(door  Toedelodokie en tedsdam en onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM- Der Untergang: De Duizend miljard van ‘PvdA-EU- Zakkenvuller- Timmermans’ wordt door u opgehoest en verdwijnt weer in de zakken van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken’.(Video)
Psycho Zoon: psychopaat Pappa, als jij nou eens flink gaat huilen bij de VN om dat MH17-vliegtuig, dan wordt je makkelijk genomineerd voor een mooi graaibaantje in Brussel.
Fransje: Goed idee jongen, ga ik gelijk doen.
Zoon: zakdoekjes niet vergeten, Pappa!
Fransje: ja, doe ik. Ik hoop dat mijn collega Diederik mij dan via Bilderberg in Brussel krijgt.
Zoon: Als Diederik jou helpt, dan moet je hem ook helpen en hem ook een graaibaantje geven bij jou in Brussel.
Fransje: Ga ik doen ! bedankt voor de tip, wat wil jij hebben?
Zoon: Pappa, kun je mij een subsidiepot met gratis klimaatgeld geven? Ik ben adviseur op het gebied van boeren pesten en vissers beroven.
Fransje: Yep, met een flink basissalaris, ga ik regelen voor je, jongen.
Fransje en zoon; Wat zijn we toch een ongelooooooflijk goed land !

Play Boy & Imam-Zakkenvuller-Samson’ beloont voor zijn Arbeidersverraad en gaat zijn Zakkenvullen& legen in de EU bij Timmermans& Callgirl Saar van Bueren(Video

Tsja:BREKEND! ‘Psycho -Zoon Frans Timmermans’ voert letterlijk papa’s vernietigende misdadige agenda zwaar gesubsidieerd uit:

Als men de uitzending hiervoor goed beluistert dan beseft men dat de ‘Ping Pong Democratie- PvdA-Elite Maffiafamilie-Zakkenvullers Timmermans'(Video) een door-en-door corrupte ‘MH17-Doofpot-megaverdienmodel-familie’ is van ongehoorde landverraders en van zich zelf volvretende varkens met ‘groene’ subsidies, witwas-bankrekeningen en Groen-gewassen, ‘Snake in Suit-Telsa- belastingvoordelen'(Video),  die net als bijv. Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en de ‘Lands-verrader- advocaat’ en hun gabber in Elite- crime ‘Slachter-rechter. M.A.  Broekhuis'(Video)  thuis horen in een Tbs-Kliniek.