( Van onze wordt Wakker redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR- Oliver Stone: Hollywood films &’John de Mol Bagger- shows’ NPO, BCC and CNN &News are not exposing the ‘Taxfree-Ultra-Rich- Killer-Elite’, ‘US – Steel the Oil-army &NATO’ & CIA & MI6 & AIVD& VVD-Gangster Zijlstra(Video).

De ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’  ‘Slaven-SS-NAVO-landen’ zijn bereid de trainingsmissie  het stelen van de Olie en het o.a. vermoorden van Iraanse Generaals in Irak uit te breiden  onder het mom om meer te doen tegen ‘CIA-IS-terrorisme’. Dat bralde  Top ‘SS-NATO-Trol’ Jens Stoltenberg  van ‘Mad Dog Killer Trump’ na beraad van de laffe en corrupet   NAVO-defensieministers met de CDA Landverrader Anke Bijleveld in Brussel. Het wachten is op goedkeuring van Irak, waar premier Allawi bezig is een regering te vormen. Trump heeft inmiddels Irak bedreigd als  ze hem en zijn steel de Olie troepen  eruit gegooid worden met de gebruikelijke  ‘War Crime- Boycots’ zoals ze die tegen Cuba, Iran, Venezuela,Rusland,Turkije en  de EU en Frankrijk in bijzonder (de wijnen en kazen)  en China (Video) doen.

Exposing ‘US-Nazi- Empire& ‘EU-Slave-States’: How Soleimani’s killing put paid to myths the ‘US-Taxfree-Killer-Elite.Rutte&Co:Wij staan achter de ‘Trump-Moord’(Video)

„We blijven alleen zolang we welkom zijn om de Olie te Stelen voor de ‘US&EU-Taxfree-War Crime Killer-Elite’ ”,aldus de Levensgevaarlijke psychopaat Stoltenberg.

Waar de NATO pal voor staat: ‘Bhopal Mass-Killing’: how ruthless Capitalism with Puppets Like Trump&Rutte exploited weak nations and Steel there OIL&Gold& the lithium& Kill the poor(Video) .

 

In eerste instantie worden de  ‘Nep en Fop opleidingsactiviteiten’ in Irak van de door de ‘US&EU-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’ van President  Puppet ‘Mad Dog Killer Trump’  geleide ‘Steel de Olie& vermoord iedereen die in de weg slaat – coalitie’ zogenaamd  tegen  de ‘CIA terreurbeweging IS’ deels overgeheveld naar de ‘SS-NAVO-missie’. Die misdadige  missie van ongeveer vijfhonderd man werd begin januari stilgelegd na de sneaky ‘Elite-Maffia -liquidatie’ van ‘Mad dog Killer-Trump’ van de Iraanse generaal Soleimani door de ‘Taxfree-US-Killer-Elite’. De’ Steel de Olie en Moord er maar op los missie’ wordt na hervatting in principe uitgebreid , maar dat kan alleen op uitnodiging van de regering in Bagdad. Over aantallen is niets bekendgemaakt. De ‘Amerikaanse- War Crime -Killer –Elite ‘ met President Puppet  ‘Mad Dog Killer-Trump’ eiste van zijn ‘ EU-Slaaf-SS-NATO- Staatjes’,  in de MSM bondgenoten genoemd in januari actiever te worden in de strijd tegen terrorisme het Moorden en Stelen van de Olie in het Midden-Oosten en Venezuela  voor hem. Volgens zijn  ‘Zet -Maffia Boss de NAVO-ambassadeur’ zou het goed zijn als de ‘anti-CIA-IS-coalitie’ zich meer op het uitschakelen van terroristen zou kunnen richten(Kuch).

Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3 ‘bijdrage aan het Stelen van de Olie en iedereen die in de weg staat te vermoorden door  ‘Pedo Bill Clinton’&”Uncle Tom”- Obama & Mad Dog Killer-Trump.

 

De Oorlogs misdadiger ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn’Nep en Fop Christen-  CDA loopmeisje Minister Bijleveld’    draagt met twee militairen en vier civiele experts bij aan de ‘Steel de Olie en moord er op los- SS-NAVO-missie’. Voor de Nep en Fop  anti-IS-CIA-coalitie gaat het om zo’n vijftig mensen: de luchtmobiele brigade traint Koerdische strijders bij de noordelijke stad Erbil die tevens belast zijn voor Trump om de door hem gestolen Syrische  Olie te bewaken en op de zwarte markt door te verkopen  en een klein aantal Nederlandse commando’s trainen en adviseren Iraakse collega’s bij Bagdad om het leger en veiligheidsapparaat te versterkendie  de Top VVD Oorlog ‘s misdadiger ‘Yap Yum Hennis’ aka” 3x dood door Schuld” moeten bewaken. Het Top VVD bendelid  ‘Yap Yum Hennis’ heeft inmiddels een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd bij de Top van de NATO en CIA en AIVD als de ‘Hoer van Bagdad’ in de Groene zone.

 

‘Steel de Olie-Troepen’ moeten weg: What about stopping endless wars? Trump urges GOP to vote down Iran war resolution because it’s a partisan ploy by Democrats

Het Iraakse parlement nam vorige maand na de laffe Elite-Maffia Moord op Generaal Soleimani een niet-bindende resolutie aan met de oproep US&EU/NATO-  Taxfree-War crime Steel the OIL buitenlandse troepen het land uit te zetten. Kan Mad Dog Killer- Trump wat schelen