te oud overleden ‘Nazi Prins Pooier Bernhard’ en schiet nog steeds op Groot Wild ( allemaal tam en bijna uitgestorven) voor zijn plezier. Kleinzoon Koning Willem heeft die  moordliefde van zijn Opa Berhard overgenomen en jaagt ook nog steeds voor zijn plezier. De ‘Royal Os Marc van der Linden’ van ‘RTL –Riool –Boulevard’ liet ons off the record weten: “Ik slijm en lieg dan wel beroepsmatig voor alle Europese Koningshuizen, maar ik durf al jaren niet meer naar Afrika en ik mis mijn goedkope schandknaapjes verschrikkelijk. U moet weten dat ik echt voor mijn leven vrees, voordat je het weet ziet één van mijn Royal-bazen mij aan voor een nijlpaard en het is gebeurt met mij.”

Royal Waanzin: Hoe ga je verstandig om met te weinig geld om te overleven? Koningin Máxima geeft tips in de Kunsthal(Kuch)om er van te leven zoals zij dat doet(Video) .

 

Aanslagen ‘Kleine Luiden’ na onthullingen Panama Papers , maar ‘Taxfree- Koningshuis’&’Killer-Elite’ buiten schot(Video).Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad(Video) .

Royal deskundige Johan Oldenkamp van Pateo over de ‘Coronavirus -hype-hysterie’ & Oranje Boven waarheidsvinding(Video) .

Spaanse ‘Koninklijke -Franco-Rovers & neuk er op los Incest-Familie’ heeft veel weg van de Nederlandse ‘Koninklijke VOC-SS- Incest- Familie’ met  ‘Nazi–Staats-Pooier- Prins Bernhard’( smeergeld Lockheed& Nazi’s )en  ‘Putah- Queen Exotica  Maxima’( smeergeld van  ‘Massamoordenaar-Prins Salman‘) en ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.’ en ‘Yap Yum Prinses Mabel’ en ‘Prinses  Christine& Prinses Margriet en Prins Vollenhoven. De laatste drie ‘Taxfree-Royal-misdadigers’  zijn betrapt op zwarte bankrekeningen op de Taxfree-Witwas-Kanaaleilanden  in de Panama papers, maar hoefde geen dag de cel in daar zorgt hun VVD-‘Hofnar Rutte’ wel voor.

Zaak-Sierra.Vriend van ‘Opa Jorge Zorreguieta’ spreekt:’We wisten allemaal van de Killing verdwijningen’.  

Dan heeft Koningin peperdure Putah Maxima bijvoorbeeld geen afstand gedaan van de miljoenen ‘Bloed-erfenis’  van haar vader Zorreguieta de Oorlog ‘s misdadiger.

Toiletpapier –Hamsters-Coronavirus- Hysterie’:‘Coronavirus-Uitspraken’ van VVD Minister Wiebes over ZZP’ers bij WNL zijn psychisch gestoord(Video) .
Die Koninklijk families in Europa zijn de afgelopen eeuwen tot heden schadelijker voor hun Volk en  de rest Wereld dan het Corona virus en Ebola virus bij elkaar,  maar daar zullen wij ‘Hofnar- Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Staats-AIVD-NPO’(Video) nooit over horen.

PvdA Beroeps Mh17- Jankerd &Mage Zakkenvuller &EU-Killer-Elite -Klimaar-Dictator -Timmermans'(Video), Rutte en ‘Parasiet-King Felipe VI’ keuren geweld & aanrandingen Guardia Civil goed(Video).

 

Rechtstaat is een Farce: Laagste Klasse en mensen als Wilders,Taghi, Poch en Brown en de Russen (Mh17)zijn Rechteloos en Vogelvrije en overgeleverd aan de misdaden van de Elite Killer – Gerechtelijke mach& Justitie& Politie(Video) .

De ‘Vergeten’ Moorddadige -Royal-Elite’ daden:de ‘Witte’ ‘Rubber-Baronnen’ van de Amazone& Koningshuis grootste Drugsdealer ter Wereld(Video).

De extreem corrupte  en laffe ‘Franco- Koning Felipe’ neemt  ‘Nep en Fop maatregelen’ na het zoveelste straffeloze ‘Mega-Misdaad-schandaal’ rond zijn ‘Psycho- vader Juan Carlos’ aka “de Olifanten doder en alles Neuker” om hem uit de cel te houden ”. De Spaanse misdadige koning kondigde zondag aan dat hij afziet van een toekomstige miljarden  Bloed-erfenis(Kuch). Bovendien wil hij dat de jaarlijkse betalingen van 194.000 euro uitkering  aan zijn 82-jarige  psychopathische vader onmiddellijk worden stopgezet.Felipe verbreekt de banden met zijn vader’’, schrijft de krant El Mundo. Aanleiding is een lopend onderzoek van Zwitserse aanklagers naar een  zwarte ‘Taxfree-bankrekening’ die wordt beheerd door Juan Carlos. Het voormalige staatshoofd, dat zes jaar geleden afstand deed van de ‘Spaanse Graai & Naai- troon’, heeft  in 2008  o.a. zo’n 88 miljoen euro  ontvangen van de toenmalige Saoedische koning Dictator Abdullah. De aanklagers stellen dat dit ‘Royal-smeergeld’ is geweest.De huidige misdadige koning Felipe (52) is de tweede begunstigde van het ‘Taxfree-Witwas- Bloed-poen-fonds’, maar hij had hier volgens het Zarzuela Paleis geen weet van en distantieert zich er nu pas van (kuch kuch). ,,Tegenwoordig eisen de burgers meer dan ooit dat ethische principes leidend zijn in het openbare leven’’, bralt Felipe in een ‘Nep en fop-verklaring’. ,,De koning is als staatshoofd niet alleen een voorbeeld van ongelijkheid bij geboorte in NL en Spanje , maar zoals in NL  en in Spanje de grootse ‘Taxfree- Uitkering-trekkers en heeft de Dutch Miljardair  King ook nog zijn dochter Prinses Amalia, die de grootste  en jongste Zakkenvuller van de Wereld is, maar wij moeten ons ook voor de schijn voegen naar deze legitieme eis dat wij eerlijk zijn, van de uit onze naam de kaal geplukte  bevolkingen, hahahahaaah .’’