( van onze ‘BN-Hoeren- Wie neukt wie& snuif- privé ‘redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Justitie krijgt een harde dobber aan Mr. Roethof in de Nicky Verstappen zaak. Peter R. de Vries weer Woest!(Video).Rossana Kluivert voor recht verklaarde Oplichtster middels weerloze honden dankzij haar advocaat blaffende Royce de Vries‘(Video).
De Topadvocaat Gerald Roethof die gerekend mag worden tot één van de beste en zeldzame integere advocaat is naast Mr. Knoops die Wilders en Poch bij staat(Video)en Mr P. van der Laar van Nederland, die de verdachte in de zaak Nicky Verstappen bijstaat, wil niet met  de zwart betaalde  ‘AIVD&Politie-informant-Junkie-Peter R. de Vries’ aan één tafel zitten in de ‘Riool-Haring-talkshow’ van ‘Golddigger Eva Jinek’(Video). Daarnaast is één van de reden dat Roethoef niet aan een tafel wil met de  ‘Goldddiger Jinek’ & ‘Junkie-De Vries’ dat zij altijd spontaan een ‘Natte Doos’ krijgt van haar Held de lafaard Peter R. de Vries’.  Dat onthulde de ‘Golddigger- presentatrice’ eergisteren hijgend en hitsig  n haar reeds geflopte bejaarde ‘Bral Riool-Show’ op RTL 4. ‘Junkie -De Vries’, de zwart betaalde vertrouwenspersoon van de ‘AIVD & Politie’ die de radeloze familie Verstappen ‘Judas-vertegenwoordigd’(weten zij veel), maakte eergisteren volgens het domme en laffe mediacourant gehakt van Roethof(kuch, kuch).

Het ‘Steve Brown- net’ sluit(VIDEO)zich om de misdadige laffe en corrupte zwart betaalde ‘AIVD&Politie- Informanten Bas van Hout& Peter R. de Vries en hun ‘Ratje Jeroen Pauw’(VIDEO). 

Pa de Vries’ zet zoon ‘Domme Royce’ in tegen Jan Roos inzake cocaïne levering aan Marc van der Linden e.a..(Video)
Het kenmerk van advocaat Roethof is dat hij altijd maar het halve verhaal vertelt en niet keihard  liegt zoals ik  en dan hoopt dat iedereen er wel in trapt“, bralde de AIVD & Politie informant Peter R. de Vries die zich al  meer dan een kwart eeuw voordoet als misdaadjournalist waar gek genoeg nog steeds heel veel bejaarde Zombie TV kijkers in trappen. De Vries die tevens  ‘Nep en Fop-Directeur’  is van een louche en corrupte ‘Riool-Showbizz-AIVD&Politie-advocatenkantoor- ‘Kasem & Domme Royce’ maakte ook nog sluikreclame voor zijn kantoor trots: Wil u een zaak verliezen dan moet u mij en Kasem kiezen. Jinek  kreunde direct daarop:” Ja ik kies voor De Vries & Kasem als ook ik net zo als veel andere ‘Junkie-BN-hoertjes’  eerdaags in bed lig met mijn Held De Vries en ben geschaakt en dat ik dan in één van de niet privé Story roddelbladen sta .

Old Smurrie-Kutjes News’: Peter R. de Vries weer woest en gaat aangifte doen: Schunnige foto’s van zijn ‘Swingers-vrouwtje Jac’ duiken weer op(Video).

‘Junkie Jinek’ die inmiddels weer zwaar opgewonden is en  een uur in de wind stinkt naar Haring: “We hebben Roethof uitgenodigd om hier te gast te zijn zodat wij hem  samen konden aanvallen, maar hij wil niet samen met jou mijn Held en mij aan de’ Haring-tafel’,hihihihi, snif, Hik.”
De Vries: “Nee, dat vindt ‘ie link,Snif, Hik, want ons ‘BN-Junkie-advocatenkantoor’ verliest alle zaken en Roethof wint bijna al zijn zware zaken tegen mijn OM &Politie-Amsterdam  & AIVD en hij staat pal voor zijn cliënten en speelt niet zoals wij onder een hoedje met het corrupte en laffe ‘OM-Amsterdam & politie’, ga je na de uitzending nog mee weer ff een snuifje nemen en een Wippie doen mijn ‘Haring-Jinek , ik heb Top cocaïne  en ik ben nog steeds woest op Transavia: ‘Junkie-Peter R de Vries’ bekent woest: Ik ben straatarm en vlieg Economie Class Transavia(Video”.