( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Koning bralt ‘Nep en Fop-spijt’ richting Indonesië, maar niet voor zijn rovende en slaven & drugs handelende Massa moordende ‘VOC- Family’(Video) .

De Federatie Indische Nederlanders (FIN) is ‘onaangenaam verrast en diep getroffen’ door Nep en Fop excuses die ‘Taxfree-VOC-SS-koning Willem-Alexander’ en zijn real Boss ‘Queen-Exotica Maxima’ gisteren schaamteloos in Indonesië heeft aangeboden voor het ‘Nederlandse-(Killer-Elite)- geweld’ bij de onafhankelijkheidsstrijd van Indonesië. ,,Onze ouders zouden zich omdraaien in hun graf bij het horen van dit nieuws”, briest woordvoerder Michael Lentze en Frontman Leo Reawaruw en Presentator van Veterans4Veterans en kind van een KNIL Militair is het daar mee eens en wij ook.

Frontman en Presentator Leo Reawaru, Federatie Indische Nederlanders(FIN) Hans Moll & Michael Lentze.
Frontman en Presentator Leo Reawaru, Federatie Indische Nederlanders(FIN) Hans Moll & Michael Lentze.

Persbericht  van Maluku4Maluku 
Leo Reawaruw : “Maluku4Maluku  is totaal verbijsterd over het feit dat koning Willem-Alexander excuses aan heeft geboden over de naoorlogse periode in Nederlands-Indië tijdens zijn staatsbezoek aan het huidige Indonesië. De Molukse samenleving ervaart dit als regelrechte provocatie!Dit is in het licht van 75 jaar Vrijheid een domper, maar ook zware belediging, voor alle Indië militairen van Nederlandse bodem, en alle KNIL(Ambonezen) militairen. Die onder bevel van de Nederlandse overheid en koningin Wilhelmina inzet hebben gepleegd gelijk als de veteranen na de jaren zeventig van de vorige eeuw. Maluku4Maluku vraagt zich nu ook af, of de koning nu wel aanwezig kan zijn bij herdenkingen dit jaar waar veteranen uit die periode aanwezig horen te zijn.  De term “Bersiap” waarin 30.000 mensen vermoord werden, en liefst 15.000 mensen vermist worden komt niet aan de orde. Dit is een belediging voor de slachtoffers(Nederlanders, Molukkers, Indo’s  en Chinezen) en hun nabestaanden in het 75 jaar Vrijheid” .

De discussie over de excuses roept al langere tijd veel woede op bij de Indische en Molukse gemeenschap in Nederland. Zo wijst de Presentator van Veterans4Veterans Salto TV Amsterdam en Frontman van de KNIL Militairen en Ambonezen Leo Reawaruw o.a. naar de Bersiap-tijd, een periode na de Japanse capitulatie waarin Indische Nederlanders, Europeanen, Molukkers en Chinezen slachtoffer werden van martelingen, verkrachtingen en moordpartijen door Indonesiërs. Naar schatting 15.000 tot 30.000 Nederlanders werden gedood. Ook wijst Leo Reawaruw op het feit dat een deel van de Ambonezen  KNIL Militairen gedwongen werden uit naam de Koning Juliana hun kinderen achter te laten in Indonesië zogenaamd voor zes maanden en zij hun kinderen en daarna nooit meer hebben gezien Zie o.a. de ook in dit verband de “Stem van de Straat-Amsterdam-Noir SaltoTV”: “De Inkt zwarte Geschiedenis van de Nederlandse Elite en de Koninklijke familie m.b.t de KNIL Militairen en Ambonezen”.

Over de voorgaande ‘Royal-Taxfree-Elite-misdaden’ hoorde wij de  laffe en corrupte ‘Taxfree-VOC-SS-King en’ zijn real Boss de peperdure ‘Putah Maxima’, die er weer vol gehangen met juwelen bij liep, die betaald zijn met ‘bloedgeld’ uit de ‘VOC –periode’ ( de ‘Stuart-diamant-kroon'( die de foto hiervoor) op haar pan alleen al kost 50 miljoen euro) en zoals altijd in extreem dure ‘VIP-Putah- Desinger  -out fits’ van zo maar 30,000,- euro een jurkje(Video).

