( van onze Wie neukt wie en snuift Privé redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- BNNVARA hanteer ook een ‘Witwas-constructie’ om ‘Pedo-#Metoo-Junkie-Van Nieuwkerk’ zijn Zakken te laten vullen over de rug van het Volk(Video) .

De ‘Zakkenvullers- oap’ rondom het aflopende duistere contract van ‘Pedo-Rapist-#metoo-Junkie Matthijs van Nieuwkerk’ bij ‘LinksRechts- BnnVara’ lijkt een zoveelste  opvallende duistere wending te krijgen. De  ‘Fake News- grachtengordel-presentator’ en Held van zijn fans de bejaarde demente Zombie Kijkers staat volgens Hilversumse bronnen namelijk op het punt om bij te tekenen voor een nieuw seizoen Zakkenvullen van’ De wereld draait -brallend-door’. De ‘Pedo- Oplichter-Matthijs’ van het Volk  heeft jarenlang met  een duistere Witwas constructie  6000, 000,- euro of meer gemeenschapsgeld gevangen (gejat) in strijdt met de ‘Balkenende-norm’ waarvoor ieder normaal mens voor jaren de cel in gaat, maar niet Pedo-Matthijs, lekker Links niet dan?

Crazy ‘ Heroine Chic-Angelina Jolie’ teams up with ‘MI6-BBC’ to ‘Fake-Hollywood – fight’ Fake news. ‘AIVD-NPO’: Wij doen het ook met ‘Junkie-Jeroen Pauw& Bas van Hout(Video)  .

 

 

‘Staats-Bral programma’s Miljonairs -Van Nieuwkerk,Pauw en Jinek‘ jaarlijks  betaald met Vakantie voor 3,5 maand(Video) .

De schaamteloze en corrupte  Zakkenvuller  ‘Junkie-Pedo- Van Nieuwkerk’ heeft de afgelopen maanden openlijk over het einde van zijn immens succesvolle bejaarde ‘bral- programma’ gespeculeerd om ze veel mogelijk poen binnen te halen . Zo bralde  hij in augustus tegen het bejaarde randdebielen- maandblad -‘Oerdomme-LINDA'(Video): „Ik heb het idee dat zoals er destijds een aantal redenen waren om bij DWDD te blijven, er nu een aantal redenen zijn om er in het voorjaar mee te stoppen. Vijftien jaar zakkenvullen aanranden van  te jonge  stagiaires  en cocaïne snuiven en zuipen en heel veel liegen samen met ‘Junkie- Peter R.de Vries’ en samen met mijn gabber De Vries te jonge Junkie (BN)- hoeren neuken is ook een mooie Duivelse tijd voor een ‘Subsidie -Miljonair Grachtengordel -Conté knijper-darling‘, niet?

Zakkenvuller-Junkie- Pauw’ weg bij BNNVARA. Zijn gabbers ‘AIVD-Spion Bas van Hout’& NPO-‘Witwasser-Frans Klein zijn woest’(Video)

 

Big News in De Telegraaf: Opmerkelijke debiele  foto Junkie- ‘Ratje-Jaknikker-Jeroen Pauw’ &‘Callgirl Zoé’ maakt ‘Tv-Zombie-tongen’ los(Video).

Deadline gemist: Twan Huys na zich als ‘BN-Hoer’ aan de hoogste bieder te hebben verkocht weer terug bij ‘Zakkenvullers-Publieke-Staats-Bral-omroep’(Video).
Na de aankondiging van het gedwongen  afscheid van de ‘Zakkenvuller -Junkie-Ratje -Jeroen Pauw’ en zijn gabber in crime de ‘AIVD-Miljonair-Spion- Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout’(Video) begin december voedde Van Nieuwkerk geruchten over een einde aan zijn ‘Bral-show’ alleen maar meer door te suggereren dat hij zelf nog even wachtte met een mededeling om  ‘Zakkenvuller-Ratje-Pauw’ zijn psychopaten podium te gunnen. Het was niet duidelijk of hij het serieus meende, of een grapje maakte o dat hij stijf van de cocaine stond.

