(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het misdadige Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video).Komediant Rutte’ reed ‘zwart’ mee in de ‘Nep en Fop-Connexxion-bus’ van zijn ‘Witwas-chauffeur-VVD Griezel- Teeven’(Video).
Der Untergang komt steeds dichter bij voor de ‘EU-Taxfree-War Crime -Killer-Elite’(Video) zou men toch denken.Of kan deze extreem misdadige uitbuitingen en vernederingen van het kaal geplukte Volk oneindig doorgaan tot weer in Auschwitz?

De‘VVD-Show Must’go on:Fotoshoot ANP Duistere ‘Connexxion-Witwas-Buschauffeur-Griezel- Teeven’ met Wachtgeld(Video

Na werkloze ‘VVD Griezel-Teeven’ nu ook ontslagen ‘IOC-Vrouwenmepper Eurlings’ op de ‘Nep en Fop-Connexxion-Bus(Video)’.
De werkloze ‘VVD-Drugs-Witwasser Griezel- Teeven'(Video) nu ook de ontslagen ‘IOC-Vrouwenmepper-KLM-Captain -Gay Eurlings’ part-time op de ‘Nep en Fop-Conexxtion-Bus’.CDA-Censuur-Lord-Buma’ komt net als ‘VVD-Godfather Rutte’ ‘spontaan’ zwart meerijden. De ex CDA Minister corrupte en laffe CDA Rat Eurlings is nog op proef en er mogen voorlopig geen vrouwen alleen met hem in de bus. Met Teeven mogen grote Drugsdealers niet alleen meerijden. Hoe lang nog voordat de ‘D66-Elite-Pedo-Schandknaap-Pechtold'(Video) ook op de ‘Witwas-Vrouwenmepper-Suikeroompje(Video)-Connexxion-Bus’ zit? Streekvervoerder Connexxion met de ‘ Nep en Fop Buschauffeurs’ de ‘VVD Griezel-Big Head Teeven’&CDA – Captain Gay & Land & KLM-Verrader-Eurlings  gaat nog dit jaar op het platteland een ‘Labbekakken- proef’ doen met het bundelen van reizigers en pakketjes en vee om lege bussen terug te dringen. „We gaan praten met bezorgdiensten en ‘BIO- Industrie- boeren’  om samen efficiënter  de Labbekakken te kunnen verwerken. Ook zij rijden in de regio vaak met halfvolle busjes en wie wil er niet met een varken op zijn schoot een tussen stopje maken bij het Slachthuis”, aldus  Connexxion-baas psychopaat Pier Eringa in gesprek met  ‘NSB-De Telegraaf’:” Kwestie van centen en niet van menselijkheid :‘Liever een onderbetaalde potige Poolse Plofkip dan een uitgemergelde Bijstandsmoeder”(Video).