(van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zakkenvuller ‘GroenLinks-Kamerlid Barones Diks’ weer in opspraak om ‘Mega-Uitkering-Oplichting’ en nog steeds net als  de VVD Boef Klaas Dijkhoff niet in de cel(Video).
Terwijl in Nederland al jaren meer dan 3 miljoen mensen rond de armoedegrens moeten zien te overleven dankzij ‘Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3’ lopen psychopathische criminele types als Klaas Dijkhoff en Isabella Diks boven op hun riante ‘Zakkenvullers-salaris’ nog straffeloos bij te jatten:“Het Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar”(Video)”.De ‘Wachtgeld- Fraudeur&Witwasser GroenLinks Rechts-Barones Kamerlid Isabelle Diks’ heeft er niet goed aan gedaan pas achteraf verantwoording af te leggen over de woonkostenregeling. Maar wie doet haar en die ander Mega Fraudeur -& Witwasser de VVD misdaadgroep fractie leider “Two Face “-Klaas Dijkhoff  wat?  De ‘Nacht und Nebel- Straf de armen gerechtelijke mach’(Video) de ‘VVD-CDA-Justitie,’ de’NSB-Politie’, de FIOD, nee natuurlijk niet die corrupte lafaards van de Heersende Klasse  pakken alleen maar de Labbekakken keihard aan.

Mother of Hunter Biden’s Baby Demands He Admit How Much He Was Bribed by Burisma.‘GroenLinks-Barones Isabelle Diks’:“ik wil ook een baby van Hunter”(Video)

Freedom &$ for me but not for Assange (or thee &Steve Brown):The hypocrisy of CNN’s Billionaire Amanpour& Green party Leader Klaver(Video).

Maar Barones Diks haar misdadige gedrag staat zowaar op ’gespannen voet’ met de ‘Feodale- Wachtgeld- regeling’(Kuch). Dat concludeert de ‘Nep en Fop  integriteitsadviseur’ van de voor het merendeel corrupte en laffe ‘Graai& Naai-Tweede Kamer’ die GroenLinks Rechts had aangezocht na ophef over de te veel opgestreken gejatte woonkosten. Ieder Labbekak had al lang maanden in voorarrest  gezeten, maar niet de Barones Diks & “Two face “-Dijkhoff . Barones Diks ontving jatte jarenlang straffeloos de maximale vergoeding voor woonkosten van 46.000 euro. Ze kreeg jatte de ‘Mega-vergoeding’ omdat ze Leeuwarden haar Stads Kasteeltje als ‘Fake-woonadres'( is fraude) had opgegeven, terwijl ze het leeuwendeel van de tijd in haar luxe appartement in Den Haag verbleef. Het energie verslindende Stadspaleis in Leeuwarden stond al die tijd te koop. Volgens Diks verdeelde ze haar tijd tussen beide adressen en heeft ze ’naar eer en geweten’ gehandeld, zoals de VVD Boeven altijd reageren als zij weer eens zijn betrapt op liegen, bedriegen en stelen van het Volk. „Achteraf rekenschap en verantwoording afleggen voor uw tijdsbesteding in Leeuwarden en Den Haag staat op gespannen voet met de regeling vergoeding verblijfkosten in de Wet schadeloosstelling”, concludeert de Nep en Fop-onderzoeker. „Het is aan de corrupte en laffe Kamerleden zelf om daar invulling aan te geven en om hier prudent mee om te gaan,hahahahahaah .

GroenLinksRechts raakt steeds meer ontspoort met gearresteerde #Weareheretostay Wethouder Junkie Jorrit Nuijens(Video).

GroenLinks Rechts met hun Nep en Fop-leider ‘Yes we can Boy Klaver‘ vindt dat dit het geval is. „Alhoewel ik als Barones hiertoe op geen enkele manier verplicht ben, zal ik het verschil tussen mijn Nep en Fop-verblijfskostenvergoeding in Leeuwarden en Den Haag over de periode maart 2018 en november 2019 terugstorten”, schrijft de Barones  Diks in een schaamteloze verklaring. De misdadige kwestie kwam naar buiten nadat was gebleken dat Diks haar ’schadeloosstelling’ als Kamerlid van jaarlijks 120.000 euro had laten aanvullen met 7000 euro tot haar oude wethouderssalaris. Na ophef daarover besloot ze het gejatte ‘Feodale -Wachtgeld’ terug te betalen.