( van onze ‘BN-Hoeren- Wie neukt wie& snuif- privé ‘redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Telegraaf en Oplichter Alberto Stegeman misleiden de ‘Tokkies’(2)  met Schiphol- uitzending.
Terwijl de vandaag de dag de zeldzame echte journalisten zoals Julian Assange (Video) worden dood gemarteld in de cel  en  op  Volksjournalist van de straat-Amsterdam-Noir ing Steve Brown straffeloos moordaanslagen mogen worden gepleegd door ‘AIVD & politie-informanten Bas van Hout & Peter R. de Vries‘(Video) is ter afleiding de ‘Nep & Fop Journalisten-Bitch catfight’ tussen ‘BN-Hoeren-Junkies Stegeman en Peter R. de Vries’ groot nieuws in alle corrupte en laffe ‘Fake News -Gevestigde Orde bejaarde kranten’ en ‘Riool-Sensatie-bejaarde Zombie-TV’.

Is DENK een ‘AIVD–bende’ om gecontroleerd Oppositie te voeren samen met ‘Xpose App-Oplichter & AIVD-informant-Peter R. De Vries’(Video).
De AIVD & Politie- informant-Alberto Stegeman aka “de Kinnebak”(Video) was maandagavond bij ‘Junkie-BN-Hoeren- RTL-Riool- Boulevard’ om te brallen en te liegen  over de verdenking tegen hem voor het plaatsen van een ’nepbom’ op een kazerne in ’t Harde voor meer sensatie  ‘Riool-Kijkcijfers’. Maar het loopt uit op een felle woordenwisseling Bitch catfight tussen hem en zijn collega ‘AIVD- Politie informant-Junkie -Peter R. de Vries’.

Top advocaat Roethof: Ik ga niet bij Sugar Daddy Jinek aan de Haring- tafel met informant & Directeur-Kasem-Riool-AIVD-advocatenkantoor-Peter R. de Vries(Video).

Het ‘Steve Brown-net’ sluit zich om de misdadige laffe en corrupte zwart betaalde ‘AIVD&Politie- Informanten Bas van Hout& Peter R. de Vries en hun ‘Ratje Jeroen Pauw’(Video).

SBS-Misdadig journalist Stegeman’ moet boete betalen voor het plegen van fraude(Video). Rossana Kluivert voor recht verklaarde Oplichtster middels weerloze honden dankzij haar advocaat blaffende Royce de Vries‘(Video)

PvdA Tweede Kamer Voorzitter ‘Mocro-Spion Arib’& SP& Denk likken grootste Privacyschender Peter R. de Vries van NL de kont tijdens Nep en Fop Burgerinitiatief ‘Internetpesters aangepakt’(Video)
De walgelijk sensatiebak en Oplichter  Stegeman wist de kazerne binnen te dringen( kan men gewoon binnen lopen) voor zijn ‘Nep en Fop onderzoeksprogramma Undercover in Nederland’ voor de bejaarde Zombie TV kijkers. Hij wilde daarmee aantonen hoe gemakkelijk het was om toegang tot het militaire terrein te krijgen(kuch). Zijn bejaarde ZombieTV kijkers vielen bijna van de bank in slaap. Eerder toonde hij al aan dat ook de veiligheid op Schiphol te wensen overliet(kuch, kuch). De walgelijke sensatiebak ‘Junkie-Peter R de Vries’ kan deze vorm van sensatie Riool- journalistiek niet waarderen behalve  als De Vries het zelf doet, liet hij maandagavond merken in het Open Riool Boulevard. Ook deed zich nog een bizar moment voor, toen Peter R. de Vries opeens met sexfoto’s begon te zwaaien van zijn ex vrouwtje Jacky en de kijkers opriep ‘wie in het programma wil van zijn swingers- vrouwtje Jacky’. Stegeman liet weten dat hij al jaren in dat programma van De Vries zijn swingers vrouwtje Jacky zit. Waar op Peter hem toesneerde, ‘maar je betaald nooit Oplichter’!!!!!  ‘Junkie Peter R. de Vries’  laat later in de ‘RTL-Boulevard- BN-Junkie-Hoeren- Riool-Show’ weten dat hij weer voor 3,5 jaar heeft bijgetekend bij de bejaarde zender RTL, zodat hij niet uit de school klapt dat de Bruinsma-maffia groep via zijn bemiddeling van een miljoen gld zwart  heeft gestort, zodat John de Mol niet failliet ging(Video). De Vries heeft ook bij de AIVD en de Politie weer bij getekend, maar vermelde hij niet. En grapt dat hij misschien wel een eigen ‘ Wip in en Wip uit programma’ gaat maken met zijn Hema swingers ex vrouwtje Jacky en zijn zoon ‘Domme Royce Lada’ met echt ‘Fake- nieuws’ zoals Coke is lekker ‘Islam’- Baardmannen-verkrachtingen is OK!( Zie video hiervoor).
De’ Oplichter Alberto Stegeman’ en zijn AIVD-collega ‘Hoerenjong-Bruine- Rat Bas van Hout’ zijn teleurgesteld in hun ‘Sensatie- Master-Peter R. de Vries’ „Zeker voor een misdaad misdadig journalist net als ik en mijn AIVD en Politie informanten collega, waarmee ik menig nacht in een sexhuis ben door gezakt met de nodige cocaïnelijntjes en te jonge meisjes heb  onderzocht gewipt net als De Vries”.  ”