(van onze wordt Wakker redactie i.s.m onze ‘VVD&CDA-Pedo-Rapist-Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Balkenende IV liet Poch in Spanje ‘arresteren-ontvoeren’ en Rutte hield het in de Doofpot voor hun Koning Willem Alexander om ‘Zorreguieta-Maxima’ uit de media te houden en de ‘Lands-verrader-advocaat ‘liegt recht(Video) wat krom is.
Gisteren was het precies 75 jaar geleden dat Dresden door de Geallieerde(SS-NATO) met brandbommen van de Aarde werd geveegd (Video) en de’ Staats-AIVD-NPO’ en alle corrupte en laffe Gevestigde Orde kranten wijde daar niet één woord aan. Die hadden het gisteren te ‘druk’ met het ‘Fake-afscheid’ van de ‘ “Metoo- Pedo-Oplichter & Zakkenvuller-Mathijs van Nieuwkerk’. Het dramatische geacteerde  ‘Fake–afscheid’ van Matthijs van Nieuwkerk stond op de voorpagina van alle landelijke  bejaarde ‘NSB-Talking Heads- Video)-dagbladen’ als een groot verlies voor Nederland. Dit terwijl die ‘Mega-Oplichter & Pedo Rapits & Volksverlakker-Van Nieuwkerk’ feitelijk thuis hoor in de cel en/of een TBS-inrichting! (Video).

Psychopaat Grapperhaus weer ontmaskert als liegende Godfather van het corrupte Ministerie van Klasse Justitie&Politie en stopt o.a. Kinderporn& Martelfilmpjes ‘IS-CIA-asielzoekers’ in ‘GroenLinks-Doofpot’(Video).
De ‘Staat-AIVD-NPO’ ‘Mega-Fraudeur &Pimp Frans Klien’&  ‘Ratje Zakkenvuller -Junkie-Pauw’(Video) lichte  ‘Oplichter-Matthijs’ zijn ‘Fake-afscheid’ persoonlijk toe met een ‘Judas-traantje’:” Onze Matthijs stop met de Wereld Draait door waar hij  minimaal 600,000,- per jaar ving( buiten de rest) en gaat nu voor één bejaarde  ‘Grachtengordel -Bral-Show’ per week rond de €200.000,- vangen en heel veel op gratis’ VIP-reis’ over de hele Wereld. , wie wil dat niet. En dus gaat onze Held Oplichter verder met zijn zakken vullen bij mijn NPO over de rug van het kaal geplukte Volk, hahahahaha, hhihihih”. De ‘Staats-AIVD-NPO’ doet geen mededelingen over ‘Zakkenvullers—contracten’ en  duistere Witwas-constructie- salarissen, maar in tv-land weten ze dat de Zakkenvuller & oplichter-Pedo- Van Nieuwkerk zijn nieuwe ‘Bral-programma’s ‘deels ook gaat’ Witwassen-produceren’(Video) Op die ‘Elite-misdadige- manier’ gaat de ‘Mega-Oplichter&Pedo’ alsnog meer dan de wettelijke  norm van rond de twee ton gaan verdienen( Lees:jatten van het Volk) en gaat de Oplichter dus weer  minimaal €600.000,- vangen met veel minder ‘Bral-werk’ en de hele wereld gratis rond ‘Royal-VIP-reizen’ alsof hij ‘Taxfree-VOC-SS-Queen Maxima ‘(Video’s) is en te jonge derde wereld straat arme meisjes wippen verkrachten zodat zij niet omkomen van de honger en heel veel cocaïne snuiven( wordt gedeclareerd  als onkosten). Nou, dat zien wij de Volks ‘Meester-Kruimel-Oplichter- Oliver’ en de zogenaamde Mocro Maffia en Willem Holleeder en Taghi de smeerpoets ‘Subsidie-Miljonair Van Nieuwkerk’ niet na doen.

Israel-Palestine issue is glaring example of how some people have rights and some people don’t-Roger Waters to RT

Nu schrijven en bewijzen wij al jaren dat de Rechtstaat en de democratie in de US, EU en Nederland niet bestaat ,maar in handen is  van  ‘Taxfree-Elite-psychopaten’: Zembla: VVD Minister ‘Gif-Monster-Cora van Nieuwenhuizen’ & Top-Rijkswaterstaat & ‘Consigliere Zijlstra’ zijn een ‘Elite-misdaadgroep’ die straffeloos heel Nederland vergiften(Video).In de hele wereld, maar in het bijzonder  in de US en de EU en Nederland geldt: Might still makes right.”(Video);The 75th anniversary of the bombing of Dresden should force us to understand that, unfortunately, as the Roman statesman Cicero said, “In war, the law falls silent.”Dresden is like Auschwitz or Srebrenica, a terrible event elevated to almost mythical status because it is in fact the symbol of a wider phenomenon, in this case the bombing campaign conducted against a large number of German cities including Hamburg and Berlin. Dresden occupies this symbolic status because of the very high number of civilian deaths, most burned to death by incendiary bombs whose function was to set buildings alight, and because the town had little or no military significance(-)”.

Breaking-Braking News: PvdA Tweede Kamer Voorzitter ‘Mocro-Spion Arib’& SP&  ‘Denk,niet na met Peter. R de Vries'(Video) likken grootste Privacyschender Peter R. de Vries van NL de kont tijdens Nep en Fop Burgerinitiatief ‘Internetpesters aangepakt’(Video) .

De ‘Royal-Taxfree-Ultra-Rijken- Elite Gangster- Parasieten’ en hun ‘SS-handlangers’ de corrupte en altijd liegende  ‘Landsverraders-Politici'(Video) en de ‘Bankiers-gangsters’ roven en plunderen er straffeloos op los en brengen het Volk aan de bedelstaf en/of honger dood met hulp van hun  ‘Nacht und Nebel- Gerechtelijke- Moordenaars Politierechter Fels- macht’ (Video) me levensgevaarlijke psychopathische types als de Amsterdamse Officier van Justitie teamleider Hieke Vriezen. En Moordenaar OvJ H. Hoekstra:  Vriezen:” Ik vervolg alleen kleine Volks criminele en gooi aangiftes van Steve Brown tegen onze geesteszieke D66 DDR66 -Censuur -Queen Minister Ollongren’(Video) en haar AIVD met informanten -‘Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout’ & ‘Junkie Peter R. de Vries’ sluw en listig als een echte Rat in pak direct de Doofpot in(Video). En Wie doet mij wat, Justitie? , hahaahah dat ben ik zelf”