(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Mr EU”-Dijsselbloem & Wiebes schadelijker dan Coronavirus voor gewone Grieken & Nederlanders & EU en behoren daarvoor Levenslang in de cel(VIDEO).
Op dit moment zijn er volgens de officieel cijfers ‘slechts’ 6500 (hoofdzakelijke stok oude) mensen overleden en zijn er ‘slechts’ 160.000 mensen besmet. Aan de griep gaan er jaarlijks meer (bejaarde) mensen dood, alleen al in Nederland 6000 per jaar. Dus wat is er werkelijkheid aan de hand met de’ Toiletpapier – Hamsters- Coronavirus- hysterie’  van de  corporate crime ‘CIA-CNN’ en ‘State AIVD-NPO’ & ‘MI6 BBC’- MSM media ? In De US is inmiddels de noodtoestand uitgeroepen waardoor the  Puppet ‘Hamburger King- ‘Mad Dog Killer Trump’(Video) Absolute macht heeft gekregen

Giftige Hamburgs & Water& Coca Cola en ‘Padvinders- Kontebonke van kinderen ’& ‘Slachter-Rechters a la Broekhuis’ hebben Trump & Rutte aan de macht geholpen& gehouden(Video).

De Verzwegen jaarlijkse Holocaust: Het feit dat ieder 6 seconden een kind sterft of te wel 15000 kinderen per dag jaar in jaar uit  sterven van de ‘Genocide-Honger’ is geen Epidemie!!!!!!!! Daarnaast leven in de US 1 op de 5 kinderen en 1 op de 6 in Engeland en 500 duizenden in Nederland dagelijks honger. Ook dat is geen Noodtoestand.

Germany confirms that Mad Dog Trump tried to buy firm working on coronavirus vaccine for Blood-Profit.Rutte& ‘GroenLinksRechts-CIA Trol- Bram Van Oijk'(Video) : Trump is  een echte VVD-Doener en Oké als onze Boss
“The ‘Taxfree-American -Billionaire-War Crime-Steel the Oil-Killer-Elite-regime’ with there Puppet Trump has committed an extremely unfriendly ‘Elite-Killer-criminal act’ ,” said Social Democrat MP Karl Lauterbach, who said that German health workers on the front lines — as well as people around the world — needed to have access to something developed in Germany, and that no country should be able to purchase exclusive access to the vaccine.
FNV Voorzitter Han Busker: ‘Achtereenvolgende misdadige kabinetten ‘Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3’ hebben mensen het vaste contract uitgejaagd en ZZP-schap en zwaar onderbetaald ‘Slaven-Labbekakken-flexwerk’ in gedwongen. Op dit moment zijn er overal in het land zelfstandigen die geen opdrachten meer krijgen, van wie toegezegd werk wordt afgezegd en die een ongelofelijke teruggang in hun toch al karige  inkomsten meemaken net als de Grieken toen door die andere psychopaat  en gabber in  Elite crime van de ‘VVD Gangsters Erik Wiebes’  aka “Alle armen aan het Gas “de  PvdA Gluiperd-“Mr EU”- Jeroen Dijsselbloem(Video)  .’

Ukraine President ‘CAI-Neonazi-Puppet- Zelensky’s’ vangt meer dan 11 miljard subsidie van de corrupte EU, terwijl in Nederland 40 duizend mensen op straat liggen te creperen(video) .

Powered by Linda & Prinses Mabel: ‘MH17-Huil Komediant -Timmermans & Zoon’& Sidekick ‘Playboy-Imam Samsom’ plegen ‘Elite-Klimaat-Staatsgreep’(Video)

