(door  ing Steve Brown i.s.m  Critical law studies movement en i.s.m. Loïc Wacquant is professor sociologie aan de universiteit van Californië in Berkeley en onderzoeker aan het Centre de sociologie européenne in Parijs en i.s.m. Dr. Babiak and Dr. Hare )

AMSTERDAM-NOIR-‘Verzetsheld Steve Brown’ zijn ongelijke strijdt tegen Rutte & Grapperhaus & Landsadvocaat Pels Rijcken& SVDJ:”So Long Kameraden van De Straat”en Power Back to The People en ga Stemmen tegen de ‘NWO-Corona-Politiestaat’! (Video) ‘CDA Duivel- Gestapo-Corona-Generaal -Grapperhaus’ en zijn Boss Rutte wisten al twee jaar van de honderden miljoenen- Mega Fraude & Witwas praktijken van zijn ‘gabbers in crime’ ‘Landsadvocaat-Misdaagroep’ en informeerde de Tweede Kamer niet en vals en  de Landsadvocaat werd ingezet door het  ‘Fraude &Witwas SJVD’ tegen de Stem van de Straat en Steve Brown.

Verboden schokkende beelden: Hysterische ‘Slachter–Rechter Broekhuis ’& ’lands-verrader-advocaat ‘vallen Steve Brown aan & ‘Killer LUL’(Video
wegens censuur niet op het pijltje drukken (heel vreemd maar anders krijgt u dit te zien) maar drukken maar op de titel)

De Wrakingskamer heeft zowaar een keer voor de zitting het  proces-verbaal gestuurd ( verslag van de zitting) en die geeft ondanks de sluwe listige vertekening van de zitting toch een lachwekkende beeld van die ‘Doofpot- Papegaaien-Griffiekosten-zitting ‘van ‘Slachter Rechter M.A. Broekhuis’ en haar Gabber in Elite crime in deze de peperdure  Landsadvocaten van het ‘Strijkstok -Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek met als extreem corrupte en laffe  Voorzitter ‘AIVD Kroonprins Frits van Exter(Video).

In het ‘Nep en Fop-verlag’ ontbreken uiteraard zoals gewoonlijk in die altijd liegende kringen een aantal punten die zijn besproken en dat is ook een vorm van liegen. Laat ik u er één noemen en dat is dat de’ Slachter Rechter M.A. Broekhuis’  na het formeel sluiten van de zitting schaamteloos de  ‘Lands-verrader-advocaten’  en hun ‘Pinautomaat & Strijkstok- directeur  Renée van Zanten’  schaamteloos haar excuus aanbood aan hen, omdat zij  volgens haar voor niks waren gekomen. Waarop ik al weg lopende tegen de Rechter zei: U excuus aanbieden aan de  landsadvocaat , die 500,- euro per uur vangt ex onkosten en hun Pinautomaat de Zakkenvuller Directeur Renée van Zanten, u zou uw excuus aan ons moeten aanbieden, want wij zijn hier voor de zoveelste maal voor niks gekomen in onze eigen tijd en  hebben zelfs onze reiskosten hier naar toe uit onze eigen zak betaal en dat leest u hierna in ons op waarheid berustend verslag:” Slachter-Rechter mevr. M.A. Broekhuis’ gewraakt door Steve Brown& Joke de Alles deskundige in de ‘Doofpot-zaak’ tegen de ‘Strijkstok -Stimulering Fonds voor de Journalistiek’ (Video) en hierna leest u het  ‘Nep en Fop Proces-verbaal ‘ van de ‘Doofpot-WOB- Amsterdamse -rechtbank’: