( door Toedeledokie en ondersteunt door onze ‘VVD&CDA- Pedo- Rapist- Klasse Justitie’redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt door ‘CDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum(Video) .
Je blijft lachen met die  ‘Nep en Fop Christen’- CDA Gestapo Generaal- grappenmaker- Grapjashaus (komt zeker door de carnaval).’NSB-Agenten’ die hun leven lang hebben gewerkt als slaven vlak voor hun pensioen afschepen met een hongeruitkering waar de Labbekakken nog geen brood van lusten, terwijl  bijv. de ‘PvdA- Elite-Maffia-familie Timmermans(Video)‘ lekker straffeloos door mag gaan met graaien in de groene suikerpot van de klimaatsubsidies. Het beledigende voorstel is bedoeld voor NSB-politiemensen(Video) die de komende twee jaar opstappen en op dat moment onder meer minstens 65 jaar zijn, minimaal een half jaar voor de ‘AOW-honger-dood-gerechtigde- leeftijd’ zitten en minimaal 40 jaar bij de politie hebben gewerkt om het Volk te onderdrukken voor de Heersende Klasse. Als dank voor hun misdaden jegens het Volk krijgen zij een Labbekakken overbruggingsuitkering van 1.765,67 euro Bruto per maand en een Bankrekening bij de ‘PvdA Kapo-Klijnsma-Voedselbank’ bij een dienstverband van 36 uur of meer. De regeling geldt voor zo’n 5 procent van het Slaafse  Bevel is bevel NSB-personeel.  Dit terwijl hun ‘VOC-SS-King Willem'(Video), die zij altijd dienen en beschermen  300 miljoen Euro Taxfree per jaar vangt:

Zie hierna hoe dat slaafse zooitje politie als kleine kinderen Duist zit te leren tijdens de bezetting door de Nazi van Nederland om o.a. de Joden op te halen:

Laffe Vakbond: Hier niet op gehoopt: Balkenende IV liet Poch in Spanje ‘arresteren-ontvoeren’ en Rutte hield het in de Doofpot voor hun Koning Willem Alexander om ‘Zorreguieta-Maxima’ uit de media te houden(Video)

Amsterdamse Brandweer &Politie Bobo’s -Zakkenvullers Leen Schaap &Willem Woelders & Jan Pronker corrupt Video).

‘Taxfree-Shell Kabinet Rutte 1,2,3’ en de extreem corrupte Zakkenvullers korpsleiding vinden het belangrijk dat hun ‘NSB-mensen’ en beroeps criminele agenten a La Brigadier Sander de Ruijter(Video) eerder kunnen stoppen als het niet meer gaat. Snelle vervanging is nodig om het laffe en corrupte NSB- korps op peil te houden en te voorkomen dat collega’s overbelast raken in het onderdrukken van het  kaal geplukte en dagelijks vernederde Volk.

(wegens censuur niet op het pijltje drukken (heel vreemd maar anders krijgt u dit te zien) maar drukken maar op de titel)

NSB-Telegraaf’: Kwestie van centen en niet van menselijkheid :‘Liever een onderbetaalde potige Poolse Plofkip dan een uitgemergelde Bijstandsmoeder(Video).


De laffe en corrupte  Politievakbond ACP laat in een ‘Kul- reactie’ weten dat de ‘Joden Fooi-brief’ wordt bestudeerd. „Duidelijk is wel dat dit niet het voorstel is waar de bonden op hadden gehoopt, het is een Joden  Fooi”, aldus de ACP die doorgaat met het voorbereiden van acties, omdat het ‘Honger-voorstel’ „nog steeds mijlenver afligt van de inzet van de politiebonden.”

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook over types John van den Heuvel en de Ratten in pak(Video).