Totale verrassing: Psycho Groothuizen’ (DDR66): Haal ‘Migranten-Slaven-Labbekakken’ uit Afrika& Azië hierheen en dump ze in Volksbuurten en stuur ze daarna uitgebuit terug de Hel in(Video).

Voor de Federatie Indische Nederlanders komen de excuses dan ook ‘als een totale verrassing’. ,,De speech die de koning gaf is ook nog eens vreselijk ongepast en schofferend’’, aldus een verdrietige en verbijsterende Lentze. ,,Er wordt nu schaamteloos voorbijgegaan aan het leed en verdriet van Indisch Nederland en KNIL Militairen en Ambonezen, groepen die zwaar hebben geleden onder Indonesische terreur.’’De federatie vindt het zeer bedenkelijk dat de koning onderdeel is geworden van een beladen onderwerp. Ze wijst erop dat dit bij slachtoffers en nabestaanden zeer gevoelig ligt. Het onafhankelijke  onderzoek door de ‘Royal-Killer- Elite Puppets’  dat nog loopt naar het geweldsgebruik in de naoorlogse dekolonisatie in Nederlands-Indië wordt nu bovendien ‘politiek beïnvloed’. ,,Pas als de resultaten bekend zijn,moet naar excuses worden gekeken”, zegt Lentze meer dan terecht . ,,Wat nu als uit het onderzoek iets totaal anders naar voren komt? Dan staat ons land echt voor paal.” Nou, dat laatste kunnen ze wel vergeten. Nu de King zijn excuus heeft gedaan staat de uitkomst vast van dat Nep en Fop onderzoek en dat is dat de KNIL- Militairen  ‘SS- Oorlog’s -misdaders’ zijn en hun opdrachtgevers Koningin Juliana en haar Loverboy ‘Nazi-Staats-Pooier Prins Bernhard’ (en haar kleinzoon King Willem) haar handen in onschuld wast.

‘Royal-Elite -Killer-VOC-Handen’ wassen in onschuld.

Het ‘Nep en Fop Doofpot-onderzoek’ wordt gedaan door het Nederlands Elite Instituut voor Militaire Historie (NIMH), het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde (KITLV) en NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust en Genocidestudies. Volgens de federatie wast Indonesië al tientallen jaren de handen in onschuld. Tot op heden is over Indonesische oorlogsmisdaden altijd gezwegen, terwijl ‘vermeende Nederlandse oorlogsmisdaden’ uit dezelfde periode in het publieke debat wel breed zijn uitgemeten. ,,Onze ouders zouden zich omdraaien in hun graf bij het horen van dit nieuws, een groep die de Indonesische slachtpartijen maar ternauwernood wist te overleven. Helaas laat de Nederlandse regering deze groep opnieuw in de kou staan.”FIN-voorzitter Hans Moll liet vlak voor het staatsbezoek van de koning al weten dat hij de oproep van GroenLinks en SP voor excuses aan Indonesië een schoffering vond voor de Nederlandse slachtoffers en voor de militairen die hen moesten beschermen. Volgens Moll gingen de partijen voorbij aan de terreur tegen een grote groep (Indische) Nederlanders. Volgens Moll is het gevoel van miskenning groot, vooral onder de laatste nog levende slachtoffers en hun nabestaanden.Twee weken geleden riep FIN de Nederlandse regering al op om tijdens het staatsbezoek aan Indonesië aan te dringen op erkenning en excuses voor oorlogsmisdaden die Indonesiërs zelf begingen tegen weerloze (Indische) Nederlanders. Daarover is volgens de federatie altijd gezwegen. ,,Een dolksteek in de rug, zo voelt het voor hen. We hopen dat Indonesië ooit eens tot inkeer komt”, besluit Lentze. De federatie zal opnieuw een zinloze  oproep doen aan het  King Willem Hofnar ‘Taxfree Shell- kabinet -Rutte 3’ doen om aan te dringen op excuses.

