(door ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare)

AMSTERDAM NOIR – Held’ –Junkie-Peter R. de Vries zet zichzelf op ‘Doden-Kijkcijfer-lijst’ van Holleeder & Taghi. Wilders heeft Leedvermaak(Video).

 

Wie niet behoort tot de ‘Royal-Taxfree-Elite’ zoals Poch, Wilders & Brown &Holleeder zijn kansloos om hun Recht te halen bij het ‘Volksgerichtshofe-Rechtbank-Casino’(Video).

 

Sinds Ridouan Taghi door de ‘Media-Maffia-misdaadjournalisten’ ‘AIVD & Politie informanten- ‘Junkie’ Peter R. de Vries’& Moordenaar- ‘Hoerenjong- Bruine Rat’ Bas van Hout’(Video)& ‘Media-huurmoordenaar- John van der Heuvel’  voor de komende jaren is gebombardeerd  tot de volgende ‘Holleeder-Monster’ (Video)  om hun zakken weer eens te vullen met bloedgeld heeft het  Amsterdamse ‘Riool -Showbizz-Riool-Lynch- OM’ en de ‘NSB-politie’ inmiddels meer misdaden tegen Taghi en zijn familie  gepleegd dan dat er ook maar één misdaad van hem is bewezen.

Laf ‘Lynch-Riool-Showbizz-arrestatieteam’ van corrupt OM-Amsterdam mishandelt zus Taghi en haar kind(Video).
Zo werd Taghi zijn zus en haar kind straffeloos in elkaar geslagen door een aarts laffe en corrupte politie arrestatie team van het type beroepscrimineel Brigadier Sander de Ruijter(Video) zonder dat daar ook maar enig noodzaak voor was. En de ‘Nacht und Nebel- Rechter’ van het type Politierechter- ‘Moordenaar -Fels’ ‘die zit er bij en kijkt er na en vindt alles goed wat OM met types als de Moordenaars Ovj’s  Hoekstra & Vliet en de Politie voor misdaden gepleegd tegen de Tahgi en zijn familie. Ridouan Taghi is bij zijn aanhouding zwaar mishandeld door de politie in Dubai van het het type ‘Martelbaas – Dictator Sultan Qaboos in Oman’ een gabber in elite crime  van ‘VOC-SS-King Willem’ & Queen Exotica Maxima(Video), waardoor hij zware  verwondingen aan zijn gezicht heeft opgelopen en amper nog kon lopen. Dat stelde zijn advocaat Inez Weski in de extra beveiligde ‘Nacht und Nebel-rechtbank’ van President C.M. Wiertz-Wezenbeek in Amsterdam Osdorp(Video)

In het privévliegtuig( niet die van King Willem) waarmee Ridouan Taghi op 19 december vanuit Dubai is ontvoerd naar Nederland, heeft “een  dronken liederlijke feeststemming” geheerst en is flink gratis  gedronken en hoogstwaarschijnlijk gratis cocaïne gesnoven. Dat heeft Ridouan Taghi aan zijn advocaat Inez Weski verteld.Taghi had in het vliegtuig een koptelefoon op, maar deze werkte niet goed, waardoor hij de brallende liederlijke dronken feestelijke  gesprekken van de Nederlandse corrupte en laffe agenten kon opvangen. Volgens Taghi werd de sfeer in het vliegtuig naarmate de tijd vorderde “steeds uitgelatener en liederlijker ” en werd het gezelschap “steeds dronkener en gevaarlijker”, vooral “de leidinggevende”. Twee stewardessen werden aangeduid als ” geile mokkels”. De dranken cocaïne (in beslag genomen door de politie en daarna gejat) was gratis.

Behalve speciale  corrupte liederlijke agenten was er ook een  ‘OM-Nep en Fop trauma-arts ‘ van het Kwakzalver type- Michel Westra(Video)van het corrupte Schadefonds voor Geweldsmisdrijven aan boord. Taghi heeft zich erover beklaagd dat deze alleen zijn hartslag heeft gecontroleerd, ondanks de vele verwondingen die hij rond zijn arrestatie heeft opgelopen en dat hij kon horen dat  de arts  zich helemaal te pletter zoop en snoof en steeds de stewardessen in de kont en borsten en vagina wilde knijpen. Na zijn aankomst in Nederland stelde de rechter-commissaris vast dat Taghi duidelijk gewond was in zijn gezicht.En dat alle agenten en de Trauma arts stom dronken waren en de stewardessen van de pijn in hun gat de eerste komende dagen niet konden zitten. Maar wat maakt het allemaal uit in ‘Nep en Fop Rechtstaat-Nederland’ van de CDA &VVD- Ministers van Klasse  Justitie ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’&’ VVD-Elite- Gangster Dekker’. 

Taghi zijn verklaring  moet geheim blijven van de ‘Nach und Nebel rechter’ en dat is een reden voor  een ‘M.A. Broekhuis-Doofpot-Rechter-Wraking’ van de betreffende Rechter(Video)

De verklaring van Taghi werd vrijdag door advocaat Weski over het voetlicht gebracht in een betoog voor de Nacht und Nebel-rechtbank in Amsterdam, die een inleidende zitting in de strafzaak tegen Taghi houdt. De ‘Nacht und Nebel- Doofpot-rechtbank’ verbood Weski in haar verhaal gegevens te noemen die “identificerend” zijn voor bij het overbrengen van Taghi betrokken corrupte en laffe politie en de trauma arts. De  Amsterdamse ‘OM-Riool Showbizz-Lynch’ zaak tegen Taghi, onderdeel van het grote liquidatieproces Marengo, is omgeven met zeer strenge veiligheidsmaatregelen( kuch , Kuch) .Volgens Weski zijn er volop  Internationale en nationale wetten en mensenrechten met voeten getreden bij zijn arrestatie en snelle overdracht aan  ‘Banana-Fraude-Nederland’ van ‘Taxfree-Shell Rutte,1,2,3′(Video). Taghi bleef vrijdag weg van de zitting. Hij zit in voorarrest in de extra beveiligde Martel-gevangenis met Willem Holleeder in Vught.

Verdachte Anouar Taghi  wordt gemarteld  aslof hij in Dubai en/of Oman en/of Saoudi Arabië  is wil andere rechtbank in zaak moord op Wiersum. Rechter: Martelen van Marokkanen is Oké en pas op voor Wilders en de Russen, hahahahahahah.

Anouar Taghi (26), die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum wil dat een andere dan de Amsterdamse rechtbank zijn zaak behandelt, omdat Wiersum ‘tot de kennissenkring van de ‘Nacht und Nebel- Amsterdamse rechters’ behoorde’.Toen een laf en corrupt ‘Martel-arrestatieteam’ hem op 20 november aanhield, wist hij niet of hij misschien werd ontvoerd door andere criminelen. “Buiten het feit dat ik handboeien en een skibril op had en onder schot werd gehouden, wist ik niet wat me overkwam.”Zijn hoofd werd in de auto van het ‘Martel-arrestatieteam’ tegen een voorstoel geduwd, waardoor hij onder meer nekletsel zegt te hebben opgelopen. Zijn duim is met fors geweld tegen zijn telefoon gehouden om die met zijn vingerafdruk te openen.Hier is volgens Taghi duidelijk sprake van ‘foltering’ om ‘informatie te verkrijgen’. “Geen enkele rechtvaardiging staat foltering toe, er is sprake van een ruim uit te leggen begrip.”In de cel moest hij zich geheel ontkleden en werd hij gevisiteerd, ‘vanwege het gesprek dat hij had gehad met zijn raadsman, in opdracht van mensen van bovenaf’. “Ik heb daarna veelvuldig gevraagd om verschillende advocaten en om mijn kleding.” Terwijl hij naakt in de cel zat, werd de airco aangezet. “Ze lieten me onderkoeld raken.”Uit een overzicht van het KNMI blijkt volgens Taghi dat het ‘met min 5 graden Celcius de koudste dag van het jaar was’. “Heeft het  corrupte saditische Amsterdamse  Openbaar Ministerie bewust de wet overtreden  door mij te kleineren en op ongeoorloofde wijze psychische druk uit te voeren op een verdachte, zodat ik een verklaring zou afleggen?”“Alles wat ik hier heb genoemd, had nooit mogen plaatsvinden en zijn misdaden tegen mij ,” stelde Taghi. “Ik ben het vertrouwen in een eerlijk proces kwijtgeraakt en zal niet meer meewerken aan het onderzoek. Voorts wil ik een onderzoek naar het handelen van de Martelende officier van justitie in deze zaak. Is het de beruchter Moordenaar OvJ H. Hoekstra en/of  OvJ. Vliet. Hier is sprake van foltering dier niet onderdoet voor die in Saoudi Arabië en/of Oman en/of Guantanamo Ba.”In het Huis van Bewaring vinden ook allerlei duistere zaken plaats die mogelijk wijzen op ‘een undercoveroperatie’. Zo kreeg hij een mobiele telefoon aangeboden, waarschijnlijk om hem te kunnen afluisteren. “Ik zit in een monster ‘Riool-Showbizz-Lynch- proces’ waarin meer dan 125  onderbetaalde gefrustreerde en veelal corrupte rechercheurs dagelijks op mijn zaak zitten. Contact met mijn verdediging is cruciaal, maar wordt mij geweigerd.”