( door Toedeledokie  en Steve Brown)

AMSTERDAM-NIOR-‘Loverboy- Ninja Robert Oey’ van ‘Keizerin-Burgemeester Halsema’ accepteert OM-cadeau taakstrafje& Subsidies alsnog(Video).
Ondanks de extreme Woningnood in Amsterdam heeft de Amsterdamse GroenLinks Rechts-“Deep State”-Burgemeester Halsema samen met ‘Loverboy- Ninja- Oey’ een tweede Villaatje  in Amsterdam aangekocht. Naast de kapitale ambtswoning aan de Herengracht hebben ze een stulpje in Landelijk Noord gekocht. Zij gaan het voorlopig verhuren voor rond de 10.000,- euro per maand aan een  ‘Elite-Gangster- Expats’ met een zwaar onderbetaalde  ‘D66 DDR66-Vluchtelingen-schoonmaakster’  van een ‘Koninklijke -Taxfree-Milieu vervuilende & Kinderarbeid- War Crime-Multinational- crime groep(Video) .

‘Psycho Groothuizen’ (DDR66): Haal ‘Migranten-Slaven-Labbekakken’ uit Afrika& Azië hierheen en dump ze in Volksbuurten en stuur ze daarna uitgebuit terug de Hel in.(VIDEO)

De’GroenLinks Rechts – Elite Criminelen-  Keizerin-Halsema& Oey& Zoon’ betaalden voor het Stulpje in februari 682.500 euro en naar verluid minimaal een ton zwart.

De woning is een karakteristiek vrijstaand ‘Yuppie- Villaatje’ met zo’n 108 vierkante meter woonoppervlak en is gelegen op eigen grond. Daardoor zijn er geen erfpachtkosten aan verbonden. Het pand is vlakbij het naastgelegen Ransdorp te vinden. In de zomer vaart over het Holysloter Die een kleine veerpont, onderdeel van de fietsroute richting Broek in Waterland. Bij de woning is ook ruimte voor een  ‘Coca & wapen-bootje’, zo schreef de makelaar. Het Villaatje is slechts deels voorzien van isolerende beglazing en is dus weer zo als gebruikelijk bij de GroenLinksRechts- Elite-Maffia Top a La Barones Diks(VIDEO)energie verslindend.Daarnaast wonen  ‘Wapen Familie – Keizerin Halsema& Loverboy Oey &Zoon” ook nog aan de Herengracht 502, de ambtswoning die zij van de gemeente Amsterdam huurt. Op de bovenste etage is een pas verbouwde woonruimte voor het burgemeesterspaar te vinden. Per maand betaalt de GroenLinksRechts – Rat in pak-bestuurder 2161 euro per maand( marktprijs 15.000,- euro per maand) aan huur en dat vindt de Keizerin veel te duuuuuuur! . Dit terwijl de bovenverdieping  alleen al voor een kleine 200.000,- euro  voor Amsterdamse ‘GroenLinks-Rechts-Keizerin Halsema’ is verbouwd door onderbetaalde Polen met gemeentegeld naar haar Melomanen wensen, Oey, Oey!!!!!!. De  GroenLinks Recht –“Deep State-Burgemeester Halsema en haar ‘Loverboy-Ninja Oey’ gaan schaamteloos verder mee in de Misdadige kielzog van Huisjesmelkers en onroerend goed ‘Elite-Maffia- Prins Bernard van Vollenhoven’ en Sleutelgeld-crimineel ex-VVD Sybren van Haga.Labbekakken dood of levens Raus ! Is de toekomstige ‘SS-belofte'(Video) van Burgemeester Halsema en haar elektrische ‘SUV-Bakfiets–Maffia-aanhang ’aan de door haar toedoen met uitsterven bedreigende Amsterdammers, Bomen en scooters en alle menselijkheid en Fatsoen.