Een menselijke en niet corrupte minister van Economische Zaken zou zich druk moeten maken over het feit dat mensen bijvoorbeeld door opjaagapps in het vervoer en bij bezorgdiensten gedwongen zelfstandige moeten worden. Achter die opjaagapps zitten vaak grote Royal-Taxfree- War Crime Steel The Oil-Shell-multinationals’ die daarover ook nog eens geen belasting betalen in Nederland met  Duivelse hulp van Taxfree-Shell Rutte 1,2,3, .Minister Puppet van Economische Zaken voor de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ de ‘VVD Elite Gangster-Eric Wiebes’ gaf gisterenochtend in ‘Zombie-tv-programma’ niet ‘Wakker-NSB-WNL-Telegraaf ‘een dikke ‘VVD&Nazi- middelvinger’ naar zzp’ers! “Het zal voor heel veel zzp’ers een teruggang in hun toch al door onze maatregelen karige inkomsten betekenen. Daar hebben zij ook een beetje zelf voor gekozen,hahahahahaahahen helemaal die domoren die ook nog op ons hebben gestemd, hhihihihih.”

NSB-Telegraaf’: Kwestie van centen en niet van menselijkheid :‘Liever een onderbetaalde potige Poolse Plofkip dan een uitgemergelde Bijstandsmoeder(Video) .

VVD-Neonazi Hans van Baalen’ wil ‘PvdA-hoertjes’ weer Kamerbreed voor Rutte(Video) 

Zzp’ers worden aan hun lot overgelaten,en kunnen dood neervallen van de honger daar komt geen coronavirus aan te pas maar de ‘VVD-coronavirus- Bacillen-Wiebes’ en daar komt het gewoon op neer. Wiebes bralde wel van een  ‘Nep en fop-vangnet’ voor zzp’ers vanwege corona, maar dat hield niet veel meer in dan het betalen van hun Wurg-belastingen uitstellen. Werktijdverkorting (hulp door overheidsgeld) zit er voor hen niet in, wij helpen alleen onze bazen de Misdaad-Banken en ‘Taxfree-Shell-Multinationals van onze gabber in ‘Elite-crime  informateur-‘Drag Queen Zalm’ en niet te vergeten onze Taxfree-VOC-SS- King Willem en Queen Exotica Maxima .Deze ‘VVD- Snake in Suit- man -Wiebes’ leeft schijnbaar in een papieren Elite Killer- werkelijkheid. Een flink deel van de zzp’ers in dit land, doet dat namelijk echt niet zo geheel vrijwillig. De tot op het bot uitgebuite Postbezorgers zijn een goed voorbeeld. En het misdadige ‘Taxfree-Shell- kabinet Rutte3’  werd vorig jaar al gewaarschuwd voor de schade die de extra kwetsbare groep van zzp’ers zou kunnen worden aangericht. Door de zoveelste  financiële  ‘Rat in Pak-crisis’, waar overduidelijk sprake van gaat zijn, als het al niet zover is. Nu de ‘Taxfree-Shell-Minister President’   de ‘VVD Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep oproept om deze uitdaging als land op te pakken, meldt één van zijn corrupte en laffe  VVD-Elite-Gangster ministers doodleuk dat zelfstandigen deze situatie aan zichzelf te danken hebben en dat is ongelofelijk. Gezien het feit n.b. het Amerikaanse-War Crime Steel de Oil- leger en de CIA met hun Puppet de ‘Hamburger King- Mad Dog Killer Trump’ het coronavirus hebben verspreidt(Video). En dat weten Rutte en Wiebes en hun ‘Staats-AIVD- NPO’ ook wel, behalve natuurlijk ‘Wakker-NSB-Nederland’ en de ‘GroenLinks Rechts-CIA Trol- Bar van Oijk en deD66 DDR66 -Rusland Hater Sjoerdsma’,‘die weten dan even weer van niets
Maar gelukkig voor de ZZPers en andere arme sloebers( 3 miljoen in NL)  als de nood aan de man man komt is er altijd nog ‘Taxfree-Shell- Miljardair -Koning Maxima’ om de mensen uit de nood te helpen: Hoe ga je verstandig om met te weinig geld om te overleven? Koningin Máxima geeft tips in de Kunsthal(Kuch)om er van te leven zoals zij dat doet(Video) .

Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown(Video) legt in de  videoreportage van Cafe Weltschmerz hierna uit dat de Koninklijke Familie al eeuwen de succesvolste Misdaadgroep van Nederland is, die zijn misdaden straffeloos mag plegen.