(van onze ‘Rent a D66- Schandknaap’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Labbekak-alert van afgelopen maand op Twitter:200.000 Labbekakken met spoed gevraagd door o.a. D66-‘Freakje Rob Jetten’. ! (Video).

NSB-Telegraaf’: Kwestie van centen en niet van menselijkheid :‘Liever een onderbetaalde potige Poolse Plofkip dan een uitgemergelde Bijstandsmoeder(Video) .
Overvolle uitgebuite Polen in bouwvallige afgekeurde Hotels Kippenhokken van Slavenhouders a La  Frank Gool (Van Otto-Slaven-Poolse BIO-Plofkippen -Workforce).Kruimel-criminaliteit rond  ‘Volks-Wachtgeld-opvangcentra’ ,die constant niet op tijd een beslissing kunnen nemen wie wel en wie niet mag blijven als werkslaaf ,wat inmiddels 70 miljoen per jaar kost aan extra ‘Olie-Dollar- Oorlogen-Vluchtelingen’ Wachtgelduitkeringen aan de Asiel en Veiligheid zoekers. Honderdduizenden Vluchtelingen in Volksbuurten en hun kinderen op de toch al overvolle en onderbezette leraren kansloze zwarte Slob- scholen(Video), die inmiddels in Amsterdam nog maar 4 dagen les geven in 30 talen. Zwarte scholen waar de ‘GroenLinksRechts-Wapenfamilie –“Deep State”-Burgemeester Halsema ‘& Loverboy- Ninja-Oey(Video) haar kind direct van afhaalde.

Er staan miljoenen, zo niet miljarden wanhopige, hongerde  straatarme sloebers in hoofdzaak veroorzaakt door de ‘Steel de Olie en vermoord de armen- Oorlogen’ van de US & EU Taxfree- Killer Elite’ met hun Puppets de ‘Hamburger King- Mad Dog killer- Trump'(Video) &  ‘Mentally retarded Joe Biden&Dead Son’ en hun loopjongens Macron, Rutte en Johnson aan de Poort van Europe die hopen op een plekje in Europa, alwaar al jarenlang 60 miljoen EU-burgers ook onder de armoedegrens creperen en al meer dan een kwart eeuw geen betaalbare woning kunnen vinden.

Passagiers-Labkekakken’ & Pakketten&Vee samen in de Bus met chauffeurs ‘Griezel-Teeven& Vrouwenmepper- Eurling’ net als in Afrika(Video).

Zelfs de Woningcorporaties slaan alarm: ‘Getto’s’ van Untermenschen gaan nog harder achteruit met dank aan psychopaten ‘Rutte& King Willem’(Video).
Over de 60 miljoen EU burgers die onder de armoedegrens moeten zien te overleven,waarvan 3 miljoen in NL  horen wij deze psychopaat Groothuizen niet, want dat is voor een groot deel de schuld van zijn partij de ‘Eurofiele-Nazi’ D66 DDR66  met de hysterische  ‘EU- Zakkenvuller & Mega- Fraudeur- Sophie in ’t Veld’.  Maar de psychopaat D66 DDR66-Kamerlid Maarten Groothuizen bralt een jaar voor de Kamerverkiezingen: zet de deur van de Volksbuurten wagenwijd open voor Afrikaanse  en Aziatische  arbeid‘s – immigranten-Vluchtelingen, want er is niet één  die woont op onze Amsterdamse Grachtengordel en/ of in onze Villa wijken in Nederland, alwaar Groothuizen en het zooitje Landverraders en Slavendrijvers van D66 DDR66  Buitenzorg leven met hun kinderen op witte elite scholen. ‘Psycho Groothuizen’: “Wij halen die Afrikaanse en Aziatische ‘Slaven- Labbekakken’ voor vier uitbuiting jaar naar Nederland en dan moeten zij weer uitgebuit terug naar de Hel, hahahahah”.

Het Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video)

Uitgebuite en vernederde  Marokkaanse en Turkse Arbeidsmigranten( zie Video hierna)
Maar hoe komt die ‘psychopaat Groothuize’n erbij dat arbeidsmigranten na die vier jaar zullen vertrekken? Dat deden de zwaar uitgebuite en vernederde Marokkaanse en Turkse gastarbeiders in de jaren ’60 en ’70 immers ook niet met als gevolg dat de laffe en corrupte ‘NSB-Politie’ en het Amsterdamse’ Riool-Showbizz-  Lynch-OM’ nu Marokkaanse jongens uit Volksbuurten als Taghi  en zijn Familie Mishandelt, foltert en ontvoerd(Video).

D66 Top 7 Rent een “Schandknaap en/of Hoerlijst” van Nep en Fop-Fractievoorzitter- ‘Robot-Freakje Rob Jetten’.Baudet & Partij voor de Dieren maken gehakt van ‘Ceta-Elite-Mafia-Verdrag’ & ‘D66 -Trol Robot-Jetten’ & ’PvdA-Ping Pong Asscher(Video) ’.

Powered by Linda & Prinses Mabel: ‘MH17-Huil Komediant -Timmermans & Zoon’& Sidekick ‘Playboy-Imam Samsom’ plegen ‘Elite-Klimaat-Staatsgreep’(Video).


De SP noemt de moderne Slavernij ideeën van Groothuizen ‘Neo Liberale-fascistische-Labbekakken-kapitalistisch’. ‘Pysho Groothuizen’ zijn ‘Elite-DDR66-Misdaad-uitbuitplan’ zou alleen om Bloedgeld draaien en geen rekening houden met de wanhopige mensen die na vier jaar-Bedankt voor de moeite!-ijskoud terug worden gestuurd de Hel in. Het D66 DDR66- Elite –Labbekakkerig-Misdaad-plan zou bovendien geen rekening houden met de Nederlanders uit de laagste Klasse en de woningnood door de ‘VVD-misdaadgroep’ en de Amsterdamse extreem corrupte en schaamteloze Bestuursrechter D66- ‘Slachter-Rechter mevr. M.A. Broekhuis’(Video) Labbekakken genoemd er zo een hoop concurrentie bij krijgen voor een onderbetaalde honger ‘Slaven–baan’. De rechtse partijen verweten D66 DDR66 vooral grote naïviteit en extreme hebzucht: hoezo gaan die tijdelijke krachten na vier jaar weer weg als zij eerst bijv. vier jaar lang de als onderbetaalde schoonmakers de energie verslindende villa’s en peperdure grachtenpandjes van de VVD-er a La de Klimaat Koning Queen ‘Rose Pedo-Rapist- Ed Nijpels’(Video) & Horror Villa van de ‘PvdA Eu Zakkenvuller& Klimaat Dictator- Frans Timmermans’ (Video) en die van de  D66-ers en PvdA-ers  en GroenLinks-ers en King Willem ( heeft 3 paleizen in NL, Video))  hebben schoon gehouden, zoals het Staatspaleis van de GroenLinksRecht ‘Mega Wachtgeld –Fraudeur- Barones Diks’(Video) om er maar eentje te noemen.