(door ‘NSB-Telegraaf & Slavendrijvers -Visser & Stam’ en bewerkt door onze waarheidscommissie)

AMSTERDAM-NOIR-De NSB- Slavendrijver Herman Stam’ keert na vier jaar ‘dr. Goebbels-correspondentschap’ in Brussel en vijf jaar in New York terug naar Nederland. Hij  is nu de ‘NSB-Slavendrijver-coördinator van de Financiële‘ bij de ‘oude mannen- NSB-Telegraaf’ op de ‘Fake News-SS-redactie’ in Amsterdam.De corrupte Herman Stam is zo goed als zeker ook net als ‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout(Video)‘& de  ‘AIVD Man in Black-Junkie-Peter R de Vries’(Video) een zwart betaalde  ‘AIVD-Spion’, want dat zijn van oudsher alle Nederlandse journalisten in het buitenland. Vraag dat maar aan  de  extreem corrupte en laffe  ‘Snake in Suit –man’ met vele Petten op de corrupte Voorzitter van het Stimulering‘s Fonds voor de Journalistiek van en voor de Gevestigde Orde Journalistiek en tevens ‘Nep en Fop Voorzitter’ van de ‘Doofpot- Raad voor Journalistiek’  de’ AIVD-Kroonprins – Frits  van Exter'(Video).

Labbekak-alert van de week:’Slavenhouder-Frank van Gool’ van Otto Workforce in zijn Slaventransportbusje legt het allemaal uit hoe het nu precies zit(Video)  en Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuken Jort Kelder & Mark Rutte’: De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

‘NSB- Telegraaf’ tijdens de bezetting van  NL door de Nazi’s de Ideoloog van de ‘NSB-Zwarte Soldaten’ ( zie interview hierna ) en er is sindsdien niets veranderd(Video):

Zelfs de Tweede Kamer zet weer vraagtekens bij geestesziekte ‘DDR66- Minister Ollongren’. Licht zij samen met Rutte &Knops de Ziektewet op(Video).

‘AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten op onze loonlijst”.Is het nieuws over de AIVD hack FAKE NEWS(Video)

De corrupte en laffe Gevestigde  Orde  Politiek CDA, D66, PvdA, GroenLinks, PvdA en CU staan voor een keuze volgens de twee’ NSB-er&Slavendrijvers-Martin Visser en AIVD-Spion- Henk Stam’ de ideologen van de Zwarte Soldaten van het ‘War Crime-Kapitalisme’ en de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun boegbeeld ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ (Video) ‘: een zwaar uitgemergelde en haveloos geklede bijstandsmoeder die Bankiert bij de mensonterende ‘PvdA-Kapo-Klijnsma Voedselbanken’ en ‘winkelt’ bij de kringloopwinkel , zorgrobot of  een zwaar onderbetaalde ‘Oost-Europeaanse- Plofkip’ aan het ziekenhuisbed van de Labbekakken? De ‘Taxfree- Elite’ zoals de geestes zieke  D66‘DDR66 -Censuur Queen-Ollongren’ de ‘Doofpot-Boss’ van de AIVD gaan natuurlijk naar  peperdure privé klinieken des doods in het Buitenland En worden onze pakketjes straks bezorgd door een 55+-er zwaar onderbetaalde Labbekak die moet doorwerken tot hij er dood bij neervalt , drone of een zwaar onderbetaalde’ ‘Otto -Workforce -Slaven- gastarbeiders- arbeidsmigrant’? Het zijn de eeuwig durende grote vraagstukken van alle  tijden van het onmenselijke Kapitalisme  die Stam en Visser nu gooien op  van bevolkingsgroei en krapte op de zwaar onderbetaalde ‘Slaven-Labbekakken-arbeidsmarkt’.

Crimes by ‘Taxfree-Rich’ niet vervolgd door Politie & Justitie & ’Zakkenvuller& Oplichter-Van Nieuwkerk’ weg en en toch weer terug bij NPO(Video).

Amsterdam is ‘Elite-Wilde Westen’ van Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr & ex VVD Boef Haga& Burgemeester HalsemaAmsterdam is ‘Elite-Wilde Westen’ van Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr & ex VVD Boef Haga& Burgemeester Halsema

Amsterdam is ‘Elite-Wilde Westen’ van Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr & ex VVD Boef Haga& Burgemeester Halsema(Video).

In de ‘NSB&Nazi-podcast Kwestie van ‘(Bloed)-Centen’ en geen menselijkheid’ brallen de NSB-ers Martin Visser en ‘AIVD-presentator Herman Stam’ in hoeverre hun Fascistische  Kapitalistische economie drijft op het uitbuiten van weerloze arbeidsmigranten en Nederlandse Labbekakken en Dieren (Video) en het voeren van eindeloze Oorlogen om de Olie te stelen voor de US&EU-Taxfree- War Crime-Killer-Elite. Vissier en Stam:” hoe  de corrupte en  laffe politici de discussie over een 2e gastarbeiders immigratie platslaan met stoere praatjes en waarom het funest is als we de ellende en verdriet van de door ‘Taxfree-Shell- Rutte1,2,3’  kaal geplukte lagere en middenklasse niet serieus nemen”(kuch). In Amsterdam kan niemand uit de laagtse en midden klasse nog een betaalbare woning vinden. En ondertussen viert de’ AIVD-informant& Maffia-Journalist-Junkie-Peter R de Vries’(Video) samen met de ‘DENK-niet- na- partij’ hoogtij dagen in de  voor het merendeel laffe en corrupte ‘NSB -Tweede Kamer’.

Deja VU:We zijn redeloos verloren en gaan weer de zoveelste Undergang te gemoed net toen de Telegraaf nog de Nazi steunde en met name  het Volk opriep te gaan vechten tegen het Rode Gevaar of te wel de Russen:

Opmerking van Algemene importantie :Komt allen a.s. Dinsdag om 15.40  uur en zie het WOB Doofpot- proces   van 120 miljoen Strijkstok euro’s en de corrupte  ‘Gerechtelijke-Moordende- macht’(Video) en de peperdure  ‘Lands-(verraders)-advocaat’ (Video) die ook ingezet wordt tegen Wilder en Poch, maar nu  namens ‘AIVD Kroonprins- Frist van Exte’r&  in misdadige  ‘Elite-Strijkstok-Doofpot actie’ tegen de ‘Stem van de Straat-Amsterdam-Noir’ en’ Volks-klaprecht-Jurist& Verzetsheld -ing Steve Brown’. De eerste vraag die de ‘Nep en Fop Rechter’ van de Heersende Klasse  wil ‘behandelen’ is waarom Steve Brown van mening is dat hij geen Griffierecht hoeft te betalen. Nou, het Nacht und Nebel antwoord ziet u alvast hier: