( door Toedeledokie en Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Psychopaat –D66 ‘DDR66 -Censuur- Bilderberg Queen& jonkvrouw -Ollongren’ de Boss van de AIVD& Lubach compleet ingestort(Video).

Is het Minister Ollongren of is het ex-minister Ollongren? ‘Ik kan het niet meer volgen in deze ‘Taxfree-Banana-Elite –Snake in Suits-monarchie’ ‘ stelt Bosman meer dan terecht in de Tweede Kamer( Zie Video Bosman hierna). Volksnieuws uit Amsterdam-Noir stelt al tijden dat Ollongren plat gespoten opgesloten zit in een extreem Luxe en peperdure ‘Zwitserse-Privé -‘Elite –Bilderberg- psychopaten-Kliniek’( zie Video Brown hierna), maar toch gewoon door betaald wordt als een werkende Minister. Is dat geen Fraude? Of is dat ‘Junkie-Peter R. de Vries & blaffende- Zoon Domme Royce-oplichting’ (Video)van de ziekte wet? Of beide? Het antwoord is natuurlijk Ja, daar hoef je bepaald geen rechtsgeleerde voor te zijn, niet dan:

VVD-Haga- & Prins Bernhard Elite-Misdaad loont’: zeven ton oftewel 82 procent meer dan de aankoopprijs Rijtjeshuis twee jaar geleden in Amsterdam met dank aan ‘Islam’- PvdA-Fraude King Ping- Burgemeester van der Laan en zijn gabbers in crime  ‘NSB-Wethouders Asscher& Ollongren’ & ‘GroenLinksRecht Burgemeester Halsema'(Video) .

Pychopahten ‘Taxfree-Royal-Elite -Pedophilia’ like Eurlings& Nijpels & Claus in the Dutch ‘Rutte – government’& Department of(no) justice. Is D66  DDR66 Sjoerdsma een ‘CIA-Trol’ en/of een ‘Elite- Pedo’?(Video)

Wat u niet zag bij de ‘AIVD-NPO’: ‘VOC-SS- Taxfree-King Willem’(Video) en zijn laffe en corrupte Hofdienaren ‘Taxfree-Shell-Rutte’, D66 ‘DDR66-Psycho-Jonkvrouw Ollongren’ en de ‘PvdA-arbeidersverrader-“Mis Cow”-Dijkstra’(Video) worden tijdens de ‘Bilderberg-Cat-Walk’ terecht door het kaal geplukte Volk uitgemaakt voor Moordenaars, Maffia, Nazi’s en Elite Pedofielen:

Elite-Klasse Justitie’ : Partner  ‘Loverboy ‘Ninja-Junkie- Oey’  van Halsema die een Taakstrafje cadeau kreeg van het OM voor Wapenbezit gaat in beroep en eist Koninklijke onderscheiding voor goed gedrag net als ‘CDA- Kroonprins-Rat- Eurlings’(Video)

De  echte Monsters van Amsterdam zijn  PvdA-Burgemeester van der laan en  Wethouders Asscher en Ollongren(Video) en niet Holleeder.

Maar goed in het ‘Mooie-VVD- Doeners Profiteurs-Land’ van ‘Taxfree-King Willem’ en zijn ‘Hofnar  Rutte’ worden corrupte Elite misdadige types als ‘Psycho-Minister Ollongren’ en de ‘GroenLinksRechts -Junkie-Halsema-Wapen- Familie’ & ‘CDA-Kroonprins-Rat-Captain Gay Eurlings‘ en ‘Joodse Raad- Asscher‘, etc. nou eenmaal nooit vervolgd conform het Wetboek van Strafrecht. Het Wetboek van Strafrecht geldt alleen maar voor de gemiddelde door ‘Rutte1,2,3’ kaal geplukte Nederlander in het algemeen en in het bijzonder meedogenloos voor de “Labbekakken” ( Laagste Klasse). Leest u dit artikel maar op u gemak:” ‘ Boy -Boduet ‘ kent zijn Klassiekers niet inzake de meedogenloze onderdrukkende ‘Klasse Justitie-Gerechtelijke macht&Politie en ‘Boy–Jetten’ komt daardoor goed weg bij Nieuwsuur(Video) “. 

Het  parasieten ‘Taxfree –VOC-SS-Koningshuis ‘en de  Bolle niksnut ‘Taxfree-King Willem’,die nu het hele jaar  door o.a. bij allerlei al dan niet ‘Fake-Hollywood- herdenkingen’ van de Tweede Wereld  Oorlog(Video) in binnen en buitenland samen met zijn Boss de pederdure Poeta ‘Queen Exotica Maxima’ krokodillen tranen staan te janken weet het kennelijk ook niet meer.

Grapperhaus weer ontmaskert als liegende Godfather van het corrupte Ministerie van Justitie&Politie en stopt o.a. Kinderporn& Martelfilmpjes ‘IS-CIA-asielzoekers’ in ‘GroenLinks-Doofpot’(Video).

Martin Bosma probeert de  ‘Taxfree-Shell-Kabinet Rutte 3’- Fraude&Witwas-Elite misdadige-warboel’ te ontrafelen, maar dat gaat niet makkelijk …:

(ing Steve Brown is Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amstderdam-Noir , Bestseller Auteur, Volksgangster& Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica PresentatorZware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ ,Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper -Peter R de Vries& ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video) , etc,etc, etcetera))