( van onze CDA & Pedo-VVD Klasse Justitie redactie)
AMSTERDAM-NOIR- ‘Super-broepsleugenaar & Oorlogs-Hitser-VVD Minister Zijlstra’ naar ‘Bouwfraude-VolkerWessel’.Rutte: Oké!( Video) ‘
Elite–Misdaad’ loont wel in ‘Banana-Fraude-Nederland’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte 1,2,3’ en is nog straffeloos ook schrijven en bewijzen wij al jaren mits lid van de juiste corrupte en laffe Gevestigde Orde politieke partijtje CDA, VVD, D66, GroenLinks ,CU en de PvdA en/of het Taxfree- Huisjesmelker-Koningshuis(Video). Wie nog gelooft dat Nederland een rechtstaat is met de altijd liegende VVD Top Elite-Gangsters als Van Nieuwenhuizen , Rutte en consigliere Halbe Zijlstra en King Willem moet de uitzending van Zembla maar eens gaan kijken. En daarnaast  de artikelen lezen inzake de misdaadgroep Top-GVB met de ‘DDR66-staatssecretaris -Zakkenvuller Lady Alexander van Huffelen’ Video) en het artikel inzake ‘OM-Hieke Vriezen AIVD-Doofpot ‘(Video) 

En het artikel inzake  de ‘Gerechtelijk-OM-Moordenaars Politierechter Fels-& Ovj. H. Hoekstra-macht’ (Video) en het artikel inzake het  jarenlang  ‘Elite-Pedo –Misbruik’(Video) rond het misdadige Het Binnenhof kon jarenlang doorgaan. Minister Ollongren en haar AIVD wist van niks(kuch) en het artikel inzake CDA-Rat& Wife beater-Captain Gay Eurlings ‘steekt KLM & Nederlandse Volk weer een ‘Duivels-mes’ in de rug net als D66. Rutte: Het is Oké!(Video)

Wie daarna nog gelooft dat wij in een Rechtstaat en niet in een ‘Straf de armen maatschappij’ leven moet zich gelijk laten opnemen in (TBS)Kliniek waar de D66 ‘DDR66 -psychopaten’  Minister-‘Censuur Queen-Ollongren ‘(Video)& ‘Raptst-Pedo & Fraudeur & Witwasser-Burgemeester Heijmans’  aka “Hopsa de Padvinder” al in zitten(Video).

Massamoordenaar-Crown Prince Salman-Strijkstok-deal’ met ‘Misdaadgroep-VOC-Boskalis’ ‘Bloed-Winst op termijn’.’VVD Boef- Zijlstra’ pikt ook een ‘Bloed-graantje’ mee(Video).

VVD & Prins Bernhard Elite-Misdaad loont’:Amsterdam is ‘Elite-Wilde Westen’ van Huisjesmelkers Prins Bernhard Jr & ex VVD Boef Haga& Burgemeester Halsema(Video).
Zembla:De extreem Elite-Misdadige altijd liegende VVD Minister ‘Gif-Monster‘-Zakkenvuller-Cora van Nieuwenhuizen’ en haar gabbers in crime de ‘Zakkenvullende-Rat in Pak Top ambtenaren-Rijkswaterstaat’ zijn o.a. betrokken bij extreem giftig afvaldump en veel meer misdaden ten kosten van het Volk. En tot heden is niemand gearresteerd zoals gebruikelijk bij dit soort’ Elite-misdaden’ in het ‘Banana-Fraude Land’ van ‘Hofnar- Rutte,1,2,3 ‘&’Taxfree-VOC-SS-King Willem’(Video). De ‘Mega-Gif-Misdaden’ die de  Rat in pak Top van Rijkswaterstaat met mede weten( lees medeplichtig  )van de VVD  Minister-Gif-Monster ‘- Cora van Nieuwenhuizen’ & ‘consigliere Zijlstra’ hebben misdaden gepleegd met meer dodelijke gevolgen voor het Nederlandse Volk,  dan die van bijv. Willem Holleeder, de zogenaamde Mocro Maffia en Motorbendes en Taghi en Wilders en Steve Brown, etc. bij elkaar.

VVD Gangsterin-Minister Van Nieuwenhuizen’ ritselt ‘Top- CBR- baan’ van half miljoen euro per jaar voor ‘Penthouse- Pechthold’ als dank voor zijn misdaden tegen het Volk(Video)

Snakes in suits when psychopaths like King Willem, Hofnra Rutte  and ‘Gif-Monster ‘- Cora van Nieuwenhuizen’& Top  Rijkswaterstaat& ‘consigliere Zijlstra go to work. 
De misdadige ‘Rat in Pak-Elite Top’ van Rijkswaterstaat heeft met sterke Elite Maffia-druk en/of gewoon vrijwillig in vereniging  met de Top Ratten  in pak van de ‘VVD-Misdaadgroep’ Minister Van Nieuwenhuizen en ex Minister Zijlstra ervoor gezorgd dat er tenminste een half miljoen ton extreem giftig granuliet kon worden gestort in natuurplas. Over de Maas in Gelderland waardoor het in het drinkwater verspreidt in heel Nederland en veel vissen en andere diersoorten langzaam vermoord en wie zal het zeggen op termijn ook het Volk. Kan men nog wel het water drinken uit de kraan? Deze Elite-misdaden gebeurde en gebeurt nog steeds tegen het uitdrukkelijke advies van de eerlijke en zeer moedigde verantwoordelijke lagere en n.b. slecht betaalde ambtenaren en eerlijke niet omgekochte wetenschappers.

