( van onze ‘Rent een D66 Hoertjes’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR-Psychopaten a La Snake in Suits -‘Mad Dog Killer- Trump’ en zijn Boys Macron&Rutte& Boris Johnson aan de macht in de Westerse ‘Elite-Fake Democratie’(Video) .

In de Tweede Kamer zijn vandaan weer  vragen gerezen over de  Duistere positie van de geestesziekte D66 DDR66 ‘Minister-Jonkvrouw-Bilderberg-Kajsa Ollongren’. Zij wordt sinds november vervangen. Oppositiepartijen PVV en SP willen weten of alles wel volgens de regels verloopt en dat is natuurlijk vragen naar de bekende weg  Ook volgens Ollongrens eigen corrupte partij D66 DDR66 is er onduidelijkheid of zij nog steeds in de peperdure Zwitserse Privé kliniek zit samen met de recentelijk  op ‘Fraude& Witwassen betrapte’ D66 ‘DDR- Burgemeester Heijmans’ aka “de Pedo Hopsa de Padvinder”.(Video).GroenLinksRecht van ‘Boy Klaver’ en zijn Master ‘CIA Trol -Bram van Oijk’ vindt het allemaal wel prima en houdt zich in dit soort ‘Elite Oplichtingszaken’ net als het ‘OM-Hieke Vriezen-AIVD-Doofpot'(Video) muisstil, want zij zitten nog steeds met de ‘Wachtgeld-Fraudeur- Barones Diks'(Video)  opgescheept in hun  corrupte gelederen.

Zelfs de Woningcorporaties slaan alarm: ‘Getto’s’ van Untermenschen gaan nog harder achteruit met dank aan psychopaten ‘Rutte& King Willem’(Video)

Martin Bosma: ”Is geestesziekte Minister ‘D66-Censuur-Queen-Ollongren’ afgetreden en wordt zij toch gewoon door betaald als Minister(Video).

Ex CDA Minister De Jager weg als Bolle en terug als Dunne  gehaald door Knops aan het Misdaadcentrum- Binnenhof(Video).Wanneer volgt de CDA Rat& Mega-Witwasser-Captain Gay- Eurlings(Video).

De Levensgevaarlijke Geesteszieke Ollongrens ‘Lieg&Berieg takenpakket’ is tijdens haar afwezigheid verdeeld. Haar staatssecretaris, Psycho CDA Raymond Knops, nam het meeste gelieg en bedrieg van haar  over. Hij mag zich tijdelijk de  altijd liegende corrupte  Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties noemen. Tijdens een debat woensdag in de Kamer noemde hij Ollongren, tot verrassing van de Kamerleden, minister zonder portefeuille. Officieel zit ze gewoon in het ‘Taxfree-Shell-kabinet Rutte3’, terwijl zij toch al maanden in Zwitserland  zit .SP’er Ronald van Raak vroeg zich af wat er gebeurt als een ontevreden Kamer zou besluiten Knops weg te sturen: moet Ollongren dan ook aftreden, of kan ze de positie van Knops innemen?Martin Bosma van de PVV benadrukte dat het de taak is van het parlement om de regering te controleren. “Dan moet het volstrekt helder zijn wat de verhoudingen zijn.” Komediant Kees Verhoeven van corrupte  regeringspartij D66  DDR66 vindt ook dat “we dit (niet( moeten uitzoeken”. Ollongren onderging een operatie aan de bijholtes hersens en het herstel duurt langer dan verwacht, want zij denkt nu dat zij niet corrupt is en dat zij nooit liegt .