( van onze wordt Wakker redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-Top advocaat Roethof:” Ik ga niet bij Jinek aan tafel met informant & Directeur-Kasem-Riool-AIVD-advocatenkantoor-Peter R. de Vries(Video), maar de hele Tweede Kamer wel. (kunnen schijnbaar nog niet googelen) Fucking-Shocking :Peter R. de Vries pleegt ‘Internetpest–Fraude’ en misbruikt ‘Pijp-meisje Chanta(Video)’.
Op dit moment is er een ‘bral-debat’ aan de gang in de Tweede Kamer, waar u gelooft het niet de grootste en misdadige  Privacyschender van de Nederland de ‘AIVD & Politie informant -Junkie Peter R. de Vries'( ontelbare malen veroordeeld voor het schenden van de privacy met de verborgen camera) de Tweede Kamer de les las. De corrupte  ‘PvdA- arbeidersverrader- Tweede Kamer Voorzitter- Mocro Spion Arib’ en SP en CDA en VVD en de D66 en ‘Denk,niet na&hun Held Peter R de Vries’  likten grootste Privacyschender Peter R. de Vries van Nederland  de kont tijdens Nep en Fop Burgerinitiatief ‘Internetpesters aangepakt. De aanleiding was Chantal, waar Peter R. de Vries n.b. de naam bekent maakte aan zijn sensatie’ SBS-Tokkie- Nederland'(zijn kijkers) en niet haar laffe internet pester. Is de Tweede Kamer nou zo dom en/of gewoon extreem corrupten laf net als  ‘Junkie-Peter R. de Vries’ de grootste rechtens vastgestelde  privacyschender (bron:Rechtspraak.nl)van NL

Peter R. de Vries neemt zijn ‘Pijpmeisje’ zinloos op sleeptouw en bezorgt haar landelijk ranzige bekenheid(Video) om zijn zakken te vullen en wie zal het zeggen ook te legen.De Tweede Kamer vindt het geweldig.