US & EU favorite cooking oil & ‘Crazy BBC- Heroine Chick-Angelina Jolie’ causes brain damage en dat verklaart o.a. waarom de ‘Taxfree-Killer-Elite’ aan de macht blijft(Video).
Dat meldt en bewijst Zembla op basis van interne e-mails en documenten die het in bezit heeft en uit gesprekken die het onderzoeksprogramma heeft gevoerd met bronnen binnen en rond Rijkswaterstaat. Uit de documenten blijkt header ( niet meer ons drinkwater) dat de vergunningverlenende ambtenaren door de Rat in pak Elite van de extreem misdadige TBS-Top van Rijkswaterstaat meerdere keren “onder Elite-Maffia-druk” zijn gezet om het extreem giftige afval dat eerder op wetenschappelijke gronde was afgekeurd, tegen de wet en regels in toch goed te keuren. Het extreem giftige en levensbedreigende giftige afval waarom het gaat heet granuliet.

Psychopaten a La Snake in Suits -‘Mad Dog Killer-Trump’ en zijn Boys Macron & Rutte & Boris Johnson aan de macht in de Westerse ‘Elite-Fake Democratie’(Video).

Het Kabinet Rutte 3 en VVD Minister Cora van Nieuwenhuizen & Zijlstra en Top Ambtenaren Rijkswaterstaat en aanhang hebben geen vrees voor toxische stoffen, maar drinken  al lange tijd met hun families en realties alleen maar water uit Bling H20 flessen. 
Granuliet komt vrij bij het bewerken van graniet en zandsteen. Deze afvalstof is afkomstig van het ‘Elite-Gif-Misdaad-bedrijf- Graniet Import Benelux in Amsterdam’, onderdeel van steenhandel misdaadgroep – Bontrup BV. De altijd  liegende Rusland Hater & VVD -Psychopaat Halbe Zijlstra hielp Gif- bouwmaterialenbedrijf met het vergiftigen van het Nederlandse Volk en dieren Zembla ontdekte dat oud-VVD-minister Halbe Zijlstra het ‘Misdaad-bedrijf- Bontrup’ in duister contact bracht met de top van Rijkswaterstaat en zijn partij genoot bende lid Minister Cora Nieuwenhuizen. Hij bralt in de uitzending van Zembla dat hij dat heeft gedaan “omdat er op uitvoerend ambtelijk niveau sprake was van ambtelijke obstructie tegen het vergiftigen van het Nederlandse Labbekakken Volk”. De levensgevaarlijk criminele Psycho- Zijlstra is na zijn aftreden (2018) als Liegende minister van corrupte  Buitenlandse Zaken in dienst getreden bij de ‘Misdaadgroep-VolkerWessels’ als corrupte strategisch-Leugen- adviseur. VolkerWessels is een belangrijke afnemer van de steenslag die Bontrup verkoopt voor de aanleg van snelwegen. Volgens de altij liegende Psycho-Zijlstra kan Bontrup geen steenslag meer produceren als het granuliet niet verdwijnt vanaf het terrein van het bedrijf. Zijlstra: “Op het moment dat je geen steenslag hebt, heb je ook geen asfalt, heb je ook geen onderhoud en dan staat het werk snel stil. Daarom heeft Rijkswaterstaat een belang,hahahahahaaah, en wie dat gelooft is al ‘SS-vergiftigd ‘door ons, hahahahaha.,Heil Rutte & King Willem en Pas op voor de Russen en Stem op de VVD,hahaahahah”.

Miljoen ton granuliet is goed voor heel veel doden:Oliver Stone: Hollywood films &’John de Mol Bagger- shows’ NPO& nd BCC and CNN &News are not exposing the ‘Taxfree-Ultra-Rich- Killer-Elite’, ‘US – Steel the Oil-army &NATO’ & CIA & MI6 & ‘AIVD&  CIA&AIVD-Russia Hater Elite-Gangster Halbe Zijstra’ from the Dutch crime group VVD a (Video).
De opslag van granuliet bij Graniet Import Benelux is voor het bedrijf een probleem omdat er nauwelijks nog ruimte is om het afval op te slaan. Ingewijden meldden aan Zembla dat het gaat om zeker een miljoen ton dat in het Westelijk havengebied in Amsterdam ligt. Het bedrijf kwalificeert het granuliet als grond en is daarom van mening dat het in de natuurplas gebruikt mag worden als “nuttige toepassing”, aldus Zembla. De ambtenaren van RWS Zuid-Nederland waarschuwden diverse keren dat granuliet geen “grond” is en dat het bijgeleverde certificaat een “onjuist bewijsmiddel” is.

‘Elite Gangster & Godmother Michèle Blom’ van Rijkswaterstaat gaf ‘SS-dienstbevel’ tot het massale vergiftigen van het Volk en dieren.
Uit de schokkende reconstructie van Zembla blijkt dat Bontrup meerdere keren probeert om toestemming af te dwingen voor de stort van het granuliet in de natuurplas. De vergunningverlenende ambtenaren wijzen dat verzoek iedere keer af. Desondanks blijft de top van Rijkswaterstaat erop aandringen om het granuliet te accepteren. De directeur-
generaal -Elite-Gangsters Michèle Blom, geeft de directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland uiteindelijk op 18 oktober 2019 een “SS-dienstbevel” om de stort toe te laten. Sinds 28 oktober vinden de eerste stortingen plaats in Over de Maas. ‘Misdaadgroep-Ballast Nedam’ had tot 2014 een belang van 30 procent in Bontrop. Het volledige belang in het ‘Misdaad-Gif-bedrijf’ werd in dat jaar verkocht omdat de activiteiten niet zouden passen in de strategie van Ballast Nedam.