Nep en Fop Indisch Herinneringscentrum ‘in dienst van de’Royal- Elite propaganda’. 
Volgens de corrupte en laffe ‘Zakkenvuller- directeur Yvonne van Genugten’ van het’ Nep en Fop- Indisch Herinneringscentrum’ in Den Haag zijn de excuses een ‘mooi gebaar en een goede propaganda stap om de boel weer eens af te leiden van de echte ‘VOC- Misdaden’. Dat geldt ook voor de felicitatie aan Indonesië door mijn Nederlandse vorst met de viering van 75 jaar onafhankelijkheid. Er is immers lang discussie geweest over wanneer die onafhankelijkheid nu eigenlijk inging, in 1945 toen ze door Soekarno werd uitgeroepen, of in 1949 toen Nederland de soevereiniteitsoverdracht tekende, hahahahaaah. De ‘Subsidie-Vreter-Zakkenvuller- Van Genugten’ hoopt dat de’ Bral-uitspraken’ van haar koning de weg verbreden naar meer uitwisselingen van verhalen en ervaringen van beide kanten, juist ook omdat de verontschuldiging en felicitatie verschillend zullen worden ontvangen door diverse groepen in de samenleving. Ze benadrukt voor de show dat we oog moeten blijven houden voor al het leed dat (Indische) Nederlanders tijdens de Japanse bezetting van Nederlands-Indië en de zeer roerige tijd daarna hebben ondergaan. Zo hadden ze soms zwaar te lijden van met name losse strijdgroepen, zogenoemde pemoeda’s tijdens deze Bersiapperiode. Maar “je moet èrgens beginnen” met de definitieve ontspanning, bralt Van Genugten en met die brallerij weer voor de komende jaren haar subsidie heeft veilig gesteld.

Veteranen zijn niet meer dan Kanonnenvoer(Video) voor de corrupte Politiek en de King en zijn Generaals:Kanonnenvoer als oud vuil op straat gesmeten(Video).

Het laffe en corrupte Veteranen Platform respecteert eveneens het gebaar van zijn Koning, bralt de voorzitter, brigade-generaal buiten dienst Hein Scheffer. ,,Excuus aanbieden opent de weg naar heling en is goed  voor mijn King en de ‘Taxfree-War Crime Steel de Oil- Elite’ die jij  vertegenwoordigd om nog meer ‘Bloed-zaken’ te doen in Indonesië ; heling waarvan ik de hoop uitspreek dat alle betrokkenen aan beide zijden – strijders en nabestaanden – deze moeilijke tijd in onze geschiedenis een plekje in hun leven kunnen geven en daarmee de aandacht wordt afgeleid dat  mijn King en zijn familie  eeuwen lang in  Indonesië  heeft lopen Moorden en heeft leeg geplunderd ”, aldus niet Scheffer namens het laffe politieke correcte platform. Hij doelt hier niet speciaal op veteranen, want dat is als puntje bij bij paaltje komt toch alleen maar Kanonnenvoer, maar op een veel bredere groep, waaronder de Indische Nederlanders.In de ogen van het ‘Nep en fop-Veteranen Platform’ is de ‘Doofpot-VOC-kwestie’ vooral “actueel geworden omdat de corrupte en laffe politici in het reine willen komen met ons koloniale Koninklijke Familie -VOC- verleden”, bralt Scheffer niet. ,,Militairen aan beide zijden zijn dat stadium al lang voorbij. Over en weer respecteren Nederlandse en Indonesische oud-strijders elkaar en worden elkaars herdenkingen bijgewoond en kransen gelegd. Bij jonge en actief dienende veteranen speelt het al helemaal niet en is de relatie uitstekend.” Er zijn echter wel enige uitzonderingen, aldus de corrupte en laffe Scheffer. De gevoelens van Indië-veteranen, destijds vaak heel jonge mannen uit de laagste klasse die werden uitgezonden, zijn in het verleden als een van de hindernissen gezien voor het aanbieden van verontschuldigingen.

