(Ingezonden  door Federatie Indische Nederlanders  en ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terechte klacht Indische Nederlanders over ‘Witwas-Smaad & Laster-serie’ ‘Onze -BNN/VARA-Jongens op Java’ van ‘Elite-Zakkenvullers- Coen Verbraak’& Witwasser  Jeroen Pauw(Video) 

 

De corrupte Raad voor Gevestigde  Orde Journalistiek met als Voorzitter de ‘AIVD Kroonprins Frits van Exter’ en tevens Voorzitter Godfather van de ‘Strijkstok&Fraude&Witwas -Stimulerings Fonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek’ (Video) behandelt deze klacht op vrijdag 6 maart a.s. om 14:15 uur op het kantoor van de Mediafederatie, Hogehilweg 6, 1101 CC Amsterdam.

De  Federatie Indische Nederlanders is kansloos:

Zakkenvuller-Junkie- Pauw’ gedwongen weg bij Linkse Rechtse ‘Witwas& Fraude-BNNVARA’. Zijn gabbers ‘AIVD-Spion Bas van Hout’& NPO-‘Witwasser&Pimp Frans Klein zijn woest(Video)’.

Big News in De Telegraaf: Opmerkelijke foto Junkie- ‘Ratje-Jaknikker-Jeroen Pauw’ &‘Callgirl Zoé’ maakt ‘Tv-Zombie-tongen’ los(Video).
Op de ‘Nep en Fop-zitting’ krijgen beide partijen de mogelijkheid om hun standpunt mondeling toe te lichten (elk ongeveer tien minuten). Die mondelinge toelichting dient in eerste instantie als aanvulling op dat wat al in de stukken naar voren is gebracht, en dus niet als een herhaling. Dan volgt een vraagstelling van de Raadsleden, waarna beide partijen gelegenheid krijgen voor een slotwoord. De volledige behandeling van de zaak duurt doorgaans drie kwartier, aldus de Raad. De Subsidie–Zakkenvuller en corrupte Gevestigde Orde politieke correcte ‘Grachtengordel- braller –Verbraak’ en de altijd liegende heer Priem, corrupte bedrijfsjurist BNNVARA, hebben meegedeeld bij de zitting aanwezig te zullen zijn. De ‘Nep en Fop Co Producent-Witwasser & Fraudeur van deze serie de‘Subsidie-Miljonair & LSD Junkie-Jeroen Pauw’ (en zijn AIVD-Gabber in crime ‘Hoerenjong- Bruine Rat-Bas van Hout’(Video)) zal als Witwasser& Fraudeur van subsidiegelden over de rug van (Dode)Indische Nederlanders en (Dode) KNIL-Militairen niet aanwezig zijn.