Bral-Show’ ‘Golddigger– Jinek’ zonder ‘Gif-reclame’ bij ‘RTL-Riool’, maar met haar Held Peter R. de Vries’ & ‘Super Allround BN-Hoer Beau(Video)
De belofte nog vóór het einde van het jaar duidelijkheid te verschaffen, maakte hij echter niet waar maar daar is hij steengoed in:Liegen en Fake News. Dat lijkt er alles mee te maken te hebben dat een nieuw seizoen  bejaarde ‘Grachtengordel-DWDD’ toch weer in de ‘Zakkenvullers-lucht’ hangt. Het ‘Media- Maffia -Witwas- management’ van de ‘Junkie-#Metoo-presentator’ wil het nieuws bevestigen noch ontkennen Het Witwas- management van Matthijs van Nieuwkerk stelt dat hij geen belastingcent extra incasseert doordat hij met een externe producent werkt. De ‘Brall-presentator’ van de Staats-AIVD-NPO hult zich echter in stilzwijgen over de vraag óf hij nu geld van het productiebedrijf krijgt. Hilversumse ingewijden stellen dit weekend in De Telegraaf dat Van Nieuwkerks voorkeur voor ‘Witwas-productiehuis- MediaLane’ niet alleen een hereniging met zijn voormalige ‘Fake News-eindredacteu’r betekent, maar ook een lucratief ‘Witwas- randje’ heeft. Het inkomensmaximum van de NPO gaat namelijk alleen over verdiensten bij publieke media-instellingen.Omdat ‘Witwas- MediaLane’ daar niet onder valt, mag Van Nieuwkerk hier bijverdienen om zijn Zakken te vullen  – mits goedgekeurd door BnnVara. Dat alles wat Van Nieuwkerk maakt met het bedrijf vooralsnog op NPO1 belandt, en de NPO uiteindelijk de rekening van alle door MediaLane geleverde diensten betaalt, vormt geen belemmering in Banana-Fraude Nederland van ‘Taxfree-Shell-Rutte’.Toch meent Van Nieuwkerks ‘Elite- Maffia- Witwas-managemen’t dat er geen sprake is van een ‘Witwas-constructie’, noch van het wegsluizen van belastinggeld. „De Telegraaf bewijst dat er iets stiekems en strafbaar gebeurt. Feit is dat de NPO geen cent meer mag betalen dan wat er is afgesproken, ook niet als dat via mij of via een ander Witwas-bedrijf loopt.”Momenteel mag Van Nieuwkerk straffeloos  maximaal 588.000,- euro buiten zijn bijklus projecten bij de NPO verdienen en daarvoor zou de gemiddeld burger direct worden gearresteerd en vervolgens voor zware 0lichting  en daarna kaal geplukt door het ‘OM-Hieke Vriezen AIVD-Doofpot'(Video),maar niet ‘Pedo-Junkie-Mega-Oplichter-Van Nieuwkerk’.

VARA Coryfeeën&Zakkenvullers Joosten en ‘#metoo Van Nieuwkerk& Van Jole’ wekken Walging en Verontwaardiging op(Video).

Als het BnnVara en de ‘Staats-AIVD-NPO’ inderdaad lukt om de Zakkenvuller Van Nieuwkerk binnenboord te houden is dat een belangrijke slag in  bejaarde ‘RioolShowbizz-Talkshowland.’ Aan ‘RTL-Riool’ en ‘Elite-Misdaadgroep-Talpa'(is nier meer van John de Mol) heeft het niet gelegen: die stonden te popelen om de ‘Bral-presentator’ dit jaar als grote bejaarde ‘Grachtengordel-zomeraanwins’t te presenteren als zoveelste ‘Twan Huys Flop’.De ‘Staat-AIVD-NPO’  van ‘Mega-Fraudeur & Pimp -Frans Klein’ had bovendien al reden om opgelucht adem te halen, omdat Op1 het als vervanger van de reeds bij ‘RTL-Riool’  geflopte ‘Golddigger-Jinek’ en ‘Ratje-Pauw’ veel beter doet dan verwacht. Eigenlijk was het ‘Bral-programma’ een noodgreep omdat verschillende Zakkenvullende presentatoren weigerden de ‘Bral-job full-time’ op zich te nemen.

Impliciete bevestiging van zwaar cocaine gebruik en het systematisch aanranden van te jonge stagiaires en niet kraanwater drinken door Van Nieuwkerk.

  

Een woordvoerder van BnnVara bevestigt dat er ’nieuws zit aan te komen’. „Concreter wordt het niet.” Met die mededeling lijkt de omroep impliciet te bevestigen dat Van Nieuwkerk en DWDD ook na de zomer bij BnnVara blijven.Ex-collega’s  in crime ‘Ratje -Jeroen Pauw’ (BnnVara) en de heilige Duivelse ‘Golddigger-Eva Jinek’ (KRO-NCRV) wachtten immers met het bekendmaken van hun vertrek tot kort voor het einde van het  bejaarde seizoen. Van Nieuwkerk is sowieso nog tot eind maart op de bejaarde ‘BNNVARA-Zombie-buis’. Op de vraag waarom Matthijs van Nierukerk en Pauw en Jinek en de hele Top van de NPO en al   de Minsters en andere Top police altijd aleen water willen drinken uit een fles en het  zwaar onderbetaalde klapvee puubliek in de zaal  aan het kraan water zit wilde Van Nieuwkerk geen antwoord geven. Maar wij weten het antwoord wel, zij zijn lang geleden allemaal getipt door de ‘VVD- Gifmenger – ex Minister Halbe Zijlstra-(Video) om geen water meer uit de kraan te drinken.