De corrupte en laffe Gevestigde Orde Partijtjes in de Tweede Kamer vinden het gepast dat hun koning( niet van het kaal geplukte  Volk)excuses heeft gemaakt aan Indonesië. ,,De ‘Shell Taxfree-koning’ en zijn peperdure Putah Maxima heeft ons met z’n excuses voor geweldsontsporingen tijdens de koloniale oorlog (…) aangenaam verrast”, twitterde de heldin van  de straat -Amsterdam-Noir  Sadet Karabulut van de SP.
,,Gepast dat mijn koning uitspreekt dat Nederland verantwoordelijkheid neemt voor deze donkere periode in onze geschiedenis. Nederland kan moeilijk andere landen aanspreken op misstanden als we onze eigen wandaden niet onder ogen durven te komen”, laat de ‘Rusland Hater& Haat-zaaier & War Mongul- Sjoerd Sjoerdsma’ (D66 DDR66) weten. Wat onze geschiedenis Sjoerd? Wat onze donkere periode Sjoerd? De gewone Nederlander had (en heeft) in deze ‘Royal-(VOC)-Elite-misdaad- zaken’ helemaal niets te vertellen en is er geen cent wijzer van geworden ,zoals wel  de ‘Taxfree-VOC-SS-King’ en de Killer- Elite. Het was de Koninklijke Familie en de Elite die deze misdaden eeuwen lang pleegde (en nog pleegt) en hun zakken vulde en daarvoor de gewone soldaten inzetten als kanonnenvoer,  die geen enkel keus hadden en in veel gevallen hun leven verloren en/of met een trauma terug kwamen zo weer de armoede in, smeerpoets Sjoerd!

Ook ‘Nep en Fop Christen-CDA’er Harry van der Molen’ vindt de ‘Bral-woorden’ van zijn King, het levend bewijs van ongelijkheid bij geboorte in Nederland passend. ,,Met ‘Nep en Fop-excuses’ voor buitensporig geweld van de ‘Royal-VOC-Killer-Elite’ zet mijn koning en zijn bescheiden vrouwtje Maxima een streep onder eerdere ‘Nep en Fop-spijtbetuigingen’ van de Nederlandse ‘Killer-Elite-regering’ in het verleden. Ik was vooral onder de indruk van de Kroon van 50 miljoen euro, die Maxima op haar pan had. Het is nu zaak dat Nederlandse en Indonesische Killer-Elite hun blik op de toekomst richten en hopelijk dat de massa  nooit door krijgen dat de Koninklijke de grootste  ‘VOC -Oorlogsmisdadiger’  was en eigenlijk nog steeds is en hun zakken met miljarden bloed-poen hebben gevuld, Halleluja, Prease de Lord Duivel dat het Volk zo dom is, hahahahahah.”

Het Hysterische ‘Ping Pong – Democratie- PvdA hoertje -Lilianne Ploumen’ (Video) noemt de spijtbetuiging van haar King& Queen ‘belangrijke en betekenisvolle woorden. We moeten onze eigen geschiedenis onder ogen zien als laffe en corrupte Massamoorden en uitbuitende Elite in het verleden en in het heden, hhihihihihihih en mag mijn Queen misschien een Bloed-kroontje van 50 miljoen euro  op haar ‘Royal-Pan’ dragen.

Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe  ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. OM-Amsterdam: het Oké(Video) .

GroenLinksRechts van ‘Yes we can Boy Klaver’ en zijn  Master de oude ‘CIA Trol -Bram van Oijk’(Video) hebben tot heden nog niet gereageerd en dat komt doordat de   hun ‘Burgemeester- Keizerin Halsema’ van Amsterdam steeds in opspraak is als een misdadige  ‘Feodale -VOC-Regent’ met haar ‘loverboy- Ninja Oey’.

Tot Slot:Kapitein Westerling Held, Oorlogsmisdadiger of Kop van Jut van de corrupte en laffe politiek(Video)?